Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Urak!
Én eddig azt gondoltam, hogy a "Prime" jelzés vagy ha az eladónál az amazon.(bármi) van, akkor lehetek a legbiztosabb a vásárlás korrektségében, sikerességében. Ezeknél általában magasabb az ár, de én eddig csak ilyen címekről rendeltem (com, de, co.uk), mert ebben a hitben éltem.
Most az egyik kedves topiktárs egy telefonos topikban a következőkre hívta fel a figyelmemet:"Minden telefon eladás pár hónapja rajtuk keresztül történik, és így érvényes a szupi garancia is a telefonra.
A prime csak arra utal, hogy ha prime fiókod van, akkor onnan a belföldi szállítás ingyenes és gyorsabb."Ez pontosan így van? Semmi hátrány nem származhat (telefon esetében) abból, ha nem a Prime vagy amazonos címekről rendelek? Megegyezik az ügymenet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 470 GAMING X 8GB Garanciával!
- 4070ti Super eladó kifogástalan álapotban!1.5 év garnciával!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest