Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
Persze, fix darabszám. Ugyanazt írta az első napokban pár hete és most is néhány napja.
Nekem az volt a baj, hogy a lengyel oldalon már regisztrálva voltam.
Vagy nem jött sms kód regisztráció után. Vagy azt írja hogy 8 szállításra adja a Smartot, nem pedig a 3000 kupont.
Nem tudtam megoldani. Se VPNel, se másik telefonszámmal.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
csƵ
addikt
Üdv!
A mallos kupont hogyan kapom meg. Nem küldték sem emailen sem az appban nincs feltüntetve.
-
ben-ga
tag
Sziasztok, másnak is volt gondja a kártyaszám megadással?
3x8-at kellene beírnom, de csak 4x3-at enged... -
BagyiAti
tag
-
mjuti
tag
Sziasztok, bocs a noob kérdésért, de nem használtam még az allegrot, a 12-4 e kupont szeretném felhasználni, ehhez egy eladótól kell vásárolni min 12e-ért vagy bármennyitől lehet az allegron belül csak összesen elérje a 12e-t? köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
A régi mallhu regesek, akik már túl vannak egy vásárláson, hol marad a kuponjuk?
-
Beni2360
félisten
Én nekem meg most a második vásárlásom volt és fizetésnél látom a 4000 Ft kupont. Lejárat nov.18 na akkor nosza 3kg kávé árából jött le a 4 e Ft.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kiss.a
tag
Magyar regre és új regre adják most promó miatt a kuponokat. Nekem új regisztrációra kaptam 3000 kupon most meg újból 4000-rest 12K érték fölöttre.
-
winfos
tag
Ahogy olvasom sokan kaptak 12-4 kupont. Lehet erről tudni valamit? Csak mert én sajnos nem kaptam pedig régebbi reg több vásárlással.
-
Peterhappy
őstag
Én másik topikban tett javaslat alapján (talán épp neked köszönhetően, nem emlékszem ) rendeltem vaníliást, és High Mountaint. Előbbit megpattintottuk, kellemes illata és íze van, bár én spec. pont nem érzem ki annyira a vanília aromát. Összességében finom, Feleségemnek kifejezetten ízlik.
Az illata a vaníliás szivarkákra emlékeztet. -
Voice24
őstag
Ezen rövid idő alatt már kétszer futottam bele olyasmibe, hogy adott termék mellé ajándékként hirdetett cucc nem jött meg, és mindkétszer az az eladó indoka, hogy elírás történt. Előbb egy 0,5 literes tökmagolajjal jártam így, a termék neve mellett feketén-fehéren ott volt, hogy plusz ajándék (1 kg-os himalájai só), és csak jóval lejjebb, úgymond az apró betűs részben volt bent, hogy 199 Zloty felett. [kép]
A második eset egy 1 kg-os szemeskávéval történt, az egyik képen és a leírásban is az szerepelt, hogy a "szett" tartalma maga a kávé plusz egy capuccino-s csésze. Az eladó elírásra hivatkozott, meg hogy vonalkódok alapján töltik ki a leírásokat, így kerülhetett bele a csésze. [kép]
Úgyhogy bár jók az árak, azért oda kell figyelni. -
Lackki
őstag
válasz grizlisandor #68 üzenetére
jól tetted szerintem
[link] Pár KV kapott akciót.
Privátot hamarabb észreveszem
-
grizlisandor
veterán
Egy rendelést leadtam, a fent írtak miatt inkább a futáros kiszállítást választottam.
-
-
-
tisn
addikt
válasz alexnagy777 #60 üzenetére
thx
-
alexnagy777
csendes tag
[Mall.hu-n] adnak 3k-s kupont, ha regelsz allegrora és min. 9k értékben vásárolsz. Elvileg még él.
-
8
senior tag
erre én is kíváncsi vagyok
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
orkester
őstag
Rendes lengyel óra üzlet (CrazyTime, Katowice), a legalacsonyabb ár garanciás karórák legtöbbje árukereső ár alatt van: [link] (Mall kuponnal még pár napig, meg Smart szállításal pláne jó.) 3 év garancia és áfás számla is kérhető. Meglátjuk, én tegnap rendeltem tőle.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Korábban még csak a lengyel allegro-ról rendeltem, ott mint magánszemély szerintem lengyel áfával számoltak (gondolom az EU-s szabályok szerint az eladó nem lépett át) anno. Ami persze érdekes, mert a postacímem ismeretében a magyarral kellett volna, mindegy...
Most lehet cégesen kéne egy rendelést pár épületgépészeti cuccal. Rendes 27% magyar áfás számlát ad az allegro? Vagy ahogy olvasom konkrétan kicsit az eladóra van bízva, hogy mit bütyköl kb? Ha 10000 EUR alatti a külföldi eladása egy évben akkor simán a lenygel adókulccsal ügyködhet kb ha cég, ha magánszemély a vásárló?
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #50 üzenetére
Azt csináltam, kevés sikerrel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz grizlisandor #49 üzenetére
érdemes végigcsekkolgatni ha több helyről van:
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #48 üzenetére
Hát így össze kell rakni a rendeléseket, mert átnéztem az édességeket, hogy mit rendelnék, de hát más más eladóknál leltem fel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz grizlisandor #46 üzenetére
igen, és boltonként.
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #45 üzenetére
Fel sem kínált csomag pontot.
Pár édességet raktam volna kosárba, de így felejtős.
Sampont rendeltem 1 liter több mint 5000, plusz szállítás. A két utángyártott kapunyitó jön ingyen. -
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #45 üzenetére
5k-ért kell rendelni, hogy ingyenes legyen a csomagponton való átvétel, 9k-ért, hogy a házhozszállítás ingyenes legyen, jól értem?
-
Zeki
nagyúr
Banyek, egy eladótól kell sokért rendelni, az nem négyen szállításhoz.
-
Azie
őstag
tapasztalat: 2x 6db whiskys pohár, kuponokkal rendben megérkezett, dpd hozta, dobozok kívülről +1 dobozba és bubifóliába csomagolva, külső doboz masszívan megnyomorodva, eredeti csomagolás sértetlen maradt.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Lackki
őstag
válasz grizlisandor #34 üzenetére
én is vettem már rendes san marzano szószt és lisztet is dpd-s srác nem örült a 2.5kg konzerveknek és 5kg liszteknek
-
grizlisandor
veterán
Hardcore pizza és kenyér topikban többen vásároltak már.
-
DavidQ
tag
Az olasz pizzalisztek is korrekt áron vannak:
Caputo Nuvola Super 5000/5kg
Caputo Pizzéria Tipo 00 2880/5kgNem minden kínai szirszar szar!
-
kiss.a
tag
Műszaki termékek gariztatása simán megy? Vagy lengyelbe kell vissza küldeni?
-
kóóó
aktív tag
Nekem se jött 3000-es kupon, már azon gondolkodtam, hogy a Mall fiokom hoztam át, és lehet az a kinja...
Üdv.: kóóó!
-
gabor9991
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Amiket én néztem az ilyen 400 meg 8000 értékeléses, 4,8-4,9-el.
De köszi.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Hali, aki esetleg már tapasztaltabb allegro vásárló, csak szuper eladótól érdemes vásárolni? Vagy a sok/viszonylag jó értékeléses se feltétlen mellényúlás?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ringman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18 üzenetére
hogy mi?
egyben feliratkozás.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
winfos
tag
Feleségem új reg után kapott egy emailt hogy felfüggesztésre került a fiókja ÁSZF megsértése miatt. Konkrétabb nem volt benne. Esetleg más is találkozott ilyennel?
Vásárlás még nem történt.
köszi -
snipy
tag
Wawel, E.Wedel Lengyelek, talán a legismertebbek. Ezek itthon is fellelhetők, de ott nagyobb a választék. És a tejkaramellák /a Roshen kivételével/ igaz nem csoki, de na...
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
Kik szállítanak nekik? Gondolom nem a posta
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #18 üzenetére
Köszi.
-
Mr.Csizmás
titán
[link] instant 1 kg levesek 2500-3600
-
bugizozi
őstag
Olasz Fusilli tészta Rummo 500 g
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
fradi81
veterán
Mogyorós cadbury 180g 1105Ft, ennyiért pl. nincs itthon.
moto g72, Ninebot d28e
-
Zeki
nagyúr
Édességből mondjatok már olyat, ami finom, és itthon nincs. Lehetőleg csokis legyen.
Ne olyanokat, amiket az ukránoktól hoztak, hogy ez finom, aztán még én is kínnal ettem meg a gyerekek helyett. Vagy kidobtam. -
tomci
csendes tag
hát jó áron vannak az aszalványok is, pl. szárított mangó 15%-al olcsóbb, mint az akciós Grizly...és ne kell 30-ért rendelni az ingyen szállításhoz...
-
PuffyDog
tag
Várjuk az akciókat.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
rgranc
aktív tag
Nem tudom szerkeszteni már az előző hozzászólást, bocs:
Létrehoztam inkognitóablakban új felhasználót a 3000 forintos kupon linken, és meg is adta a kupont (a 2. vásárlástól használható), viszont itt már nem találok lehetőséget az ingyenes "Smart" szolgáltatásra, szóval úgy tűnik, hogy a kuponért cserébe a szállításért viszont fizetni kell már (vagy egyesével, vagy Smart előfizetéssel...)
[ Szerkesztve ]
-
rgranc
aktív tag
válasz TheMartin03 #5 üzenetére
Nekem inkognitóablakban mutatja a kupont, új usert kell létrehozni hozzá, úgy tűnik
-
Lackki
őstag
válasz TheMartin03 #5 üzenetére
mert rosszul használja
itt eladók adnak kupont és kuponok oldalon lehet átvenni. De összeghez van kötve, pl 30000ezer költés után jár 3000ft
na de egyből van is egy bug 2 boltba valszeg egy 0val többet írtak kuponra.
60000/30000ft kupont ad
Boltok egy termékére rányomva jobbra lent lesz a kupon, vagy [itt] is átvehető.
-
Ittnemaz
aktív tag
-
Stylewars_kp
őstag
Mint egy falat kenyér.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
MODERÁTOR
Magyarországon is elindult az allegro webáruház, ide jöhetnek a vélemények, tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest