Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Üdv újra!
A szóban forgó rendelés szokatlanul korán érkezett meg mert a rendelés adataiban:
"Arriving 8 November - 14 November
Your package was shipped Friday, 2 November."Azaz érkezik 8-14edike között, amit egyébként 2odikán adtak fel.
Ma kaptam kézhez ami összességébe nem gond, viszont a kettő darab (egyébként egyforma) tételből egy hiányzik. Ki hibázott? 5db volt belőle a rendelés pillanatában, így a darabonkénti küldés kiesett, meg sztem ekkora távolságból úgy is megvárnák a szükséges mennyiséget hogy egybe küldjék.
Amennyiben kifelejtették, mert ez sztem 99% akkor már most mehet a reklamáció vagy várjam meg az intervallumban jelölt időszakot? Amazonon belenéztem a rendelés menürendszerébe, sztem gombokkal végigvezethető a hiba - azaz írni nem valószínű hogy kell... videó van.
A végén viszont jelzi hogy visszafizetés nem választható mert ugye "korán jött" így van két lehetőség:
request return vagy contact seller. Utóbbi egyértelmű, az első a visszaküldés lenne? Ha az, minek küldeném vissza?A számla szerinti webshop bár nem jelzi darabra mennyi van de van belőle most is. Amazonon keresztül reklamáljam meg ami sztem ésszerűbb vagy egyből a webshopnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest