Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
No, most hogy újra aktív lett a fiókom, gondoltam megnézem a Prime Gaming-et is (ha már kaptam ajándékba Prime-ot).
Ezt a hibát kapom az aktiválásakor: Add your mobile number to enable Prime Gaming.
Természetesen megvan adva a számom. Lehet, hogy az a baja, hogy magyar számot adtam meg? Próbáltam a neten utánakeresni, de amiket javasoltak (pl. kapcsoljam be a kétfaktoros hitelesítést) az egyik sem segített. Adjam meg újra a számot? Arra azt írja, hogy már egy másik fiókhoz van társítva és így azt a fiókot blokkolhatják (persze, mert az enyémhez van megadva).Találkoztatok ilyennel, van erre valami megoldás, vagy hagyjam inkább a fenébe?
A Prime Videó viszont gond nélkül működik, automatikusan aktiválódott. -
radi8tor
MODERÁTOR
Én most UPS-el szenvedek. Hogy ezek az alvállalkozók mennyire gázak. Ma elvileg másodjára jártak nálunk, és most vissza akarják küldeni a csomagot Amazonnak.
Mindkét alkalommal itthon voltam de kaputelefon nem megy, ezt rögzítettük a csomaghoz. De komolyan ez a legrosszabb cég akivel dolgom van. Már máskor is szívtam velük és végül Vecsésre mentem átvenni a csomagot aminek a szállításáért fizettem...
25 perce várok a vonalban. Úgy érzem másokkal is gondjuk van.
-
fatal`
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem feltétlen.
Nekem pár évig parkolt csak a fiók, mert beregisztráltam, de végül máshol vettem meg, amit akartam. Idén vásároltam és egyből tiltották a fiókot gyanús tevékenység miatt.
Mondjuk pár órán belül engedélyezték, csak először nem volt egyértelmű, hogy milyen dokumentumot akarnak.
-
gg72
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Pont holnap lesz 22 éves az első amazonos rendelésem és még engem sem tiltottak le még egyszer sem, pedig rengeteget vásároluk tőlük (főleg német amazon, de olasz, spanyol és régebben az angolról is). Nem mondom, hogy nem volt velük néha problémám, de letiltás még soha nem volt. Az ügyfélszolgálat viszont pár éve valóban kritikán aluli ezekkel a "robotokkal" ott a túlvégen...
-
Lala6
addikt
Feloldotta a tiltást az Amazon a fiókomon.
Írtam nekik levelet, amiben elküldtem a bankkártyám fotóját (néhány számot és a cvc-t kitakartam) és a számlakivonatot, amin látszik az Amazon korábbi kártyahitelesítése. Ez szerencsére elegendő volt nekik.
Viszont a tiltáskori rendelésem törölték, de újra megtudtam rendelni, és már a pénz is levonták érte.Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
-
Lala6
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Na jó, de ennyi erővel minden webshop csinálhatná ugyanezt, mégsem teszik. Ebay-en Aliexpress-en soha nem találkoztam ilyennel, pedig számtalanszor rendelek ismerősök címére az én kártyámmal.
Amúgy annyi fejlemény van a dologban, hogy kaptam egy indiai nevű emberkétől levelet, hogy a panaszom továbbította egy illetékesebb kollégájának.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Persze lehet ezt így is nézni meg úgyis hogy átjön a szomszéd gyerek látogatóba, fellép amazonra és rendel magának valamit a kártyáddal. Utána meg reklamálsz, stb. Ezt akarják elkerülni proaktívan.
Ha valami miatt ők úgy ítélik meg kockázatos beengedni téged a fiókodba akkor inkább nem engednek be,Google ugyanezt játszotta velem egyik napról a másikra: elővigyázatosságból kitiltottak a fiókomból, és csak akkor engedtek vissza ha igazoltam magam mindenféle hülye kérdések megválaszolásával. Azóta authenticatort használok, ne szivassanak ezzel.
-
Lala6
addikt
Húú, köszi, nálam is szinte ugyanez van. Akkor írok nekik egy email-t is. Nekem most megváltozott a belépéskori hibaüzenet, már nem a felfüggesztést írja, hanem azt, hogy épp felülvizsgálják a küldött dokumentumokat.
Amúgysem értem én ezt az egészet, ott a kártyám, vegyék le a pénzem és kész. Mit kell kötözködni vele, én akarok nekik fizetni! -
virkir
veterán
Lásd a #9708 -ban leírtakat.
Nekem az segített hogy küldtem email-t a cs-reply@amazon.de-re meg a jeff@amazon.com-ra szépen felsorolva a balfaxkodásukat.
Tizenkét órán belül jött egy válasz, igaz mégegyszer kellett számlakivonatot küldenem de utána pár perc alatt visszaállították a fiókot. -
Lala6
addikt
válasz
üzenetére
Ez nem túl jó hír. Köszi a részletes infót, akkor várakozok, de a 24 órából úgy látom, hogy nem lesz semmi. Az indiaiakat inkább hanyagolnám, németül nem nagyon tudok, angolul meg ők nem tudnak

Anno volt egy időszak amikor a UPC kihelyezte az ügyfélszolgálatát Brassóba. Hívtam őket, magyarul beszélgettem, magyarul tudó emberrel, de kb. minden harmadik szavát nem értettem
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Első vásárlásom bonyolítottam le az amazon.de oldalon és sajnos felfüggesztették a fiókom.
Regisztrálva már régóta vagyok, de csak most szerettem volna rendelni, azt is mailboxde.com-os címre. Mindent megadtam rendesen, a vásárlás végén felajánlott egy 30 napos Prime előfizetést is, azt is elfogadtam. Revolut kártyával fizettem volna, a kártyát ellenőrizte és engedélyezte először az amazon.de, majd utána a prime is. Leadtam a rendelést, amiről megjött az email, majd rövidesen egy másik, hogy a fizetést nem tudják ellenőrizni, ezért felfüggesztették a teljes fiókom.
Megtettem amit kértek, elküldtem a Revolut számlakivonatot, amin látszik az Amazonos ellenőrzés.
Ezen kívül tudok még valamit tenni, hogy visszakapjam a fiókom? Valamint 24 órát írtak az ellenőrzésre, ezt jól gondolom, hogy nem lehet meggyorsítani?Nem tudom, hogy mi lehet a bajuk, a kártya jó, van rajta pénz is, az én nevemen van, max. a mailboxde.com-os szállítási címmel lehet gondjuk, de mondjuk egyértelműen a kártyára panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest