Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Azóta azt nézegetem, és úgy néz ki nem mondtam le mindet. Ugyanis volt egymegkezdett, de nem befejezett rendelés és ott is kérte a Subscription-t. én a megrendelésnél ami megvalósult lemondtam, az jó is. Viszont a másik nem látszik a sima Subscription-ok között
Így hogy megvalósult a rendelés már igen. most le is tudtam mondani azonnal. De már késő. És nem értem miért küldtek dupla adagot. Az egyik a magyarországi címemre jött, a másik pedig a mailboxde-re.
Van visszaküldés opció és visszaadják a pénzt elvileg,
A megvalósítása nem tudom hogyan működne. A magyar címnél DHL visszaküldést javasolnak. Küldenének mailban egy kódot amit adhl-nek kell bemutatni vagy kinyomtatni és dhl-hez vinni, és azzal lehet elvileg visszaküldeni ingyen? Vagy a Magyar Posta isjó ( dhl partner talán)
Ebben tud valaki segíteni? Legalább ezt visszaküldeném.Vagy ha a dhl-es működik akkor a mailboxról ideküldetem és azt is dhl-el visszaküldeném. ( persze az már lehet hogy nem megy így, csak ha németországból küldeném vissza)
De legalább a magyar címre érkezőt meg kellene oldanom valahogy.
Ha valaki tudja a megoldást nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs mit kezdenék ennyi ilyen termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így hogy megvalósult a rendelés már igen. most le is tudtam mondani azonnal. De már késő. És nem értem miért küldtek dupla adagot. Az egyik a magyarországi címemre jött, a másik pedig a mailboxde-re.