- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiss.a
tag
Valaki tud valami jó dealt? Drogéria vagy valami? Már vettem minisütőt, kétszer kutyának kaját, vanisht, glade illatosítót, valami BB ajánlat jöhetne, Kávé nem játszik, köszi
-
pazola
tag
Folytatás:
Az eladó a logban azt látja, hogy Vecsésen van a cucc. Írtam neki, hogy én is ezt látom, azonban a UPS szerint csak logikailag van ott, fizikailag még Lengyelországban van.
A UPS nem mondja meg, hogy ki volt az ottani futárszolgálat, szóval őket nem tudtam elérni, azt csak az eladó tudja.
Vitát indítottam, hogy szükség esetén legyen nyoma, mi a helyzet, megírva, hogy nem az eladó a hibás. Az eladó panaszt tett az Allagronál. Én is próbáltam elérni őket, eljutottam odáig, hogy hívást kértem, tegnapelőtt estére ígérték, sms-ben igazolták vissza.
Nem hívtak fel.
Közben ellőttem a második kupont is, a négyezrest szombaton, december 7-én (igen, született optimista vagyok) egy itt már ajánlott eladóra (bakaliano-sklep), annál itt járunk:
2024. dec. 9. 15:31 Válogatóközpontban futártól átvéve
2024. dec. 11. 13:20 Külföldi válogatóközpontban újrarakodva
DPD a szállító, most nem tudom, hogy örüljek vagy essek kétségbe... eddig nem győzött meg az Allegro, hogy mekkora jó, de még reménykedek. -
winfos
tag
válasz
andrás47 #297 üzenetére
De ott van az.
"−4000 Ft Kupon az Allegrótól minimum 16000 Ft értékű vásárlásokhoz. Részletek azÁltalános Szerződési Feltételekben
Még érvényes 4 napig." -
gangstagergo
senior tag
válasz
freelancer68 #294 üzenetére
Lesz ez még nagyobb kupon is. Kivárom
-
Kecsua
tag
máris újabb 16ezer/4ezres kupon ajándékba
-
freelancer68
tag
Jött új kupon, 16 000Ft felett 4000Ft. 12.15-ig
-
lala666
őstag
Én most lényegében a csoda DPD vel vagyok úgy, hogy automatába kértem egy szót sem szólnak úgy hívom fel őket mondja nem szállt ki most automatába be kell mennem érte....
Felháborító és nem is szólnának!
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Mi az általános tapasztalat autóalkatrészekkel kapcsolatban?
Hátsó lengőkar szilentet, és nehezebben beszerezhető gyári, FL22-es hűtőfolyadékot néztem ki, mindkettő normális eladónak tűnik. -
Lackki
őstag
még lengyel allegroról rendeltem egy ritkább gyári autó rádió, fel is adták, megjött, csak épp nem pontosan az amit én rendeltem. Nyitottam ticketet, vergődött az eladó, hogy küldjem vissza saját költségen és majd úgy visszautalja. Jobbnak láttam behívni az allegrot, egyből megváltozott a beszélgetés. Mondtam, hogy küldjön ő futárt, mert nekem 8k lenne visszaküldeni lengyelbe. Így is tett. Még az nap jött a futár és elvitte a csomagot. Este már csippant a teló, hogy megjött a visszatérítés allegro részéről, nem a kereskedőtől.
-
czanga
őstag
válasz
haruspex #288 üzenetére
@ALL:
Közben azt tudtam meg az ASZF böngészéséből, hogy 14 nap van a vita rendezésére az eladóval, a vita nyitásától, de ha nem sikerül megegyezni, azaz az eladó pl nem hajlandó visszautalni a pénzt, akkor fixen kérhető az Allegro segítsége. Addig csak ilyen gyönyörű és semmitmondó kommenteket írnak a beszélgetésbe, amennyiben "kéred a segítséget". Na onnan még (az esetleges döntés után) van 30 napjuk visszautalni a pénzt.
Véleményem szerint messziről kell kerülni őket, kivéve ha esetlegesen belföldi rendelésről van szó, végszükség esetén. Pl Mall.hu, de minden másra alkalmatlanok.
Értem, hogy sokaknak nincs gondjuk, de kettő külön account rendelése tűnt el szőrén szálán, és csak a sikálása megy a dolognak... Sajnos ez nálam bőven elég tapasztalatnak.@haruspex
Remélem nem lest problémád, és megérkezik gond nélkül. -
czanga
őstag
válasz
haruspex #283 üzenetére
Szerintem a védelemmel kitörölhető az alsó részünk...
Jelenleg fut az két elveszett rendelésem problémakezelése az eladóval. Ott lehet kérni az Allegro segítségét.14 nap elállást lejárt. Termék sehol. Packeta nem válaszol a panaszra, Allegro-tóé pedig ilyen üzeneteket kapok. Vicc az egész...
-
törölt tag
Amikor megjelent ez az Allegro már rendeltem ettől a spozywczy2022 nevű eladótól pár rágcsát. Akkor gyorsan megjött.
Legutóbb november közepén rendeltem, rá körülbelül 5-6 napra volt írva a szállítás.A csomag egyik része megérkezett fogjuk rá időben, pár nap csúszással. Most az a 2-3 nap nem vészes.
A másik fele viszont sehol. Írtam neki akkor, hogy mivan? Hát az egyik termék nincs raktáron. Írtam neki, hogy akkor mire cserélje. Múlthét elején megérkezett a csomag.
Na.
Összesen 4 db ép Monster van, a többi kilyukadt és kifolyt.
Amit beszéltem vele, hogy mit mire cseréljen azt sem sikerült megoldani.
Illetve a darabszám is 5db-al kevesebb.
Ja és egy SSDvel együtt jött. Eléggé elázott.azt még intézem.
Azóta irjak én a DPD-nek. A feladónak lehet kárigénye.
Aztán a reklamációs osztályon az ügy.Se pénz, se termék.
-
paca5
tag
Sziasztok!
Van egy elég nagy gondom.
November elején kerestem az allegro.hu-n ózongenerátort. Találtam, elég olcsónak tűnt, de borzasztóan drága lett.
Mivel ez egy egyszeri vásárlás lett volna, nem regisztrált ügyfélként vásároltam, hanem regisztráció nélkül.Megrendeltem a generátort majd 3 hét várakozás után egyik reggel ránéztem az emal címemre , mikor is megírta az eladó nincs gépe, adjam meg a számlaszámomomat, visszautalja.
Írtam neki, nekem a pénz nem kell küldjön gépet, vagy akár egy másikat, de nem válaszolt semmire sem.
Pár nap után megírtam a számlaszámomat, ez november végén történt meg. Azóta semmi . Többször írt az allegro ügynöke (vagy mi a fax a nevük) de mikor a küldött levélre megírnám a választ ezt kapom vissza a gmail-től..Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) ertesitesek@allegro.hu cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni.
A távoli szerver válasza:
554 5.7.1 : Recipient address rejected: Invalid-Recipient.Azt hiszem ez egy elég vastag 20 e Ft -os bukta .
-Miért lehet olyan dolgot vásárolni, ami nincs az eladónak
- Ha gond van, miért 3 hétre ír akármit is az eladó
-Ha valami nem kapható, ne döntőbíróskodjon az allegro, hanem szerezzen nekem egy tudásban és árban hasonló terméket írja meg ez van helyette és a rossz eladó küldje át a pénzt a másik eladónak aki akar is teljesíteni. -
Mr.Csizmás
titán
emlékeztető: 16/4 kupi ma éjfélig jó.
mai rendelés vele: 13k huf 3 kg kávéra.
[100% Arabica szemes kávé Frissen pörkölt Mennyei hab (2x1kg)]
[Szemes kávé 1kg FRISSEN PÖRKÖLT 100% ARABICA Fruits from Brasil] -
haruspex
aktív tag
Valakinek a vásárlói védelemmel van innen tapasztalata, működik? Gondolkozom, hogy kéne rendelni karácsonyra egy babát rokonnak, de bukni azért nem szeretnék.
-
válasz
Mr.Csizmás #279 üzenetére
Mogyorókrémmel töltött ropi is kapható?
-
torma1981
veterán
válasz
Mr.Csizmás #279 üzenetére
Az egész 9ezer volt?
Frankó fogás.
-
Mr.Csizmás
titán
első saját allegro-s loot, 12/4 kupival, 1 hó super olcsóbb volt mint egy sima szállítás, 9k-t fizettünk: [vendor: spozywczy2022]
-
lala666
őstag
válasz
MaxxDamage #277 üzenetére
A szállításnál nem, mivel nem egy helyről megy az árú .
-
Sziasztok,
Ha több eladó termékét teszem a kosárba, akkor annak árai nem adódnak össze? Azt hittem igen és egy szállítás alatt jön minden.
De akkor külön-külön van. Hmmm...😄 -
pazola
tag
November 28-án (9 napja) rendeltem egy plüsst DLC-kóddal (aki nem tudja, mi ez örüljön, én is örültem, amíg nem tudtam) egy Szuper Eladó (441 ajánlat), NORAB_PL-től. Mivel már dec. 2-án Vecsésen volt az UPS szerint, türelmesen vártam, eddig... pár perce közölték, hogy a tracking szerint náluk van, de fizikailag nem érkezett meg.
WTF?
Írtam az eladónak, hogy mi van, kíváncsi leszek... első vásárlás, szülinapra kellett volna ideérnie, ami már elmúlt, szóval nagy az öröm... -
bul07
nagyúr
Szerintetek ez a pisztácia megérné kipróbálni
Pörkölt sózott PISZTÁCIA 500g Friss MEGA MINŐSÉG
[link]
2745 Ft
5490 Ft/kg -
czanga
őstag
Eddig a következő a tapasztalatom:
összesen 4. rendelés, mind LEGO
- Első két rendelés (2 külön accountról) mall.hu Allegro shop-ból jött, packeta. Mindkettő gond nélkül megérkezett
- Második két rendelés (2 külön accountról) külföldi eladótól, mindkettő packeta szintén. Mindkettő felszívódott november 22-25 környékén, mikor már kis hazánkba értek...50%-os arány az végeredményben jó, nem?!
-
Lackki
őstag
válasz
gangstagergo #269 üzenetére
2 accounton összesen már csak 3 szállítás van...
most [ezt] rendeltem le végre, mellé pár airwick gépbe való illatosítót, mosógép tisztító tablettákat és 12k volt ez egész, így eléggé megérte -
gangstagergo
senior tag
Nálam az a taktika, hogy boltonként smart értéket ha elérem már jó vagyok
Első regisztráció során még nevettem, hogy milyen sokáig fog tartani az első 8 ingyen szállítás. Most meg már vakarom a fejem mi lesz 24-e körül. Bedobnak egy 50%-os kupont és fizetek majd a szállításért
@grizlisandor
Sajnos pont ez a baj. Azzal nem ad semmit. -
grizlisandor
veterán
Mit kell csinálnia az embernek a kuponhoz?
Nekem böngészőből az áthozott mall.hu-s regisztrációmnak nem ad semmit.
-
Lackki
őstag
kellett egy kis idő, de rájöttem, hogy nem kell egy boltból venni 16ért hogy aktiválni tudd a kupont...
fail...
-
winfos
tag
Ha fontos akkor regisztráld be feleséged anyósod tesód szüleid stb stb, csak telefonszám kérdése egyébként.
-
Hihetelen megint itt egy kupon
-
BagyiAti
tag
válasz
gangstagergo #261 üzenetére
-
lala666
őstag
válasz
gangstagergo #261 üzenetére
-
winfos
tag
válasz
TheMartin03 #259 üzenetére
Azokank nem adja ezeket a kuponokat akik már voltak regisztrálva előtte pl oldalon és váltottak hu-ra.
Ha nálad nem ez akkor nem tudom.
-
TheMartin03
aktív tag
Én nem tudom ti mit csináltok, de nekem még egy kupon sem jött, pedig már rendeltem
-
pietrrr
aktív tag
Na és mit érdemes 16ért venni?
-
BagyiAti
tag
Jött új kupon, 16 000 felett 4000. Csekkoljátok. 12.08 23:59-ig érvényes
-
Lackki
őstag
válasz
gangstagergo #245 üzenetére
Vietnámira medium savasságot írnak, mégse cseszi szét a belem.
Társaságban az a no1. -
-
bul07
nagyúr
Van most valami kupon újaknak?
Ettől az eladótól vennék dolgokat
[link]
Ránézve láttok olyat ami miatt ne rendeljek? -
ABDUL96
tag
Sziasztok! Páromat szeretném meglepni egy telefonnal. Szembejött most az Allegro, de valahogy nekem túl olcsónak tűnik. Érdemes onnan telefont rendelni vagy inkább csak kissebb dolgokba érdemes feccölni rendelés ügyileg?
-
mwin
kezdő
Valaki küldött már vissza valamit? MagyarPosta automatát írt , DHL-es cimkét kaptam és az automata természetesen nem fogadja el.
-
st6969
őstag
Volt már valakinek garanciális ügyintézése az Allegroval? Esetleg egy nagyobb méretű (nem nagyon szállítható cuccnál, mint pl. egy asztali körfűrész)? Mik a tapasztalatok, az Allegro jár el, vagy az eladó?
Vagy érdemben egyik se -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #225 üzenetére
Remélem adnak megint, mert én is fizura várok
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #223 üzenetére
thx, rendeltem magvakat meg aszalvanyokat. majdnem lejart a kupi
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #225 üzenetére
én kávét rendelek megint
szomszédnak meg kellenek levesek
-
krizmo_
addikt
válasz
Mr.Csizmás #223 üzenetére
Te mit veszel?
Nincs ötletem mire kellene elkölteni.
-
Mr.Csizmás
titán
4/20k kupi még ma jó - nagyon kedvesen emlékeztettek emailben
-
01andris
tag
Nagyon jó minősségű melltartók ,a hazai áraknál jóval olcsóbban.Most jön a negyedik rendelésem.
[link]
-
kano
nagyúr
válasz
gangstagergo #209 üzenetére
De sz@r az a mogyoróvaj! Mire használod? Így natúrban nem jó.
-
rgranc
aktív tag
#akció #4000forintoskuponnal
BOSCH Turmixgép MFQ 36490 tállal 30.080,- ft, kuponnal 26ezer, ÁK 32.3 ezer
Tefal HT654E38 29.340,- ft, kuponnal 25.3k ÁK 36ezer -
válasz
alexnagy777 #205 üzenetére
Nem lehet a kuponokat átruházni, igaz?
Szívesen odaadnám valakinek, nekem nincsen szükségem most semmire onnan. -
winfos
tag
válasz
alexnagy777 #205 üzenetére
Ez a 20% is elég korrekt szerintem. Mindig találok valamit
-
Megint küldött az Allegro egy 4K-s kupont.
-
8
senior tag
Rendeltem egy alkatrészt (csapágy kerékaggyal kb 3 kiló), újnak kéne lennie, hát olyan jött, hogy a bontóban sem venném meg, külső doboz ránézésre ok, ezért is vettem át a futártól, de kitöltő nélkül volt benne a belső doboz, az össze-vissza bszva, egyik csavaron sérülés, látszik hogy dobálták.
Gyári a doboz a megfelelő alkatrész infókkal, de benne egy mocskos gyűrött zacskóban volt az alkatrész, amire egy másik vonalkód van ragasztva.
Az alkatrészen nincs sorozatszám, azt sajnos laikusként nem tudom megítélni, hogy eredeti-e (hamisítják).Pedig direkt "szuper eladó"-tól rendelve, 3 éve eladó, 1600+ 99.9% pozitív visszajelzéssel.
Első allegro rendelésem nem megy túl jól (igen tudom piactér, az eladó a hibás, nem az allegro)
Ezt így biztosan nem szereltetem be, megy vissza, majd riportolok, hogy hogy ment a visszaküldés.
Kíváncsi vagyok, visszakapom-e az erre előtt 4000Ft-os kupont. -
st6969
őstag
Nemrég a Lidl-ben vettünk Brita-t. Senkinek sem ajánlom. Az összes k**va anyját annak, aki kitalálta, hogy csak a drágábbik modellben legyen betöltő nyílás, az összes többinél pedig le kell venni a komplett fedelet, feltölteni a kancsó felső részét szemre úgy félig (mert ha jobban feltöltöd, már nem folyik át, ugyanis az a rész megtelik), majd utána visszatenni a fedelet, amit ügyesen vissza kell igazgatni, hogy körbe a peremen illeszkedjen
Egy fosch.
Szóval ügyeljetek kancsó vásárlásakor, hogy legyen rajta külön betöltőnyílás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest