Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Nincs rajta sajnos egyik recovery/driver CD-n sem,én is csak véletlen kaptam egyszer az egyik Aw-hez külön CD-n ezt a cuccot.Resource Media Webcam Center a neve.A CD-t nagy nehezen előkotortam,ilyen szép piros jószág [link],de nem tudom neked feltölteni,mert másolásvédett ez is mint a windows.
Ezt találtam,van rá esély hogy felmegy az R3-ra:Dell_SX2210-Monitor_Webcam SW RC1.1_ R230103.exe -
PR0JECTNR56
addikt
-
Muerte
addikt
A videókártya jó,ennyi pontszámot kell kapnia,szóval azt már ki lehet húzni a listáról.
Esetleg még azt kellene megpróbálni hogy ha felraktad az OSD drivert akkor windowson belül (újraindítást kér) az FN+F5, vagy FN+F7 (pontosan már nem emlékszem,de ahova GFX van írva) csinálsz egy váltást az 580M-ről az IGP-re.Újraindítást követően,a GPUz-t megnyitod és ott leellenőrzöd hogy melyik az aktuális grafikus adapter amit használ,és ha az Intel,akkor telepítsd rá az Intel HD driverét,aztán válts át megint FN+F7/restart és ha az Nvidiát mutatja a GPUz,akkor telepítsd fel az nV drivert. -
citkar
addikt
Ha a probléma megvan még egy Memtestet lefuttatnék. Illetve egy új Windows-t is tennék.
Nekem volt hasonló problémám, legalábbis eleinte játék alatt volt fekete képernyő, majd idővel néha anélkül is, akkor mondjuk SSD hiba okozta, úgy, hogy HDS, vagy más tesztprogram tökéletesnek látta az SSD-t (volt egy alaplap csere gariban is emiatt, tök feleslegesen, SSD csere oldotta meg). -
Muerte
addikt
Teszteljed akkor játékokban is,de úgy hogy kimonitorozod a hőfokokat közben,3D11-ben is ki lehet.MSI AB monitoring
Az 580M az egy híresen kazán kártya,nagyon fontos hogy normálisan,minden helyen ahol kell ott legyen a thermal pad is különben elmelegszik terheléskor.Emlékeim szerint mindenhová 1mm-es vastagság kell.
Illetve remélem a gyári dell-es x-bracket van rajta ami az egyik alsó memóriasort már hűti az alulemezzel:
Gyárilag a kártya alján volt egy kb.3-4mm vastag nagyon puha világoszöld thermal pad is elég nagy kb.6x8 cm,pirossal bejelöltem a képen.Az ha nincs meg,nagyon jó lenne pótolni,mert nagyon sok hőt le tud venni a kártya aljáról és átvezetni passzívan a belső burkolatra.
De először is monitorozd ki a hőfokokat,GPU,CPU,FPS,meg mindkettőnek az órajelei elég első körben,aztán lássuk mit mutatnak a számok.A 3D11-et is ha futtatod,másold majd ide be az eredmény linkjét és ránézek.
-
Muerte
addikt
Tölts le egy 3DMark 11-et [link],aztán basic,benchmark only,streched módban futtasd le,ha közben nem omlik össze akkor a GPU és CPU hibát nagyjából ki lehet zárni,bár lehet random CPU hiba is,a legjobb lenne megnézetned szervizessel,KillHates biztos megnézi neked ha megkéred.
-
Csak a profi AW-st kérdezzétek!
Az a AW mikrokontroller debug csatlakozója.
Erre akkor van szükség ha az eredetitől frissebb oprendszerhez megfrissítetted a Command Centerben a mikrokontroller firmware-jét és később vissza akarsz térni a régebbi oprendszerhez, viszont a kisebb verziójú Command Center nem ismeri fel a megfrissített mikrokontrollert és downgrade-elni meg nem lehet és így nem fog működni a világítás, a makró billentyűk és egyéb AW-s csicsa, sőt rosszabb esetben a töltés sem...
Ez ma már nem annyira probléma, akkor volt ennek reneszánsza, mikor mindenki Win8-ra upgrade-elt aztán rájöttek, hogy a Win7 jobb és így zsákutcába futottak...
szerk: NEM PISZKÁLNI!!!! SPECKÓ JTAG DEBUGGER való bele!
-
madstunt
addikt
msata, ahogy bandras irja
itt egy link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged