- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Olcsó és még olcsóbb ASRock monitorok árérzékeny játékosoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prdox
csendes tag
Üdv!
Tanácstalan vagyok, most kaptam egy fél órája az értesítőt telefonra hogy egy állítólagos amazonon végrehajtott vásárlás során levont 49 eurót a számlámról. Na most a telefonomon kívül nem kaptam se emailt se semmit ami jelezte volna, és nyilván nem én vásároltam. Az amazonnál eddig csak egyszer volt dolgom azt is megbántam, mivel németországi régióban volt kb egy hónapja ilyen akció hogy 5 euróért kapsz 2500 amazon coint. Ezt én mindenáron hearthstonnal akartam valahogy összeegyeztetni hogy levásárolhassam, nem sikerült, nem is ez a lényeg, lenyeltem azt a 2000 forintot amit elvesztettem akkor.
Nem tudom pontosan hogy működik az amazon mert ha az angol oldalon jelentkezek be akkor nem mutatja a rendeléseknél a 2500 ciont, ha németbe igen. Namost ezt az új rendelést sehol nem mutatja abszolút nincs nyoma, csak a német nyelvű üzenet amit telefonra kaptam és úgy gondolom kapcsolatban áll az én egy hónapja lefojtatott akciómmal. Így szól az üzenet:
Kártyás vásárlás/zárolás:-49EUR; Amazon prime Gebuehr, LU AMZN.DE/INFO Amazon pri...Szóval kérdésem lenne, hogy ez mi akar lenni, van bármi módja hogy ezt az egészet visszacsináljam, és ha igen hogyan? Köszönöm előre is ha valaki veszi a fáradtságot és segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Formula-1
- További aktív témák...
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest