Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
kapitanj
üzenetére
Emlékeim szerint a legalsó a postának szóló kód, a felette lévő a DHL-es (ha szoktál tőlük csomagot kapni felismered) a legfelső meg az amazon saját kódja amivel azonosítják maguknak a visszárut.
Topikban küldtünk már többen is vissza de nem emlékszem senkire így hirtelen aki automatában fel tudta volna adni.Postán, személyesen, és inverz nemzetközi csomagküldés a neve, a nénit ki kellet oktassák róla vagy szóljon valakinek aki ért hozzá.Egyébként az említett legalsó kódot kell bescannelnie aztán ad róla egy nyugtát és ennyi.
Szerintem az összes forgalmasabb postán találkoztak már vele, gyakorlatilag amúgy csak felviszik a gyűjtőbe és átadják DHL-nek kb.
Legutóbb nővérem ajánlotta fel ha már úgyis arra jár, feladja nekem, és neki is csak ennyit mondtam el mint neked most, nem volt gondja vele.
Beérkezés után ha közvetlen amazontól lett vásárolva 3-5 nap munkanap alatt feldolgozzák és indítják az utalást vagy amit kértél, ez csúcsidőben (ünnepek) vagy sztrájk közben kitolódhat de ez ott van az apróbetűben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest