Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Olyat ne vegyél, amin rávasalt műanyag borítás, ilyen műbőrszerű valami van, nekem a messenger bag-emről az kezdett el hámlani kb. egy év után úgy, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vettem elő. Dobhattam ki a harmincvalahányezer forintos tatyót, mert olyan hányadékul nézett ki...
-
Csupati
őstag
Viszont vigyázz ezekkel a kártyákkal, ha ilyet még nem raktak laptopba fennáll a veszélye, ahogy énis belefutottam a zotac gyártott mxm 1060 1070 et de , valamit változtattak a gpu hőmérőn és ettől laptopba nem rakható, vagy a pcb re rakták nem tudom . Amit linkeltél az veletlen nem a hp zbook -ból való mxm kártya, azok tudom hogy jók és mennek laptopba . [link]
-
Muerte
addikt
Ha megjön az az AX210-es majd légyszi írd már meg hogy mit tud.
Nekem még 7260-as van a gépben saccperkábé megáll olyan 300Mb-nél a tudománya.Néztem hogy a 210-es az msata,nemtom az antenna kábeleket majd oda lehetne-e normálisan vezetni valahogy az msata foglalathoz hogy másnak ne aggasson.
Az RTX 3000-re is ránéztem.A 80W az baráti,de mivel Quadro így játékokban elég nagy a szórása.Van ahol 1060 szint kb. van ahol meg jóval felette jár még 1070-től is.Játéka válogatja. [link] Én személy szerint már nem tolok bele plusz pénzt ebbe a gépbe.Majd ha az új 18-as emberi áron lesz,akkor arra fogok váltani.Ugyanitt félig lestrapált de üzemképes máj/ vese eladó -
-
Muerte
addikt
Nálam az a proci 4x3,5GHz-en ment és nem melegedett túl
Tudsz dobni egy képet a bios beállításaidról? Már fejből nem emlékszem,de ha jól rémlik a vcore elállítása volt amivel meg lehetett főzni.
A pasztázással kapcsolatban is el lehet rontani,nem szabad tenni gap padot a proci feletti kondikra,mert akkor nem szorul rá a hűtés rendesen a magra,ha 1-2 mp alatt hirtelen melgszik fel annyira,akkor ott lesz valami gubanc. -
Úgyís lecigánykodják majd az AMD-ket is és ugyanott leszel
Ha meg tudod szerezni a 670-eseket 40-ért, akkor adhatod olcsón is a HD-ket, hogy ne álljon benne a pénzed
De megéri, mert ha szintetikus mérésekben nem is nagy előrelépés a GTX670M, a cuda sokat fog lendíteni a teljesítményen. -
Muerte
addikt
Hát nem tudom,mondjuk nem nagy dolog beállítani HWiNFO-ból a vezérlést,nekem volt benne 680M is meg 7970M is,utóbbit nem kellett vezérelni viszont a gyári hűtő már nagyon necces volt hozzá.A 680M-re undervolt vbiost raktam és az megállt 70°C-kon load,úgy hogy 60°C-knál már max RPM-en pörgött a venti.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest