Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharkoul
tag
Üdv!
Androidra (ZTE v5, 4.4.2) szeretném beállítani az Amazon Appstore-t. Akár gépre töltöm le az apk-t és másolom át, akár telefonra töltöm le közvetlenül böngészőből, nem volt különbség. A problémám az, hogy "nem látok semmit".
Kép 1, kép 2.Az eredeti beállítás úgy működne elvileg, hogy letöltöm, regelek, aktiválom, használom. Ehhez képest én már aktiváltam a oneclick-et, megadtam a kártyaadatokat, kitöltöttem mindent, ami csak lehetséges, ennek ellenére még mindig ezt kapom. Próbáltam regelni alkalmazáson belülről is egy másik e-mailfiókra, azzal sem volt jó. Kipróbáltam másik telefonon is, ott is ugyanezt kaptam, szóval nem a telefonnal van a hiba. 3G-n és wifin is ugyanezt produkálja, mintha valami régiózáras lenne, vagy nem tudom.
Mi lehet a hiba, mit állíthattam be rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest