Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Elsőként egy kis hibajavítás, tehát Magyarország
.
Annyit csináltam, hogy végigmentem a lépéseken, mintha vennék egy processzort. Az utolsó lépés az, hogy véglegesítem a rendelést. Ezt az egy lépést nem tettem meg, mert akkor majd le szeretné vonni az árát...
A ''rendelés'' során pedig minden rendben ment. Nem írta volna, hogy az adott címre nem tud küldeni, sőt, még azt is kiírta, hogy január 30 és január 31 között kerül postára. Mármint kerülne, ha én kifizetném/megvenném.
Szerintem érdemes egy próbát tenned! Ha nem tudják kipostázni, akkor úgy sem vonják le a pénzt... Nincs mit veszteni, maximum egy átutalási költséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.