Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen Blu-ray írót?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy gépházat az angol amazonról, mert ott volt a legolcsobb. Csak prime tagoknak volt elérhető ezért aktiváltam az elviekben ingyen 1 hónap prime-omat, majd megrendeltem.
levont 1 fontot a prime aktiválásokor ez az óta is egy pending tranzakcióként van jelezve, majd rendeleléskor a gépház összegét is, ami fura is volt tekintve hogy az amerikairól többször rendeltem, és az ottani első rendelésemkor már eljátszotta ezt, hogy levonta először, hogy megnézze ki tudom fizetni, de ez valójában csak egy "pending" tranzakció volt amit 2 héttel késöbb már feloldott nekem a bank, majd mégegyszer mikor föladták.
Itt a co.uk levonta eddig 1x és szintén pendig-el, számítottam megint a "szokásos" forgató könyvre de nem történt meg csak feladták és jön és továbbra is pending az állapot, ez a prime miatt van?
Második kérdésem pedig az lenne, hogy amint meg jön a gépház lemondanám a prime-ot, tényleg nem fog rám terhelni semmit sem?
-
Reinkz
senior tag
válasz
szeva000
üzenetére
Én is belefutottam ebbe, nem vonták le csak 1x az első levonás egy sima check hogy tudsz e fizetni, de bankod ezt zárolásnak fogja fel és zárolja is x-napig, a 2. levonás pedig a tényleges vonás a termékért amikor föl is adják.
Bank függő hogy meddig zárolják a pénzed, nekem a BB 10napig tartotta.
Ezt náluk érdeklőd meg. -
Reinkz
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
-
Reinkz
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Vártam, ma megint lehúzták az összeget, ugyhogy írtam is nekik hogy 2x vontak de el nem shippelték szóval mi van?
Válaszoltak is 5p-re rá korrekten.
Végülis felvettem a kapcsolatot a bankommal (BP) ahol közölték hogy még semmi nem vont le az amazon csak Foglal de hogy 10nap után feloldódik.
Most úgynéz ki a helyzet hogy eloszor azért vontak hogy megnézzék működik e a kártyám,de ezt a Bp foglalásnak vette/foglalásban tartja.
2. levonás még mindig foglalásban van de reményeim szerint ez lesz a konkrét termék és hamarosan el is shippelik.Ettől függetlenül jó lenne tudni hogy ez normális-e mert német amazon nem szórakozott velem így.
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem egy órát, az amazon.com-ról
Levontak a pénzt mar tegnap, de a honlapon a track page alatt meg nem shippeltek el.
Nem az amazontol vettem közvetlenül, hanem egy eladotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest