- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Azóta azt nézegetem, és úgy néz ki nem mondtam le mindet. Ugyanis volt egymegkezdett, de nem befejezett rendelés és ott is kérte a Subscription-t. én a megrendelésnél ami megvalósult lemondtam, az jó is. Viszont a másik nem látszik a sima Subscription-ok között
Így hogy megvalósult a rendelés már igen. most le is tudtam mondani azonnal. De már késő. És nem értem miért küldtek dupla adagot. Az egyik a magyarországi címemre jött, a másik pedig a mailboxde-re.
Van visszaküldés opció és visszaadják a pénzt elvileg,
A megvalósítása nem tudom hogyan működne. A magyar címnél DHL visszaküldést javasolnak. Küldenének mailban egy kódot amit adhl-nek kell bemutatni vagy kinyomtatni és dhl-hez vinni, és azzal lehet elvileg visszaküldeni ingyen? Vagy a Magyar Posta isjó ( dhl partner talán)
Ebben tud valaki segíteni? Legalább ezt visszaküldeném.Vagy ha a dhl-es működik akkor a mailboxról ideküldetem és azt is dhl-el visszaküldeném. ( persze az már lehet hogy nem megy így, csak ha németországból küldeném vissza)
De legalább a magyar címre érkezőt meg kellene oldanom valahogy.
Ha valaki tudja a megoldást nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs mit kezdenék ennyi ilyen termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így hogy megvalósult a rendelés már igen. most le is tudtam mondani azonnal. De már késő. És nem értem miért küldtek dupla adagot. Az egyik a magyarországi címemre jött, a másik pedig a mailboxde-re.