- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ!
Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ...
ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi, de most sajnos nagyon kevés időm van (ma az utolsó nap, hogy visszaküldhetném a csomagot) ezért ha szó volt már róla - minden bizonnyal, igen, - akkor elnézést!
Szóval, mi a visszaküldés menete (amazon.uk)?
Van "return label"-em, kinyomtattam, ragasztgattam a csomagra, de mikor ma a postán mutattam a kis csajnak, hogy ezt szeretném feladni, akkor azt mondta, hogy ez drága lesz. Mondom elvileg visszautalják (gondolom). Erre ő, hogy inkább meg kéne nézni, hogy annál a szállítónál, akik hozták a csomagot, hátha ismeri a rendszer a megadott kódot. Mert náluk nem. Az a baj, hogy lövésem nincs, hogy hogyan is jött.
Egyébként azt mondta, hogy kb. 9-10e Ft lenne csomagonként a szállítás. Egy tizenpárezer forintos cuccot félek így visszaküldeni. Nem lenne jó még bukni rajta.Valaki segítsen pls. hogy ma el tudjam intézni a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Meta Quest Kisokos és 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- HP EliteBook 840 G9: i7-1265U/16GB/512GB NVMe SSD/14" WUXGA,IPS,Matt,Touch/WIN11 Pro
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest