Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranyomsz az elallasra
avra szamot megkapod kb azonnal
becsomagolod a cuccot es pl egy ontapados papirra rairod ezt a kodsort
berakod a boxba azt annyi
a profilodon legyen kitoltve iban formatumban a bankszamlaszamod
nem kell veluk semmit se emailezni, automatan jonni fog sms es email, hogy mi a statusza az elallasnak -
joey04
titán
Hali!
Szeretnék elállni vásárlástól. Kártyával fizettem. A folyamat a leírás alapján és a tapasztalatokat olvasva nem világos. Online rányomok a terméknél az elállás gombra, kapok egy számot. (AVRA ...) Most akkor elég Alzaboxba betenni és ráírni a csomagra ezt a számot, aztán kész, majd utalják a pénzt? Mert olvastam, hogy IBAN szám kell, emailen egyeztetni velük, stb, de van aki meg azt írta, semmit sem kell csinálni, ha lefutott a folyamat, utalnak. Most akkor hogy van?
-
Źşë'
addikt
válasz
binor91 #7444 üzenetére
Én is vettem egy "Felbontott" állapotú tápot (PSU). Igazából kipróbált, használt kategória lenne, mert a zacsik amiben a kábelek vannak szét vannak tépve, azok a kábelek amik kellenek egy PC használatához azok meg csak a megkezdett zacsik mellé voltak összehajtva, hálózati tápkábel nuku (enélkül ki sem tudom próbálni, mivel kössem rá a 230-ra?), csavarok szintén, kábelkötegelők se voltak meg, marketinges, kemény műanyag lapos matrica szintúgy illetve magának a tápnak a textilzacsija se volt a benn, a csomaglás itt is hagyott kívánnivalót maga után, szanaszét zúzódott, sérült, igaz gyári doboz (mondjuk még jó hogy az eredeti dobozban küldték), elég macera ilyen cuccokat venni, 10essel volt olcsóbb, még friss, ropogós az átvétel, de amint lehet írok nekik! Nem egy vevőcsalogató stratégia ez! Azért kapják már össze magukat, majdnemhogy csak ki kellene nyalni a vásárlók valagát, milyen egy hozzáállás ez?! De most komolyan!
-
binor91
csendes tag
válasz
binor91 #7444 üzenetére
Na és az extra poén: Visszaküldés előtt azért megpróbáltam megnézni a megtett km-t. Hát nem ment, ugyanis nem választotta le az előző tulaj.
Ez mondjuk már nem az első ilyen okoskütyü, aminél ez van. Gondolom az Alzának olcsóbb eladnia 10-szer, amíg kijön a teljes kép, hogy mi a hiba, mint egy embert fizetni azért, hogy rendesen letesztelje az adott eszközt továbbértékesítés előtt.
-
binor91
csendes tag
Alza használt sztori:
NIU KQi3 Pro Gold elektromos rollert vásároltam, amit használtként hirdettek. Személyesen vettem át. Egy hatalmas sima barna puha kartondobozban adták át, amibe be volt szórva egy halom zöld pufizacsi. Kizárólag a roller és a töltője volt mellé. A kormány összeszereléshez az imbuszkulcs hiányzott a csomagból. A roller mindkét kereke full le volt engedve, ehhez a pumpaadapter szintén hiányzott. Emiatt kipróbálni sem tudtam személyesen, így csak itthon szembesültem vele, hogy a hátsó kerék lyukas. (Na vajon miért volt csumára leengedve a kerék és miért nem volt mellette a pumpa adapter?) A lyuk körül össze van gányolva, mintha megpróbálták volna valami ragasztóval megoldani.
Egyébként olyan mintha beltérben használták volna, elég tiszta, habár a fellépőn látszik azért a kopás. Nem is igazán értem, hogy sikerült így kilyukasztaniuk a kerekét.Írtam panaszt nekik, hátha nem kell visszacipelni és küldenek valami kompenzációt a gumicsere és a tartozékok miatt, de nem mentek bele. Helyette megkaptam a kioktatást, hogy a használt állapotú az kizárt, hogy hibás
A használt termék teljesen működőképes, azonnali használatra kész termék, amelyet gond nélkül ajánlunk 12 hónapos garanciával (érvényes vállalkozók számára is).
Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapja meg, a csomag azonban mindig tartalmaz mindent, ami a termék teljes körű használatához szükséges.
Ezek kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopás ellenére sem tartoznak az eldobandó tárgyak közé.
Remélem még a végén rámhúzzák, hogy én lyukasztottam ki úgy hogy 1 métert sem tettem meg vele. -
-
grafnet
veterán
Hölgyek és Urak,
Az alza.hu vissza vesz bontott fülhallgatót?
Hogy tudom legolcsóbban visszaküldeni? -
10% - ALZAAKCIO10
15% - ALZAAKCIO15
20% - ALZAAKCIO20
A kedvezménykódok 2023. 12. 04-től 2023. 12. 22-ig érvényesek. További információ: www.alza.hu/karacsonyi-akcio -
Kecsua
tag
Aki november 15-e után vásárolt kapott már kupont erre? "Szerezz 10-15-20%
kuponkedvezményt minden vásárlásod után!"
Mert nekem nem jött semmi -
bul07
nagyúr
4000Ft-os bocsánat kupon használható AlzaPlus+ megvételénél?
(Nem a zsepis rendelés miatt kaptam, amit töröltek és elméletileg a pénzt is visszaküldték)Nem tudom kipróbálni, mert ha berakom a kupont akkor a kosárba marad míg el nem használom, és lehet lesz megint elárazott cucc és ahhoz nem használnám
-
bul07
nagyúr
Volt már nektek olyan hogy fizetettek online és nem jött róla email
Tegnap rendeltem a elárazott zsebkendőből, de akkor nem fizettem ki
Most megtettem de csak Google lehetősséggel engedte fizetni, mindegy fizettem ezzel
Netbankba látom hogy zárolták az összeget és a megrendelés fülön is ez van
A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt. A megrendelés ki van fizetve.Csak furcsa hogy nem jött email a fizetésről már majd egy órája.
-
sellerBP
tag
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy az alzán cetelem hitelre vásárolt okostelefont lehet-e tiltani imei vagy egyéb módon a törlesztők nemfizetése miatt?
Rokonom vett egy S23 Ultra készüléket kéztől, és mivel alzás számla van hozzá, megbízott abban hogy nem szolgáltatós, így nem tiltható..
Jobban megnézve a vásárlást igazoló papírját, kiderült, hogy hitelre lett véve. Imei szám is fel van tüntetve, ez nyílván egyezik. Vagy hamarabb kerül behajtóhoz az ügy, mintsem a telefont tiltogassák?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Olcsó cuccra valahogy lehet freeshippinget varázsolni? (Éves díj helyett) -
törölt tag
válasz
WOLF1stein #7414 üzenetére
Igen.
-
WOLF1stein
tag
Sziasztok!
A felbontott termékekre is vonatkozik a törvény szerinti elállási lehetőség?
-
Tikakukac
titán
-
Delirious
tag
Sziasztok! Alzától vennék két egyforma monitort. Félek a pixelhibáktól, de náluk nem találok monitorokra pixelgaranciát. Ha esetleg pixelhibásak lennének akkor simán elállással küldjem őket vissza? Küldenek helyette másikat, vagy a pénzt kapom vissza? Ha másikat küldenek és azok is pixelhibásak lennének? Köszi!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
markknight #7400 üzenetére
.
-
fatal`
titán
válasz
Szerintem be kell állítanod az IBAN számlaszámod a profilban és oda fog visszamenni. Vagy bemész a boltba és odaadják KP-ban (legalábbis régen volt ilyen).
#7408 De ő FoxPostnál fizetett, nem AlzaBoxnál.
-
válasz
markknight #7405 üzenetére
Bekérik a számlaszámod IBAN formátumban, célszerű megadni a profilodon.
-
válasz
Vissza fogják neked küldeni a bankkártyádra! 1-3 munkanap kb.
-
törölt tag
válasz
raziel01 #7402 üzenetére
Én soha nem fizettem még neten, hanem mindig csak kártyával csomagautomatánál vagy személyesen. E-mail nekem is szokott jönni, de teljesen mindegy volt, hogy milyen számlaszámot adok meg, mert soha nem vették azt figyelembe, a pénz mindig arra a kártyára érkezett vissza, amelyikkel fizettem. (Arra a számlára, amelyik ahhoz a kártyához tartozik, amelyikkel fizettem.)
Volt, hogy haverom lógott nekem, és úgy volt részben rendezve a dolog, hogy az ő kártyájával volt fizetve az átvétel. Amiből aztán sajnos elállás lett, jött is az automatikus sablon e-mail, de hiába adtam meg a saját számlaszámomat, az összeget haverom kapta vissza. Alzánál rákérdeztem, és ők is azt mondták, hogy ugyanoda fog visszaérkezni a pénz, ahonnan az le volt vonva:
"Bankkártyás fizetés esetén a visszatérített összeg arra a számlára kerül visszautalásra, amelyről a vásárlás eredetileg érkezett." -
raziel01
veterán
-
törölt tag
válasz
Arra a számlára fog a pénz érkezni, amelyikhez tartozik az a kártya, amelyikkel fizettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest