- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
kilozsul #33460 üzenetére
szerintem frankó negatív teres képet lehetett volna belőle lőni (illetve nem tudom mi van az eredetiből, lehet hogy még vágható olyanra)
pl a hajó bal oldalt alul helyezkedne el, sok eget mutatva, 1/3 vagy kevesebb vízzel.
aztán ezt lehetne fordítva is persze, felülre dobni a hajót, kevés ég, lent sok víz, még akár bal oldalt is lehetne a hajó. szerintem. valami hasonló elrendezésben mint ezen itt.
és félreértés ne essék, amit linkeltem az egy szar kép, szar fényviszonyokkal, de a kompozíció az ami érdekes róla.(#33455) fr3ntzen ez így egy nagyon előnytelen fotó sajnos. feltételezem hogy számodra kedves és ezért osztottad meg, de ilyenkor gondolj bele abba, hogyha rólad készülne egy ellőnytelen kép akkor mennyire örülnél neki. a színvilág amit ráhúztál szintén nem segít a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Sony A7C, ILCE-7 váz, gyári akku, Smallrig 3081B A7C cage
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest