Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prdox
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ha minden igaz visszavontam a tagságot, és az üzenet alapján amit utána kaptam emailben úgy tűnik vissza fogják utalni a pénz, gondolom ez nem egyből történik mint a fizetés. Mondjuk ez már lassan 12 órája volt, tényleeg nem tudom mennyi idő kell nekik hozzá de remélem visszakapom az összeget.
Mindenesetre köszi a segítséget! -
prdox
csendes tag
Üdv!
Tanácstalan vagyok, most kaptam egy fél órája az értesítőt telefonra hogy egy állítólagos amazonon végrehajtott vásárlás során levont 49 eurót a számlámról. Na most a telefonomon kívül nem kaptam se emailt se semmit ami jelezte volna, és nyilván nem én vásároltam. Az amazonnál eddig csak egyszer volt dolgom azt is megbántam, mivel németországi régióban volt kb egy hónapja ilyen akció hogy 5 euróért kapsz 2500 amazon coint. Ezt én mindenáron hearthstonnal akartam valahogy összeegyeztetni hogy levásárolhassam, nem sikerült, nem is ez a lényeg, lenyeltem azt a 2000 forintot amit elvesztettem akkor.
Nem tudom pontosan hogy működik az amazon mert ha az angol oldalon jelentkezek be akkor nem mutatja a rendeléseknél a 2500 ciont, ha németbe igen. Namost ezt az új rendelést sehol nem mutatja abszolút nincs nyoma, csak a német nyelvű üzenet amit telefonra kaptam és úgy gondolom kapcsolatban áll az én egy hónapja lefojtatott akciómmal. Így szól az üzenet:
Kártyás vásárlás/zárolás:-49EUR; Amazon prime Gebuehr, LU AMZN.DE/INFO Amazon pri...Szóval kérdésem lenne, hogy ez mi akar lenni, van bármi módja hogy ezt az egészet visszacsináljam, és ha igen hogyan? Köszönöm előre is ha valaki veszi a fáradtságot és segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest