Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Nem feltétlen tartozik ide, de 360 videó és jelenleg fényképezésben kérnék segítséget.
Van egy insta 360 és egy gopro fusion kamerám, az utóbbival az a gondom, hogy nagyon rossz minőségű képeket készít, nekem egyáltalán nem tetszik, teljesen el van mosva. pl ezen a képen jobb fent és bal lent a fa
Az érdekelne hogy van-e itt ennek külön ÉLŐ topik, vagy esetleg tudna valaki tippet adni hogy kell beállítani és mit ronthatok el.
Pl a gopronál nem tetszik, hogy ahogy lenyomom a felvétel gombot, egyből kiírja h saving, de onnan még legalább 1 mp mire kinyújtom a kezem, vagy oda helyezem a kamerát ahova akarom, az instánál erre van 1-3-5-10 mp-es timer.
Tehát lehet hogy azért mosódik el a kép mert én még mozgatom miközben már mentei a képet?! Erre megoldás?Csak összehasonlítás képpen itt egy instas kép, amit első nap lőttem, és nagyon szépen jött ki.
De hogy fair legyen, itt egy hasonló fás + mezős kép az instaval, a fa itt éles, még ha nem is tökéletes.
Bármi tipp jól jön.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest