- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
belovary #53568 üzenetére
Köszi! Annyival egészíteném ki a korábbi kommentemet, hogy a tejútfotózáson az asztrotájképezést értem, amikor követőmechanika nélkül, állványról fényerős (ultra)nagylátószögű optikával készítesz fotót a Tejútról. A mélyűr fotózása, égitestek képelése egész más megközelítést igényel mind technikát, tudást, utómunkát illetően. Elég itt PH-n az asztrofotós topikban Fényes Lóránd álleejtős fotóit megnézni. Nem csoda, hogy nem ilyen képekkel van tele az insta, FB stb., hiszen magas szintű tudás és speckó technika kell az ilyenek elkészítéséhez. Minden elismerésem azoké, akik ezt, ilyen kiemelkedő szinten művelik. De ahogy már sokadszor említem, az asztrotájképes tejutas fotók ebből a szempontból a másik véglet (egyet is értünk ebben).
Voltam tegnap holdfogyatkozást fotózni, de beborult és villámlani kezdett. Gépet elő sem vettem.
(#53569) torzo: star trail képet évente egyszer megcsinálja az ember, elbohóckodik vele, aztán ennyi. Pedig azok is mennyire "népszerűek". Legutoljára, amikor ilyet csináltam, kitettem állványra a gépet a kocsi elé, időzítőt beállítottam, amíg elkészült a 300 kép, aludtam egy keveset a kocsiban, ennyi volt a nagy fotózás
Messze vagyok a mesteri szinttől, nem érzem, hogy akár csak megközelíteném az árnyékukat azoknak, akiket példaképnek tartok. Fejlődést látom a képeimen, de rengeteget kell még tanulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest