Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaseOne
tag
válasz Real_Necro #35896 üzenetére
Hű Necro, bekeményített az avatarod
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #35893 üzenetére
Épp a pottyantós miatt olyan jó a föld » és a jó föld miatt olyan jó a szőlő » és a jó szőlő miatt olyan jó a bor és a pálinka.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
papaya
senior tag
válasz Real_Necro #35893 üzenetére
van az a szitu amikor nagyon jó, ha ilyen jól működnek ezek a származási érzékek...
amúgy lehet, hogy ez a mondanivalója a képnek, ha ezeket mind megeszed, tud hogy van egy biztos pont
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz papaya #35892 üzenetére
Laikusnak lehet nem feltűnő, de vidéki származásomnak hála rögtön kiszúrtam és már nem volt annyira kívánatos az a szőlő... bár a sok must hatása...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
papaya
senior tag
-
bododani
senior tag
Egy régebbi képem:
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Saccco
nagyúr
válasz Fotonhámozó #35879 üzenetére
Ki mondta, hogy negatív kritikát fogalmaztam meg?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz *Ropi* #35884 üzenetére
Fogadni mertem volna rá, hogy valaki meg fogja említeni, becsapós . Helyszínen is egyértelmű volt, hogy nem egyformán és nem egy irányba dőlnek, de kidolgozáskor jött az igazi feketeleves: ha valamelyiket precízen függőlegesbe hoztam, akkor a többi dőlt észrevehetően jobbra-balra. Így maradt a kompromisszumos megoldás.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
*Ropi*
félisten
válasz Fotonhámozó #35882 üzenetére
Egyébként tetszik mint minimál, csak magas volt a laszti.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz *Ropi* #35880 üzenetére
... Forgasd egy kicsit balra, ez esetben 1-nek lesz az oszlopa teljesen függőleges, a másik négyé viszont még jobban balra fog dőlni... de legalább mindegyik teteje egyformán balra lejt alapból
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
Wa2x_
veterán
válasz Fotonhámozó #35879 üzenetére
Ez király lett!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
*Ropi*
félisten
-
-
vond
MODERÁTOR
Láttam, küldtél be képeket a karneváli fotópályázatra. Majd voksolok Rád a közönségszavazáson, ha már lehet. De remélem, a szakmai zsűri is értékeli majd a képeidet.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Hát, ha van rá igény, dobok majd még fel. Anyag az van bőven. 11 éve aktívan fotózom, videózom a Halit és főleg a szurkolókat.
Régen lehetett igazán jókat lőni, amikor még volt látvány és hangulat a meccseken. Azóta teljesen ellehetetlenítették a szurkolói társadalmat és kiölték belőlük a szenvedélyt.
Na mindegy. Túrok majd elő képeket, ha lesz egy kis időm.
Real_Necro & jjeahh: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Az elsőn valószínűleg az egyik kollégám is szerepel, a második viszont hangulata miatt tetszik.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Bátorkodom hozni egy képet:
[link][ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Fotonhámozó #35856 üzenetére
Painbrush MarkIV, L-es piroskarikas mokusszorecsettel
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz Ricardo128 #35854 üzenetére
Mivel lőtted? Exif?
-
Balinov
titán
asszem most mar ertem, nameg Ricardo128 abraja is segitett (b+, Ricardo128, epp ittam a soromet, majdem kikoptem egy kover kortyot a szonyegre a rohogestol!! )
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Ricardo128
senior tag
Szerintem így gondolta.
gölmétcsül ©
-
m3ss
veterán
válasz Balinov #35852 üzenetére
nem tudom mire gondolsz, de sztem te se hogy en mire nehez igy leirni. tovabbsetalva kockan tul, meg kicsit jobbra...es kb hasonlo kompot meg lehet loni, bar lehet nagyobb latoszoggel. akkor a "tengerbe" kerul a kocka, a hegyet, meg epuleteket meg latjuk. sot fibonacci spiral szeruen ra is mutat a kockara.
hagyjuk, nehez igy leirni de igy nem kerek, eltakarja a partot, epuleteket.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
a vizimentos kontener volt a lenyeg , meg hatterben a hegy...
valahogy nem tudom elkepzelni,hogy baloldalt a kontener es jobboldal meg ami a hegybol latszik...ha vizualisan megprobalom elkepzelni, mar akkor kancsalitosan szethuzza a szemem..
-
Balinov
titán
igen, pont azert is kapott meg a helyszin, a szinkontraszt a "baywatch" kontenerrel meg az eggel tetszett...vagni nem vagnek tobbet, igyekeztem 3-adolokat figyelni, a kontener meg tutira dol a part lejtese miatt, Em5 szintezojenek hala 0-t kellett a vizszinten igazitani utomunkaban.
Koszi szepen a velemenyt!
-
m3ss
veterán
válasz Balinov #35848 üzenetére
"Mit csinalhattam volna jobban egy jobb kep erdekeben?"
utomunkaval semmi vaj sincs. a piros-sarga kockat leretusalhattad volna
kocka nelkul, vegtelen fokusszal jobb lenne. vagy ha mar a kocka a tema, akkor tedd bal oldalra, hogy ne vagja el a partot.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
vond
MODERÁTOR
válasz Balinov #35848 üzenetére
Érdekes a természetes környezetben ez a színes kocka. Viszont én mindenképp vágnék még fentről, lent meg talán ráhagynék egy kicsit. Meg talán egy pöppet dől is balra, bár ezt lehet, hogy csak a ferde part miatt érezni így.
-
Balinov
titán
Sziasztok, hoznek egy kepet meg 2 hettel ezelottrol, ezuttal kulter
MIlyen a kompozico, utomunka? Mit csinalhattam volna jobban egy jobb kep erdekeben?
udv
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Viszlát
addikt
válasz StefanBraun #35840 üzenetére
Nekem színvilágostul, mindenestül nagyon tetszik, ügyes.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
StefanBraun
aktív tag
válasz BigBlackDog #35844 üzenetére
Köszönöm !
-
BigBlackDog
veterán
válasz StefanBraun #35840 üzenetére
A színvilága eléggé érdekes (legalábbis szerintem annak biztosan, aki látta már élőben is), de bejön.
-
phaseOne
tag
válasz Tibiajax #35774 üzenetére
te vagy a különleges
Balinov: m3ss kb elmondta amit gondolok, de annyit hogy amikor megnezed a kis lcd-n valószínűleg szintén ordít a lila sótartó, és erre azért csak oda lehet figyelni...
G Bedtime St: az a kép amit fattyu mondott nekem is kifejezetten bejon. Kitöltős, légies, el lett találva.
BigBlackDog: nekem meg pont a második tetszik, szóval izlesek és pofonok.
Fotonhámozó: gratula az explore-hoz
imikee: ezt azért közepén szebben is meg lehet oldani... bár én még sosem csináltam, így inkább nem szólom meg nagyon. a színek mobilon tetszenek.
-
bododani
senior tag
Schuby és Studi, tetszik mind a 3 kép
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
válasz Colonel993 #35823 üzenetére
Köszönöm, újragondolom
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Colonel993
senior tag
-
Colonel993
senior tag
válasz Szevam #35819 üzenetére
Talán kicsit szűkebbre kellene vágni felül és oldalakban és extra szaturácíót rádobni a színekre (vibrance)..
Személyszetint egész faxa||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Sziasztok! Hoztam 2 cicusos képet (úgy megsimiztem volna ). Tudnátok mondani rá valamit esetleg? Kinek mi a véleménye? Előre is köszönöm az építő kritikákat
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Saccco #35812 üzenetére
Explore: ha úgy érsz el nagy nézettséget és/vagy sok fav-ot, hogy nem teszed be csoportokba a képed, akkor megjelenik az explored fotók között, ami aztán rengeteg nézettséget, favot meg kommentet hoz
Fluidr: flickr-hez vannak alternatív felületek vagy mik és ez is egy ilyen, szal böngészhetsz a flickr-es fotók között a fluidr oldalon isFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
BigBlackDog
veterán
Hát, eddig ahány ember, annyi sorrend!
Ha már látnivalók, akkor 25 emeletes toronyház! (Ugyan nem nekem szólt a kérdés. ) Bemenni nekünk nem sikerült, de kívülről-alulról is eléggé impozáns látványt nyújt. Meg aztán a Dzsámit sem érdemes kihagyni, ha ott vagy, eléggé korrekt állapotban van szerintem kívül-belül (sajnos ez nem minden itthoni, nagyobb-híresebb műemlékre mondható el a tapasztalataim alapján).
De, hogy ne csak offoljak, dobok egy képet is.
[ Szerkesztve ]
-
Utka
aktív tag
válasz BigBlackDog #35793 üzenetére
Van ennél jobb nézőpont is.
Üdv Pécsett!Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
cOxeR
Ármester
Szerintem meg a második a legjobb, aztán az első, a harmadik pedig nekem nem ad semmit.
-
Saccco
nagyúr
válasz Fotonhámozó #35803 üzenetére
Már többször olvastam mostanában, mi az az "Explore"?
Vagy ez a Fluidr izé?
szerk: Rákerestem a topikban, de sokkal nem lettem okosabb.
szerk.2: Na valami dereng, flickr szerkesztői választás?[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz BigBlackDog #35807 üzenetére
Köszi!
-
nesa
veterán
válasz BigBlackDog #35809 üzenetére
Ott dolgozom, valamikor laktam is.
-
nesa
veterán
Pecsen jartal?
-
BigBlackDog
veterán
Mert megérdemled! Lehet, hogy a kompozíció átlagos, de mindkét idő (mármint az órával mért és ködös is) nagyon jól el lett találva. Szóval szerintem jókor kattintottál, jó irányba, legalábbis számomra nagyon átjön a táj hangulata!
[ Szerkesztve ]
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz jjeahh #35805 üzenetére
Fandango, jjeah: köszi! A szikla a képen zavaró valóban, azt akartam csak vele érzékeltetni, hogy előttem kb 5-8 méteres függőleges andezitfal van. Sajnos tiszta, belógásmentes helyet nem találtam sehol, a bányatóról készült képeken is mindenhol van valami belógó, zavaró elem.
-
jjeahh
nagyúr
Köd, színek, van hangulata... én a bokor elől lőttem volna amúgy meg sztem, így picit zavar, hogy belóg. De ez van, legalább a bal alsó sarokból azt a beton vagy szikla valamit én kiszedném.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Fandango
veterán
Nem olyan rossz ez, van hangulata. Engem a kép bal szélén lévő növény, szikla zavar.
-
Fotonhámozó
senior tag
Megint van egy olyan képem, amire számomra érthetetlen okból Explore-ba került és emiatt záporoznak rá a like-ok:
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, vajon miért. Látok benne hibákat, utómunkát is talán túltoltam. Csak azért tettem fel Flickr-re, hogy haveroknak könnyen tudjam linkelni. Ez az egyik olyan hely, amit még a helyiek is alig ismernek. Eddig akárkit kérdeztem a nézőponttól balra, kb. 50 méterre található bányatóról, senki nem tudott róla, sőt nem is hallott róla, vagy pedig keverte a medvesi Középbánya-tóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest