Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Üdv újra! Mivel első rendelésem német amazonon, sok kérdés kering a levegőben.
Júni 21-én rendeltem egy sima aorus (nem xtr) rx 580-at. A zöld csík szépen lépked előre, ami aggaszt: "will dispatch" júli 21 volt, szállítási dátum "expected delivery july 19-31". Mára annyi történt, hogy a "will dispatch" karikába becsúszott a zöld csík, az eltűnt, helyét átvette a "dispatching soon", a szállítási dátum pedig már "csak" "expected delivery july 31".
Eddig nem is aggódtam.
Viszont aprón találtam egy hirdetést, ahol ilyen kártyákat árul az eladó, ugyanúgy a német amazonról vette. Írtam neki, 6 hete rendelte (tehát korábban mint én), azóta megjöttek. Amit viszont később rendelt, azok nem jöttek meg, később az amazon törölte (!) a rendelést.
Az én rendelésem is erre a sorsra fog jutni? Mert akkor kénytelen leszek 100k ért szros gtx 1060-at vadászni
Más: teljes összeg 274,04 euró, euróban fizetek, a számlámon forint van (tehát a bank váltja). Ez kb mennyit fog nekem forintban jelenteni? Otp-s vagyok, ha valaki kiszámolná, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest