Hirdetés
- Akciókamerák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Otthoni időjárás-állomás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prdox
csendes tag
Üdv!
Tanácstalan vagyok, most kaptam egy fél órája az értesítőt telefonra hogy egy állítólagos amazonon végrehajtott vásárlás során levont 49 eurót a számlámról. Na most a telefonomon kívül nem kaptam se emailt se semmit ami jelezte volna, és nyilván nem én vásároltam. Az amazonnál eddig csak egyszer volt dolgom azt is megbántam, mivel németországi régióban volt kb egy hónapja ilyen akció hogy 5 euróért kapsz 2500 amazon coint. Ezt én mindenáron hearthstonnal akartam valahogy összeegyeztetni hogy levásárolhassam, nem sikerült, nem is ez a lényeg, lenyeltem azt a 2000 forintot amit elvesztettem akkor.
Nem tudom pontosan hogy működik az amazon mert ha az angol oldalon jelentkezek be akkor nem mutatja a rendeléseknél a 2500 ciont, ha németbe igen. Namost ezt az új rendelést sehol nem mutatja abszolút nincs nyoma, csak a német nyelvű üzenet amit telefonra kaptam és úgy gondolom kapcsolatban áll az én egy hónapja lefojtatott akciómmal. Így szól az üzenet:
Kártyás vásárlás/zárolás:-49EUR; Amazon prime Gebuehr, LU AMZN.DE/INFO Amazon pri...Szóval kérdésem lenne, hogy ez mi akar lenni, van bármi módja hogy ezt az egészet visszacsináljam, és ha igen hogyan? Köszönöm előre is ha valaki veszi a fáradtságot és segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest