Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Ezt a vámolás-áfázás kérdést nem teljesen értem hogy van.
Az említett példában, ha beteszem a kosárba a terméket és végigfuttatom a rendelést, nekem kiszámolja 20217 forintra, ami kb a levezetett 52.22 euró. Azt nem tudom a kollégánál miként jött elő ez a levezetés, mármint, hogy így részletezi.
Én ezt látom: [kép] Ha a kosárban egy 114 dolláros terméket usa címre kérek, ezt számolja: [kép] Ugyanezt magyar címre: [kép] Ebből azt gondolom, hogy a magyar áfát ráteszi. Kérdés, hogy a vámolással mi a helyzet.
Lehet rendelni kellene valami apróságot, hogy miként ér ide, legalább tudná az ember mi merre.
Az angliából rendelt termék 8,32 font volt és 800 ft vámteher kifizetése után kaptam csak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az említett példában, ha beteszem a kosárba a terméket és végigfuttatom a rendelést, nekem kiszámolja 20217 forintra, ami kb a levezetett 52.22 euró. Azt nem tudom a kollégánál miként jött elő ez a levezetés, mármint, hogy így részletezi.
Én ezt látom:
Lehet rendelni kellene valami apróságot, hogy miként ér ide, legalább tudná az ember mi merre.