Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem egy supot az amazon.de-n. A szállítási idő :"€10.00 Standard Delivery : get it by Saturday, July 24 - Saturday, July 31" ez az egy szállítási mód van csak.Na most én augusztus 7.-én nyaralni mennék, és ugye emiatt rendelem meg a fiamnak az eszközt.
Kérdésem, ha nem jön meg a sup 31.-éig, akkor reklamálhatok? Mert ugye nekem az lenne a lényeg, hogy nyaralásra tudjam vinni magammal.
Milyen lehetőségem van? Lemondhatom, hogy fordítsák vissza, veszek mást itthon, amit tutira tudok vinni magammal.
Korábban volt hogy az angol Amazonról késve jött meg a csomag, akkor visszaadták a szállítási költséget.
De most igazán nem lenne ez jó opció.
Ha nem érkezik meg, csomag vissza, a pénzt meg visszakapnám.... Tervezem én ezt.
Van ilyen lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest