- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
Koncertfotósoktól kérdem, ez milyen:
-
Ear001
addikt
válasz
Fotonhámozó #33919 üzenetére
Ez atom jó lett. Én már attól elfáradtam, hogy elolvastam mennyi utómunka kellett hozzá, de megérte.
-
Ear001
addikt
válasz
belovary #33706 üzenetére
Nekem túl éles a háttér még mindig. Kocsi éles, többi mosoda, ahogy csak az obi tudja.
A színeket pedig én lehet, hogy nem lefelé, hanem pont felfelé húznám:
Főleg egy régi németen:
De pontosan tudom, milyen macera ez, mert itt belóg, ott belóg, pont azt az egy lépést nem lehet megtenni, ami kéne stb. Viszont a látószöggel lehet sokat javítani, egészen lentről, fej fölül, a kocsi is más karaktert kaphat, meg a hibákat is jobban eldugja, ha van benne valami érdekesség.
-
Ear001
addikt
válasz
belovary #33696 üzenetére
Vagy menjél még messzebb, hogy a tűzoltó autó még jobban a környezet eleme legyen, esetleg majdnem a földről lőve, hogy ne legyen annyira zavaró a sok gyep előtte, vagy egy telével "emeld ki" a környezetéből. Így pont semmilyen. Értem, hogy te izgalmas környezetet látsz mögötte, de ebből nem jön át szinte semmi, csak két villanyoszlop, meg egy nagy kerités.
-
Ear001
addikt
válasz
Fotonhámozó #33641 üzenetére
Az első az izgalmasabb víz miatt, ami hangsúlyosabb lett, mint a sziklák. Tudom, élőben nem ilyen volt, de képnek szerintem remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest