Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prdox
csendes tag
Üdv!
Tanácstalan vagyok, most kaptam egy fél órája az értesítőt telefonra hogy egy állítólagos amazonon végrehajtott vásárlás során levont 49 eurót a számlámról. Na most a telefonomon kívül nem kaptam se emailt se semmit ami jelezte volna, és nyilván nem én vásároltam. Az amazonnál eddig csak egyszer volt dolgom azt is megbántam, mivel németországi régióban volt kb egy hónapja ilyen akció hogy 5 euróért kapsz 2500 amazon coint. Ezt én mindenáron hearthstonnal akartam valahogy összeegyeztetni hogy levásárolhassam, nem sikerült, nem is ez a lényeg, lenyeltem azt a 2000 forintot amit elvesztettem akkor.
Nem tudom pontosan hogy működik az amazon mert ha az angol oldalon jelentkezek be akkor nem mutatja a rendeléseknél a 2500 ciont, ha németbe igen. Namost ezt az új rendelést sehol nem mutatja abszolút nincs nyoma, csak a német nyelvű üzenet amit telefonra kaptam és úgy gondolom kapcsolatban áll az én egy hónapja lefojtatott akciómmal. Így szól az üzenet:
Kártyás vásárlás/zárolás:-49EUR; Amazon prime Gebuehr, LU AMZN.DE/INFO Amazon pri...Szóval kérdésem lenne, hogy ez mi akar lenni, van bármi módja hogy ezt az egészet visszacsináljam, és ha igen hogyan? Köszönöm előre is ha valaki veszi a fáradtságot és segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest