Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Golyo69 #1843 üzenetére
Értem.
Akkor egyelőre mobilról próbálgatom, otthon pedig a TV távszabályozójába mondom a kívánságaimat. Persze, ezzel mégiscsak kézbe kell fogni a távszabit, de ha sikerül ügyesen mindent hangvezérelni, akkor csak annak kell elől lenni, a többi távszabi meg mehet a fiókba.
Eddig a TV-t, három Sonoff kapcsolót és két Yeelight Bulb-ot sikerült alexára bíznom. Remélem, a Broadlink-es eszközöket is felismeri majd hangutasítás alapján. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Golyo69 #1841 üzenetére
Még nagyon kezdő vagyok Alexában, egyelőre csak ismerkedünk, egy Philips TV kapcsán.
Szóval, jól gondolom, hogy a Broadlink miniben sincs Echo (vagy mi) integrálva? - ami a hang utasításokat veszi?
Mondjuk, egyelőre mobil APP-al meg TV távszabival használnám, de jó lenne egy olyan eszköz, ami állandó készenlétben várná a hang utasításokat. Ám, ha nem muszáj, nem vennék amazonos alexa cuccot, jobb lenne egy remote-al integrált 2 in 1 eszköz. -
kaskri
csendes tag
válasz
Golyo69 #1829 üzenetére
Nekem Hungary van megadva a beállításokban, de úgy emlékszem próbáltam kínára állítva is. Olyan előfordul nálad is, hogy a MI Led magától felkapcsol? Ha igen, akkor milyen automatizmust lehet esetleg létrehozni, hogy magától kapcsoljon le esetleg időzítve? Előtte Deltaco típusú izzóim voltak, azokkal semmilyen gond nem volt soha. És még Alexa is felismerte őket. Köszi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Golyo69 #1645 üzenetére
Sceneként már megy szerencsére és csak a bekapcsolás volt fontos, de köszi, megnézem tvként is.
Most gyakorlatilag arra a parancsra, hogy kapcsolja be a tv-t bekapcsolja nekem a tv, erősítő, mélynyomó és mediaplayert.
Igazából az lenne a tuti, ha a sorrendet is lehetne variálni vagy egy kis késleltetést berakni az eszközök felkapcsolása közt, ne pedig egyszerre benyomni mindent. -
feripapa1
csendes újonc
Golyo69
Az Internationale Version-t szállítja.
Amazon Echo Dot (2. Generation), schwarz – Internationale Version, EU-Netzteil
Dieser Artikel kann nach Ungarn geliefert werdenhttps://www.amazon.de/Amazon-Echo-Generation-schwarz-Internationale/dp/B076828R18/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1520505749&sr=8-1&keywords=Amazon+Echo+Dot+%282.+Generation%29%2C+schwarz+%E2%80%93+Internationale+Version%2C+EU-Netzteil
-
Szolke
csendes tag
Szia! Én is ezért vettem egy dot-ot, hogy a yeelight cuccokat tudjam vezérelni. Egy dolgot szem előtt kell tartani. Alexa. Csak akkor fogja megtalálni és vezérelni a yeelight izzokat, ha a singapore szerverre vannak felcsatlakoztatva. Ezzel a megoldással viszont kilősz minden más eszközt. Pl nem tudod használni a Gateway automatizációt. Ok nem fogadnak működni a wireless switchek, a Cube, stb. Erre készülj fel. Sokan háborognak a fórumokon, hogy a mainland China szerverrel nem kompatibilis Alexa. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest