- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Na azonosítottam remélhetőleg a problémát. Úgylátszik én vagyok a 100 ezerből az 1 aki szív
szóval random kékhalál naggyából összefügéstelenül.De 100% hogy túlmelegedés vagyis annak egy érdekes példája miszerint valamelyik alkatrész hevül túl nem pedig a konkrétan a mag. Mert a gép képes akkor is kékhalálozni mikor maga a gpu mag csak 72 fok. Mindig teljesen más kb a kékhalál üzenet viszont az Ow játék display errort dob ha játék közben elszáll.
Lényeg fogtam magam csak magában a gépen áram nélkül elidnitottam az ow t futott 15 percig semmi baja majd rádugtam a áramkábelt elkezdett tekerni a rendszer a gpu csak 76 fokig ment fel de akkor kaptam egy kékhalált. Érdekességképpen a dell gpu ellenőrző tesztje lefutott pedig az is 76 fokig hevítette az gpu magot.
Nap kérdése hivjak dell futárt hátha magyarországi feltudja szedni és megtudja javítani vagy keressem fel KillHates kollegát egy pasztázásra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Milyen monitort vegyek?
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval random kékhalál naggyából összefügéstelenül.