Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Kaptam a munkahelyemtől egy $40-os Amazon voucher nyereményt. Viszont az intéző kolléga nem lehetett kifejezetten a helyzet magaslatán, ugyanis nem .co.uk, vagy .de-re, hanem .com-ra vásárolta az utalványt... Ami számomra azért kellemetlen, mert így nagyjából minden fizikai rendelés ugrott (Kindle
), ha nem szeretnék egy vagyont kifizetni szállításra, és/vagy vámolásra USA-ból.Sajnos a szabályzat egyértelműen kijelenti, hogy adott régiós utalvány csak az adott oldalon felhasználható, és nem is transzferálható. Azért tettem egy próbát az Amazon supporttal, de sajnos túl sok értelmes javaslattal a supportos sem tudott előállni.
Arra gondoltam, hogy valami Gift cardra beváltanám (PSN, iTunes), viszont az esetek nagy részében azok is régiós felhasználókra (US) szólnak...
Van esetleg valami ötletelek, hogy hogyan menthetném ki azt a 40 dolcsit, vagy költhetném el bármi értelmesre? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ha nem szeretnék egy vagyont kifizetni szállításra, és/vagy vámolásra USA-ból.