Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen TV-t vegyek?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
Ez tűnik most jó vételnek.
Toalettpapír ALMUSSO BIG 40 db NaBiurQ 2995Ft
3 rétegú, 40 tekercs, 105 lap
Gyártó homepage -
Lackki
őstag
én full kezdőnek tartom magam. Normál sütő+kő. Nem fogok tudni 450fokon sütni, örülök a 300nak.
én úgy gondolom hogy kimaxoltam amit én kitudok hozni ezekkel a felszerelésekkel, alapanyagokkal.
Évek óta sütök magamnak pizzát.
Kövi szint már egy normális pizzasütő lenne, de panelban...Van pizzatopic amúgy igen.
-
bul07
nagyúr
válasz
nevemnetudd #685 üzenetére
Kis számolás
17csomag kel akkor lesz 20570Ft mínusz kupon -4000Ft, és van még ingyenes szállítás, így a végösszeg 16570Ft.
Számoljunk tovább
16570/17=975
975/4=244 (egy tekercs tehát 244Ft-ra jön ki)
Egy normál tekercs 150lapos, ezzel számolva tovább
330/150=2.2
244/2.2=111
Tehát ha leszámoljunk akkor 111Ft-ra jönne ki ha normál tekercs méretreEz a 111Ft egy jó ár de nem BB ár, így lehet hogy másra jobban megérné ellőni a kupont
Hogy miért nem BB, mert e közeli árban vannak ajánlatok, és van ami nem is akciós
Mondjuk DM papírja [link] ami ilyen számolási metódus alapján 115Ft-ra jön ki
Vagy most akciós Tento [link] , ez is 115Ft, persze a ingyenes szállításhoz kell AlzaPlus+ tagság de az meg sokmindenkinek megvanDe ez csak egy számolgatás hogy mennyire is éri meg, mindenki maga dönti el
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Williamgrant #693 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #690 üzenetére
Milyen felesleges információkat olvasol már el.
Gondolom mikor indult a többi allegro, nem írták át. A vélemények között van magyar, cseh stb. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Williamgrant #689 üzenetére
További információk
Tájékoztatjuk, hogy Lengyel kívülre nem szállítjuk ki termékeinket . Ha a határ közelében él, kérjük, adja meg a Lengyel található szállítási pontot, pl. az InPost csomagmegőrző címe.
-
válasz
Köszönöm a tippet!
Plusz jelzem hogy az eladó egy csomó más cucca is jó áras (domestos, kuka zsákok, alu fólia, stb) -
tisn
addikt
válasz
sporolos topikban at lett szamolva, hogy optimalis megoldas?
[ Szerkesztve ]
-
nevemnetudd
csendes tag
én ezt rendelem most , 3x annyi van rajta mint egy olcsó vackon
WC papír FOXY MEGA hosszú 4 tekercs háromrétegű puha PRÉMIUM za 1180 Ft-ért - Allegro -
_q
addikt
válasz
Mr.Csizmás #678 üzenetére
Köszi, ezt benéztem akkor, ráadásul leadtam a rendelést is már
-
_q
addikt
Sziasztok!
Lehet azzal valamit kezdeni, hogy ha egy termékből 2 db-ot rakok a kosárba akkor a szállítást ne duplán számolja?
-
pietrrr
aktív tag
Elkapatnak bennünket
Négyezernél magasabb összegű, vagy százalékos kupon szokott lenni? Nálam még nem volt, csak gondoltam hátha lehetne valahogyan varázsolni, hogy ne tudjak ellenállni egy negyvenezres vásárlásnak -
Kecsua
tag
Újabb 4ezres kupon érkezett.
-
Kecsua
tag
Wc papírokkal van már véleménye valakinek?
Következő kupont vagy egy részét ellőném rá, csak nem tudom milyen minőségüek. -
-
Lackki
őstag
válasz
MaxxDamage #667 üzenetére
Köszi!
[link] -
Lackki
őstag
válasz
MaxxDamage #665 üzenetére
melyik eladó, írd le kérlek
-
A hal csomag jól be volt csomagolva. Február 25. rendelés. Ma hozta a DPD ~9 kg csomag.🤭
Már szetszedtem, mert karton papir elválasztás is volt és csak az üvegesen hagytam rajta a bubis zacsit amivel körbe van tekerve.Van olajos, paradicsomos sprotni, paradicsomos lazac, olajos/paradicsomos makréla filé, paradicsomos harcsa
Remélem mindegyik izleni fog.
Ahogy olvastam, mind nagyon jó minőség![ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #662 üzenetére
hat, ez nem tudom milyen cipo. oke, az uj bondimat ott vettem tavaly 42-ert.
-
winfos
tag
Észrevettétek ti is hogy mennek föl az árak és egyre kevesebb a smart termék?
-
czanga
őstag
Az eladó és a portéka:
TNF Borealis mini#657Mr.Csizmás
Jaja, de ezt csekkoltam, és egy létező lengyel sportbolt. Bár a saját oldalukon ez a szín fent sem volt, szóval lehet nem is baj, hogy találtam másik eladónál ahol a kuponon kívül így lesz ingyenes szállítás is. Itt 3500 lett volna kb az. -
czanga
őstag
válasz
Peterhappy #654 üzenetére
Rákérdeztem amúgy, gondoltam hátha aktiválják.
Az volt a válasz, hogy tengerentúli megrendelések esetében nem aktiválják.
Válaszoltam, hogy Lengyelországtól nem vagyunk olyan messze, de ebben az esetben megrendelem inkább máshonnan...Köszi. Megnézem szerepel e más ajánlata, de hátizsákról beszélünk, ami miatt nincs nagyon más ami kellene, vagy nagyon olcsó lenne.
-
-
czanga
őstag
Találkoztatok már azzal, hogy bizonyos (külföldi) eladónál mindenképpen fizetős a szállítás, hiába van még 6db SMART ingyenes szállításom? Mitől lehet ez?
-
rgranc
aktív tag
A 4000 forintos kupont immár másodjára nagyrészt préselt gyümölcslére használtuk el, erősen tudom ajánlani DolinaCzerska eladót, saját termékeiket értékesítik, és így - smarttal ingyenes házhozszállítással - a kuponnal bőven 400 forint alatt jön ki a préselt, szűretlen almalé literje.
(Vigyázat, a savanyú az - számomra legalábbis - tényleg szájat összehúzóan savanyú...)
[ Szerkesztve ]
-
Valaki járt így?
Bankkártyás fizetés, banktól kaptam sms kódot, de az appban nem jött fel semmilyen szokásos Mastercard ablak ahová a kódot és a netes pint írnom kéne.
Így most úgy áll hogy a rendelésem "Fizetésre vár" viszont lett alatta egy fizetés törlése.
Valaki használta már, lesz lehetőségem újra fizetni vagy elölről kell kezdenem? -
Le is adtam a halas konzerv csomag rendelésem, kupont is elhasználtam.
-
bul07
nagyúr
És abból a sorból mindenki tudja hogy mire gondol a szerző.
Ahogy írtam lehet hogy más mondjuk a kakaó beszállítója, így persze hogy lesz ízkülönbség, nem lesz jobb vagy rosszabb csak más lesz valamennyire az íze. És kinek mi ízlik.
De pont ennél a terméknél a csomagoláson az összetevők ugyan olyanok, nem mint mondjuk a Fanata esetén[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Nem emlékszem, hogy írtam különbséget, csak jeleztem, hogy milyen piacra szánt termékről van szó.
De ha már felmerült lehet szívesebben veszem nem magyar piacra szánt terméket.
A videó készítője amúgy azt mondja: 'szerintem'. Azon még el lehet rágódni, hogy ha ugyanazok az összetevők vannak feltűntetve, azok ugyanonnan és ugyanabban a minőségben kerülnek?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
2. évad, 99. rész: 15 ország, 15 nutella – A termékkritikus nagy nutella tesztje
Mindegyik esetén a csomagoláson ugyan azok a százalékos értékek, így esetleg a felhasználta alapanyagba lévő különbség miatt lehet kicsi ízeltérés
Mint mondjuk kólák esetén(Coca cola) hogy más vízből készül, így jó hogy más ízű a végeredmény, Román nekem jobban ízlik mint a magyar
Pepsi már nem összehasonlítható a magyarba lévő káros édesítőszer miatt, de régen mikkor még magyarba is rendes volt akkor is a Román ízlett jobbanDe én elhiszem neked hogy lehet más.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
ha ezek a lisztek kisebb kiszerelesben jonnek, akkor erdemes 24h-ra lefagyasztatni, nem lesz sem zsizsik sem moly.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
Nyugodtan rendelj innen, ez egy étterem zakopane mellett. Nem fognak sz*rt küldeni
Anno még lengyel allegroról való rendelésnél beszéltem velük és adtak külön kedvezményazóta ez már persze nincs, de nem baj.
Caputokat próbáltam ki, nem volt panaszom egyikre sem. Cuoconál olvastam, hogy nem árt akár 2x fermentálni, így is tettem
-
krizmo_
addikt
-
andrás47
senior tag
Üdv! Kérdezném a kapott kupont a banki utalás megkezdése után ervenyesiti a rendszer? A vásárlási limitbe beleszamit a szállítás díja is (690Ft) vagy anélkül kell meglenni a 20 ezer Ft-nek?Köszönöm
-
tisn
addikt
valaki a multkor irt granolat, tudna linkelni ujra az eladot?
thx
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #622 üzenetére
zsizsik nem volt meg?
-
Peterhappy
őstag
Most nálunk is maradt még az előző szórásból, de kétnaponta (néha három) sül 1,5kg kovászos kenyér, a kovászt is etetni kell, és akkor még nem beszéltünk az egyéb ilyen-olyan sütögetésekről. Szerintem 5kg liszt simán elmegy per hét - de egy kezemen meg is tudom számolni, hányszor vettem azóta bolti pékárut (nem ideszámítva a futás utáni kakaós csigákat - mielőtt még Tisn, vagy valaki más belémáll
)
-
bul07
nagyúr
válasz
Peterhappy #620 üzenetére
55Kg liszt kb 3-5év alatt fogy el nálunk
-
Peterhappy
őstag
@Pietrrr: Vannak nagyon jó, nagyon komoly olasz pizzalisztek, jóval olcsóbban, mint itthon, én feltétlen kipróbálnám a helyedben, akár többfélét is, egyazon eladótól.
@All:
További válaszok - külön szedem, mert ezek mások számára is érdekesek lehetnek.1)
Nekem múlt hétfőn hozott a futár 55kg lisztet.
December elején pedig 70kg-t.
Szállítási ktg a Smart miatt nem volt. Express One hozta, gond nélkül, igaz a mi futárunk szerencsére jó fej, jó kondiban is van, nem problémázott.
Bár az is igaz, hogy most nem ajánlotta fel, hogy átdobja a kerítés felett, ha nem vagyunk otthon2)
A BL80 megfelelője a 750-es liszt. Van univerzális liszt (az nálunk talán a BL55), az a 650.
A pizzaliszt 00.Én INNEN rendeltem legutóbb. Ennek a termékcsaládnak van pizzalisztje is, nem egy olasz színvonal, de ár/érték arány nagyon jó.
Embere és receptje válogatja persze, de a liszt Feleségem szerint jobb, mint a Gyermelyi és a Czelli kenyérlisztjei, amiket eddig használtunk.3)
Én a fent linkelt eladótól rendeltem legutóbb. Elsőre más eladótól, nála sajnos már nincs, ott még olcsóbb volt. Ennél az eladónál a 10-es pakkok icipicit kedvezőbbek (mint a darabos kiszerelések), viszont ezekre a csomagokra legutóbb nem ment a Smart ingyenes szállítás! 4000 forint feletti szállítási költséget írt.
Ugyanakkor elég volt az eladónak egy olyan termékét mellétennem, amire vonatkozott a Smart (+1kg liszt), és egyből kinullázta szállítást!A múltkori csomag hibátlan volt, tökéletesen csomagolt stb., a mostaniban az 55 csomagból egyetlen csomag ki volt szakadva, illetve kaptunk mellé ajándékba egy szép nagy molylepkét is, ami (aki) azért így okozott nem kevés többletmunkát.
[ Szerkesztve ]
-
lala666
őstag
válasz
Mr.Csizmás #615 üzenetére
Tőlük szoktam kb. rendelni legtöbbször.
Aztán van más jó eladó is, mindig nézem a véleményeket azokról. -
winfos
tag
Szia!
Csak pár példát hozok.
5kg Caputo Pizaliszt 638/kg
Mutti Polpa 3*400g 530/dbSmart-tal 5k fölött ingyenes csomagpontra, ha most van 20k-4k kuponod akkor nyilván még megérősebb.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Allegróról tudtok esetleg ajánlani bestbuy pizzaösszetevőket megbízható eladótól?
Gondolok itt jó minőségű lisztre, konzerv paradicsomra, sajtokra esetleg olívaolajra.
Bár nem tudom mennyire érdemes onnan pl lisztet rendelni, és hogy kihozza-e egyáltalán a futár a nagy és nehéz csomagot. Van erről valakinek tapasztalata? -
BagyiAti
tag
Két ilyet és fél évig nincs gond a nutellára
[link] 2875/kg árra jön ki kuponnal -
BagyiAti
tag
Jött új kupon 4/20, másnak is?
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #602 üzenetére
-
Ringman
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #599 üzenetére
alkoholos italra gondolsz?
amúgy ostrovit termékek viszonylag olcsón vannak, azokkal érdemes futni egy kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest