- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Magyarországról szerintem túl kevesen használjuk a subscribe and save-t ahhoz, hogy érdemben segíteni tudjunk,én anno Brexit előtt rendeltem egy hatalmas adag teát a kedvezményt kihasználva amikor ilyen rendszeres küldésre feliratkozol, de lemondtam utána és nem volt semmi probléma.
Kifejezetten beleegyezel, hogy automatán levonják a pénzt és küldjék a csomagot, szóval csak az itt a kérdés, hogy ki a ludas, te nem mondtad le sikeresen, vagy amazonnál volt valami, esetleg a harmadik fél (ha marketplace forgalmazótól jött) rosszalkodott, erre nekünk fórumról rálátásunk nincs.
Egyébként ha tényleg sikeresen lemondtad, akkor erről emailt is küldtek, gmail azonnal meg is találta az enyémet például:
Subscription cancelled. Other options are suggested for you.
from
Amazon Subscribe & Save <no-reply@amazon.co.uk>Ha ezt megtalálod, erre hivatkozva reklamálhatsz esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest