- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy gépházat az angol amazonról, mert ott volt a legolcsobb. Csak prime tagoknak volt elérhető ezért aktiváltam az elviekben ingyen 1 hónap prime-omat, majd megrendeltem.
levont 1 fontot a prime aktiválásokor ez az óta is egy pending tranzakcióként van jelezve, majd rendeleléskor a gépház összegét is, ami fura is volt tekintve hogy az amerikairól többször rendeltem, és az ottani első rendelésemkor már eljátszotta ezt, hogy levonta először, hogy megnézze ki tudom fizetni, de ez valójában csak egy "pending" tranzakció volt amit 2 héttel késöbb már feloldott nekem a bank, majd mégegyszer mikor föladták.
Itt a co.uk levonta eddig 1x és szintén pendig-el, számítottam megint a "szokásos" forgató könyvre de nem történt meg csak feladták és jön és továbbra is pending az állapot, ez a prime miatt van?
Második kérdésem pedig az lenne, hogy amint meg jön a gépház lemondanám a prime-ot, tényleg nem fog rám terhelni semmit sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest