-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Nem feltétlen tartozik ide, de 360 videó és jelenleg fényképezésben kérnék segítséget.
Van egy insta 360 és egy gopro fusion kamerám, az utóbbival az a gondom, hogy nagyon rossz minőségű képeket készít, nekem egyáltalán nem tetszik, teljesen el van mosva. pl ezen a képen jobb fent és bal lent a fa
Az érdekelne hogy van-e itt ennek külön ÉLŐ topik, vagy esetleg tudna valaki tippet adni hogy kell beállítani és mit ronthatok el.
Pl a gopronál nem tetszik, hogy ahogy lenyomom a felvétel gombot, egyből kiírja h saving, de onnan még legalább 1 mp mire kinyújtom a kezem, vagy oda helyezem a kamerát ahova akarom, az instánál erre van 1-3-5-10 mp-es timer.
Tehát lehet hogy azért mosódik el a kép mert én még mozgatom miközben már mentei a képet?! Erre megoldás?Csak összehasonlítás képpen itt egy instas kép, amit első nap lőttem, és nagyon szépen jött ki.
De hogy fair legyen, itt egy hasonló fás + mezős kép az instaval, a fa itt éles, még ha nem is tökéletes.
Bármi tipp jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest