-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
#16729600 #6949 üzenetére
Szerintem nem sértettél meg senkit. (Ha az enyém lenne az Aliexpress, akkor persze más lenne a helyzet.
) Értem amit mondasz, és megértem a bosszúságod is. Tőbb éve vásárolok az Alin, nagyon sok bosszantó dologgal találkoztam már, szóval a rendszer koránt sem tökéletes. Valószínűleg úgy vannak vele, hogy amennyiben az eladók 90%-nak megfelel így a rendszer, akkor megvizsgálják, hogy a maradék 10% megnyeréséhez érdemes-e több pénzt/embert befektetni az üzletbe.
Azt írod, hogy eszed ágában sem lenne az Alin vásárolni és hónapokat várni, ha lett volna az EU-ból, akár tízszeres áron is megvetted volna amire szükséged volt.
Ebben az esetben nem lett volna egyszerűbb EMS-el rendelni? Persze drágább, de egy pár nap múlva nálad van.(#6950) Gabesz1019: Sajnos ezt sehol nem tudod követni, nem valós a TN.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest