Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hátha hasznos lesz valakinek...Kipróbáltam a MYUS.com szolgáltatását és teljesen jól bevált. Az egész USA területéről lehet vásárolni vele, reg. után adnak egy helyi címet,ahová lehet rendelni.Több csomag esetén bevárják, raktározzák a megrendeléseket, majd összekészítik egy myus csomagba a legkisebb szállítási költség érdekében. Én eddig is rendeltem az államokból, de Amazonon ugye pld. Levis és Columbia termékek nem rendelhetőek az EU-ba, valamint így belép a Walmart, ahol néha fillérekért lehet rendelni cuccokat, arról nem is beszélve, hogy mindenféle méret elérhető így és nem csak az eu-s piacra jellemző törpincsek tudnak vásárolni.
( 2 nap alatt háznál volt a cucc ,FedEx Priority - Ausztria )
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Corel Draw topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( 2 nap alatt háznál volt a cucc ,FedEx Priority - Ausztria )