Hirdetés
- GeForce Now
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
válasz MrBean55 #297 üzenetére
kicsit elbeszéltünk egymás mellett
rosszul értelmeztem a mondanivalódat
és te sem értetted hogy én mit firkálok de sebaj értem mi a csíízió te maga a felhőkről beszéltél én meg a képrőluhh na ezt jól megszondtam ezt bogozza ki valaki
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
MrBean55
aktív tag
válasz Murderer69 #296 üzenetére
Hát igen, ez egy szubjektív műfaj.
"Leljebb"? A hibajavító "algoritmusom" szerint ennek javítása 2 esélyes ..., de talán mégis esélyesebb a "feljebb". Még egyszer mondom hogy különösebben nem hibáztatlak, csak "jobb lett volna" ha feljebb vannak és nem takarásban, de nem Te tetted oda őket.Nincs mit.
-
Murderer69
őstag
válasz MrBean55 #295 üzenetére
hát igen ízlések és...
a keret még javítható de sajnos nem tudtam(akartam) leljebb hozni a felhőket met akkor kevés látszott volna a cseresznyefából így is le kellett vágnom a tetejét mert az amatőrizmusomnak köszönhetően frankón bele lógott fentről egy vezetékamúgy köszönöm a kritikát
-
MrBean55
aktív tag
válasz Murderer69 #291 üzenetére
Bocsika hogy bele vau-vau, majdnem tetszik a kép, de:
- a keretet elhagytam volna, főleg ezt amit választottál
- erről nem tehetsz, de jó lett volna ha a felhők feljebb lettek volna -
Murderer69
őstag
válasz Szten Márs #293 üzenetére
Köszönöm szépem mind kettőtöknek
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Murderer69 #288 üzenetére
Ez a kép tetszik, nem is kicsit
Szerintem a vágás nem túl szűk, hanem pont megfelelő, lényegretörő, koncentrálja a témát. Nagyon szép a háttér életlenedésének mértéke, nem túl sok és nem is túl kevés, a színvilág is igen jól eltalált, összességében grat, klassz kis kép lett -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #291 üzenetére
Ezek most természetes színek és élesség....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Murderer69
őstag
Ezt most lőtem az előbb nagyon megtetszettek a színek és a fények
-
Murderer69
őstag
válasz philoxenia #289 üzenetére
inkább egy kicsit tragikusabb a dolog ezt egy kiégett kocsiban találtam ez az 1 ép dolog volt benne fuhh még mindig ráz a hideg tőle
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #288 üzenetére
Ötletes, csak nagyon szűk a vágás. Jó lenne, ha olvasható lenne a felirat.
A mondanivaló az lenne, hogy kidobták a kutyust is a szerelem múltával az út szélére?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Murderer69
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #286 üzenetére
Változtattam, a Tiéd az én szememnek már túl volt élesítve.....
-
Murderer69
őstag
válasz philoxenia #284 üzenetére
változtattál az élességen is? mert jóval homályosabbnak tűnik a te variációd de lehet már az én szemeim fáradtak
-
Murderer69
őstag
válasz philoxenia #284 üzenetére
mindjárt átugrok öcsémhez azt megnézem az asztaliján neki crt-je van hátha azon többet mutat amúgy az én tft-m is kis olcsó FSC szóval biztos ezzel van a gond..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #283 üzenetére
A notihoz csatlakoztatott tft-n nézem én is, az eredeti tft-n sokkal fakóbbak a színek.
A csatlakoztatott bár olcsó Samu tft /2043nw/ sokkal jobban beállítható színek szempontjából, mint a noti saját kijelzője.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Murderer69
őstag
válasz philoxenia #282 üzenetére
először kellene vennem egy crt-t mert noti plusz tft-vel nyomom és ugye tft-n nem a legjobb képeket nézegetni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #281 üzenetére
Nem nagy a különbség, de ha sok képet figyelsz majd Neked is feltűnik a kis eltérés is. Ha az eredeti képből dolgozom akkor kicsit nagyobb lenne az eltérés. Ha van módod rá., akkor csináltass egy jó fotódról papírképet és azt hasonlítsd a monitorodon lévőhöz. Kalibrálásnál sokkal olcsóbb, bár nem túl tökéletes módszer.
-
Murderer69
őstag
válasz philoxenia #280 üzenetére
lehet hogy az én monitorom rossz de nálam ez és az én utóbbi belinkelt képem között nem sok különbséget látok
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #271 üzenetére
Nem az a lényeg, mennyi az utómunka, hanem, hogy ne látsszon. A kutyusnál csak az előtérben lévő fű egy kicsit erős színű, a többi természetesnek hat, a másik kettőnél a színek annyira erősek, legalábbis az én monitoromon, hogy művi hatást keltenek, az élesség is túlzottnak tűnik a témán.
Így természetesebbnek hat a monitoromon.[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz Murderer69 #277 üzenetére
Nincs azzal az árvácskával semmi baj, szép kép, csak vágd szűkebbre.
Az ég pedig olyan kis helyen látszik, hogy nem zavaró a beégése. Szerintem.Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Murderer69
őstag
válasz runner 125 #276 üzenetére
oh köszi a tanácsot de szvsz az első képnél jobb volt a nagy háttér szerintem jobban kifejezi az "árván egyedül" nézetet
a 3. szerintem sem lett a legjobb de nagyon megtetszett az árvácska színehttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
runner 125
nagyúr
válasz Murderer69 #268 üzenetére
A kutya valóban jó, a többinél próbáld meg nem középre szerkeszteni és szvsz jóval kisebb tér is elég lenne 1-1 szál virágnak.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Murderer69
őstag
-
máyköl
veterán
válasz Murderer69 #273 üzenetére
Lehet, hogy az én Fuji S5600-amnak gyenge a makrója, vagy én vagyok béna, de egy legyet sose tudtam vele így lefotózni.
-
máyköl
veterán
válasz Murderer69 #271 üzenetére
Ahhoz képest egész jó makró lett...
-
Murderer69
őstag
válasz philoxenia #269 üzenetére
Pedig pont a kutyusnál(Kókusz ) volt a legnagyobb utómunka az elsőnél csak méretezés volt meg a keret meg talán egy kis élesítés a 3 ra igaz sőt a vágás sem sikerült igazán de muszáj voltam levágni az eget mert naplemente közben készült a kép de és pont szemből jött a fény és nagyon csúnyán beégett az ég
Szerk:
Máyköl semilyet ezt egy egyszerű kis 3 éves pana LS60-al lőtem de ha minden összejön még ebben a hónapban tudok egy picit komolyabb gépet venni
Jah és köszönöm[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Murderer69 #257 üzenetére
Jól néz ki. Milyen makró előtétlencsét használtál?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #268 üzenetére
A kutyus tökéletes, a virágoknál elég erősen látszik az utómunka, ennyire nem érdemes erőltetni, olyan mint a smink, akkor jó, ha észrevehetetlen.....
-
Murderer69
őstag
Még egy kis mai adag
-
runner 125
nagyúr
válasz philoxenia #264 üzenetére
..korrekt így is, csak a ha már makró, akkor nagyobb teret adnék a légynek.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kazimír
őstag
A zöld háttérből én is többet hagynék. Így-így.
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Zoli1222
addikt
Ez tényleg 1 gyors verzió!
Köszönöm az észrevételeket és tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Murderer69
őstag
válasz runner 125 #261 üzenetére
wow ez eszembe sem jutott nagyon köszönöm tényleg sokat dob rajta
-
runner 125
nagyúr
válasz Murderer69 #260 üzenetére
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Murderer69
őstag
tessék
mondjuk így utólag nézve kicsit megint sok lett a ps neki de még szvsz a tűrhető határon belül van
[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
válasz runner 125 #258 üzenetére
le kellett hogy vágjam(még 169kB nyi képet tolhatok fel a héten ) de ha kel mailben átküldöm teljes méretben vagy nem is mindjárt feltolom valami képmegosztóra azt belinkelem..
Jah és köszönöm kritikáthttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
runner 125
nagyúr
válasz Murderer69 #257 üzenetére
LS60 -tól ez korrekt kép.
Bár a felbontása lehetne nagyobb is..
Az ilyesféle "ferde" témaalappal semmi baj nincs, a horizont ferdeségét szokás kifogásolni.
..jah és szerintem a háttér is jó, kellőképpen mosott.Nincs meg nagyobban?
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Murderer69
őstag
De ha már úgy is itt jártatom a számat ide is beteszem egy mai próbálkozásomat szintén a kis Pana ls-60-al (rendesek ezek a döglegyek leszállt megvárta amíg gyorsan lelövöm azt repült is tovább)
tudom ferde is meg a háttér sem az "igazi" de ez egy gyors pillanat eredménye és szvsz maga a légy elég szép lett
-
runner 125
nagyúr
válasz philoxenia #255 üzenetére
..illetve szépen harmadoló pontnál van a horizont.
-
runner 125
nagyúr
válasz Zoli1222 #247 üzenetére
Noh, élességgel nincs probléma, egy kicsit viszont elcsúszott jobbra a téma.
Általában ott szokás több helyet hagyni; "amerre néz" a fotóalany. (jelen esetben jobb fele)
Üdv.M
-
Kazimír
őstag
válasz Zoli1222 #251 üzenetére
Még valami:
Kapcsold ki a dátum jelzést, ha meg lehet tenni. Ha másvalaki nézi a képed, nem érdekli mikor készült - ha mégis, akkor az exifből megtudja -, és nem szép.A tengerről készült egyébként tényleg jó lenne, ha egy másik hajó, vízben úszó akármi, vagy sziget színesítené.
-
Zoli1222
addikt
válasz philoxenia #249 üzenetére
Köszönöm szépen a kritikát. Az első képet hirtelen vezérelve készítettem egy kis hajóról. Nagyon tetszett a két kékség.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #248 üzenetére
Azért marad ez a topik a másik mellett, mert sok embernek reménytelennek tűnik a másik topikba tenni képet. Ide bátrabban mer föltenni bárki akár egyszerű próbálkozást is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Zoli1222 #246 üzenetére
A horizont kicsit ferde, azt érdemes egyenesíteni utólag. Hiányzik a képről még valami, ami nem tenger, nem kék, nem hullámzik. Az előtérbe érdemes belekomponálni még valamit, vagy a vízben valami úszó tárgyat pl.
A szöcskés jó.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Murderer69
őstag
Tyűű az anyját ilyen topic is van???
Kicsit vak vezet világtalant feelingem van érdemleges hsz-eket csak a DF topic "lakói" produkálnak itt is...
Hozzátenném hogy én is csak 1 kezdő "amatőr fotós" vagyok de inkább bízom magam a DF topicos srácokra azok legalább tudnak segíteni és a kritikájuk is többnyire építő szvsz ez amolyan kép belikelő topichttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Hydra SR
addikt
A mindenit, már ilyen topic is van? Vannak az oldalon profik? Elég régóta itt koptatom az internetet, még ha mostanában keveset is vagyok de még nem láttam egy profit se, csak amatőrök járnak ide. Ellenben a DF topicra is azok a szabályok érvényesek, amik itt meg vannak határozva. Igazából nem is zavarna ez engem, bánom is én, hányféle nevű topicban gyűjtük ugyanazt, de szvsz nektek lesz rosszabb, ha eleve elszeparáljátok magatokat azoktól, akik régebb óta, több tanulással és/vagy tehetséggel nyomkodják az exponáló gombot. A kezdők egymástól akarnak tanulni, annak mi értelme van? Együtt fedezitek fel újra a fotográfiának azokat a részeit, amiket már 100 éve leírtak és a másik topicban sokan tudnak róla sokat? Tudom, kicsit lemaradtam, hogy csak most veszem észre, bár arra emlékszem, hogy emlegettétek anno, hogy kéne nyitni egyet, de akkor is és most is azt mondom: Rosszindulatú kritika egy ilyen kis fórumon ritka, mint a fehér holló és azt is moderálják azonnal. Aki meg a negatív kritika vagy a tapasztaltabb fotósok és azok képei elől menekül másik topicba, az jobban teszi, ha eladja a gépét és az árát számára hasznosabb dologra költi.
Még egy dolog ami mindig böki a szemem:
profi=professzionális, ami az idegen eredetű szó a hivatásosra. Nem feltétlenül jó fotós, nem feltétlenül tehetséges, de ilyen-olyan módon ebből él vagy ilyen végzettsége van. Bizonyos mértékig az igazolványkép készítő is profi, de azért nem tanulnék tőle fotózást, ha csak ahhoz ért.amatőr=kedvtelésből csinálja, ebből következően lelkes, ami egy profira nem feltétlenül igaz (de lehet!), ugyanakkor ÉRT IS HOZZÁ valamennyire! Aki nem ért hozzá, az nem amatőr, hanem laikus! Nekik ott a kep.tar.hu, ahol semmiféle követelmény nincs a fotókkal kapcsolatban, sőt, még fotónak sem kell lennie, rajzolhatsz is. A profik fórumai nem egy számítástechnikai oldal alrovataiból válnak ki, és nem kompakt gépekről meg alsó kategóriás vázakról, obikról beszélgetnek. Ez egy amatőr fórum, és ezáltal minden topicja is annak tekinthető.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
*Ropi*
félisten
A Firefox 3-ban nem elég, ha bekapcsolod a színkezelést, fel kell még installálni hozzá a Colormanagement 0.4 nevű plugint is. De kalibrálatlanul édesmindegy, úgysem azt látod, amit kellene. Most állítottam be nemrég egy sajtós fotóskolléga monitorját. Utólag bevallotta, hogy csak egy felfújt hókuszpókusznak gondolta ezt a kalibrálási mizériát, de amikor végeztem vele, a Kisföldalattiban keresgélte az állát, mert addig esett a csodálkozástól.
Ha hardverből tud a monitorod sRGB-t, akkor állítsd arra és felejtsd el az Adobe-t, kalibrálatlan rendszeren csak gondot okoz.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
OPiiPO
veterán
"Ha a webre akarod feltölteni, vagy mailben elküldeni egy havernak, akkor átkonvertálod sRGB-be, mert a böngészők és egyéb programok (maga az XP rendszer is) sRGB színtérben mutatják a képeket, függetlenül attól, hogy mibe lettek elmentve (tisztelet a kivételnek)."
- Firefox is? Bekapcsoltam hogy nézze a beépített színprofilt, ha ez itt számít valamit. A fényképeket AdobeRGB-re állítva készítem."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
JJános
addikt
Az az igazság, az elsőnél a szemüvegem csalt meg. Mert másik szemüveg volt rajtam. Az volt a cél, hogy a légy környéke legyen éles, a többi homályos. A légy nem lett éles, azt tudtam. A másik kép buszból hazafelé(Bp-bakony) készült.
Köszi a segítséget, teszek fel még képeket.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Valaki! A 233hsz.-ben van két kép, amiről semmit nem mondtatok. Addíg nem rakok fel másikat.
Please!2007-05-06 óta itt!
-
vakondvok
tag
http://img254.imageshack.us/gal.php?g=apukkalutazs030.jpg
[ Szerkesztve ]
-
-
JJános
addikt
-
cudar07
senior tag
sziasztok
van egy S1000fd gépem
nem tudom hogy kell beállítani, hogy a képen megjelennyen a dátum!!?
tudnátok segíteni?
IrfanView val szoftveresen megoldottam, de jó lenne ha a gépen már rákerülneelőre is köszönöm!!!
-
okoska.
csendes tag
Röviden.
Első nem is olyan rossz, valami más témát választhattál volna ehhez a háttérhez.
Második nem tetszik, nem értem mit szerettél volna elérni.
Harmadik jó meglátás, kicsit tehetted volna homogénebbé a hátteret a DOF-al.
Negyedik is jó lenne, kicsit másik nézőpont kéne, például a kert vagy valami, hogy kifejezze a nincstelenségét a képnek, az elhagyatottságát.
Ötödik is jó meglátás, szintén a háttérrel van egy kis bajom, amúgy jó kép.
Hatodik kifejezetten tetszik, jó meglátás, vághatnál a tetejéből.
Hetediknél kicsit eltolhattad volna a jobb oldali levelet, kicsit jobban látszott volna az egész virág, de ismét egy jó meglátás.
Nyolcadikkal semmi baj nem lenne, viszonylag jó háttér, csak kicsit ez a virág... Nem valami életteli.Összeségében jó képek, kicsit a legközelebbiekben nem csak a témára, hanem a téma mondanivalójára, a háttérre is gondolj.
'i'm working on a dream...'
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Itt az új fotósorozatom, kérem véleményezzetek.
Remélem tetszettek!
Máyköl
-
BEE
addikt
A vízszintet úgy lőheted be az ilyen képeken, hogy keresel egy függőlegest.
Egyszerűen azért, mert a vízszintesek ferdének látszanak
ha nem pont derékszögben nézed.
A függőlegesnek meg mindegy.
A függőlegessel akkor van gond, ha lefele vagy felfele döntöd a gépet,
mert akkor szétnyílnak vagy összetartanak, de ez még mindig jobban belőhető
mint a vízszintesek.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
máyköl
veterán
válasz anyuka74 #220 üzenetére
Nem, nem jó helyre tetted fel a kérdést. Van Milyen kompakt digitális fényképezőgépet vagyek? topik és van Milyen digitális videokamerát? topik. Elég érdekes az a kérdés, hogy fényképező vagy videokamerát vegyél, mert el kell döntened, hogy melyik lenne a fontosabb. Pl. A fényképezés elég fontos lenne de néha kéne a kamerázás is, akkor fényképezőt kell venned ami tud videózni is, és ez így van fordítva is. Próbáld meg eldönteni melyik a fontosabb: A fényképezés vagy a kamerázás, és onnantól már sokkal könnyebb lesz.
Máyköl
[ Szerkesztve ]
-
anyuka74
tag
Sziasztok!
Nézegettem, h hol tehetném fel a kérdésem és talán itt a legmegfelelőbb. Remélem.
Szeretnék venni egy jó gépet vagy kamerát családi felvételekhez, kirándulásokhoz. Arra, h megörökítsük a szép élményeket, látnivalókat.Fényképezőnek, ezt néztem ki, mert 28mm-ről indul és 10Xes.
[link]
de mivel a videorögzítése is 1280x720as felmerült bennem a kérdés, h tulajdonképpen mi az alapvető néhány különbség egy ilyen fényképezőgép és egy hasonló árú kamera között?
Lehet, h kamerát kellene keresnem ami fényképet is készít? Vagy ezt a fényképezőt, ami videot is?Előre is köszönöm annak aki elíndít a jó irányba!
Zsuui: a linkben a kacsintós smile-t nem én tettem csak úgy érzékeli a rendszer, a 2 sort egyben bemásolva kiadja a linket
Link javítva.
[ Módosította: philoxenia ]
-
nesa
veterán
-
Kazimír
őstag
Valóban sokan kattintanak a siklósi vár bejáratára, bár a legtöbben valószínűleg a "felhajtóval" szemben teszik.
Szép fények és színek, nekem tetszik. Talán még jobb lenne, ha a zászlók teljes felületükkel látszódnának, (és érzésem szerint nem egészen vízszintes a kép). Az ott oldalt graffiti?
Ha nem családdal vagy, akkor érdemes körbejárni a falakat más nézőpontokért.Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
nesa
veterán
válasz t_a_m_a_s #216 üzenetére
Na igen lehet hogy szokvanyos de mas nezopontot nemigen talaltam erdemesnek elnyomtam 150-200 kepet azt csak par lett olyan ami nekem is tetszik
Esetleg mit lehetett volna maskepp csinalni?
Belepot szedtek sot mi akar meg talan ingyen is bemehettunk volna de babakocsival nem lattam ertelmet kuzdeni a lepcsokon ...hogy mekkora resz latogathato ezt szinten nemtudom
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz philoxenia #211 üzenetére
Ez igynez ki szuroment nincs csak ez a ketoldali bajonett szeru akarmi.
-
nesa
veterán
válasz philoxenia #209 üzenetére
Nincs szuromenet a fujin csak valami bajonett szeru akarmi
-
nesa
veterán
Igen ezmar full digit zoom 64x vagy 68x sajnos a manualis elesseg alitasra meg nemjottem ra lehet nincs is csak a pixinfio szivat es valamier ilyen tavolsagra nemakar fokuszalni fuji s1000fd-tol szerintem se rossz teljesitmeny,de meg probalkozok vele ha nemfuj a hideg szel.
-
Kazimír
őstag
Azt mondom, hogy egy kis kompakt gép tudásához képest egész jó. Nyilván nem közelről pixelenként kell nézni.. és bizonyára lehetne sokminden (élesebb, zajmentes, kontrasztosabb, akármi.. gondolom ez már digitális "zoom" volt), de akkor is ügyes!
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Itt a masik veglet HOLD temaba sajna nemtudtam elessebb kepet csinalni meg turelmem se volt tovabb vacakolni.
-
Alvin_ti4200
félisten
Hétvégén kimerészkedtem a Nemzeti Színházig, de így is befagyott a seggem, meg a szél is elvette a kedvem...ezeket azért ellőtem:
A képek eredeti felbontásban megtalálhatók az oldalamon.
[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
Alapvetően egy elcs*szett kép, mert később vettem észre, hogy az élességállítás manuál módon maradt. Kézből, letámasztva készült.
Ha jobban sikerül akkor egyébként a hold, amelynek volt szép udvara, amire azt mondja a néphagyomány, hogy szeles idő várható, és láss csodát az is volt.Ui: Az elmúlt napokban a T-@@@@ miatt nem volt délutánonként NET. Mára valamit barkácsoltak vele.
[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Timyyy
őstag
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest