- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az Alienware Amplifier kompatibilitás lenne. Miért létezik ez a dolog? Hisz ugyanaz a csatlakozó stb.
-
ONEFREE
aktív tag
Teljes diagnosztika volt.40 perces.. és semmi..
Result: Passed
Good news, no errors were found during the diagnostic scan. Please scroll down to review your diagnostic results and suggestions for improving the performance of your system.
See full scan results.
Diagnostics Completed
Hardware
Battery
Bluetooth Device
Camera
CMOS
CPU
Hard Drive
HD Audio Controller
HID
Hub
Memory
Network Card
Network Card
PCI Bus
PCI Express
PCI Bridge
PCI Bridge
PCI Bridge
PCI Bridge
Hard Drive
Hard Drive
System Board
USB Composite
USB Composite
USB Composite
USB Composite
Video Card
Video Card
-
ONEFREE
aktív tag
Sziasztok! Újra én szeretnék kérni egy kis segítséget. Fagy a gépem. AW17R2 és nem hőmérséklet a gond csak vlc megy. CPU 49,gpu 48 fokos.Random fagy. A memóriát teszteltem majd 4 óráig. Spec mem teszel. Semmi gond. Mi a véleményetek?
-
ONEFREE
aktív tag
96 Fokos a procim..Ujrapasztázas után.Mi lehet a baj.És ráadásnak ugrál a hőmérséklet terhellés alatt a 70 és a 96 között.Nem fekszik fel rendesen a hütés? Mi lehet? Láttatok már ilyet?
Alienware 17
-
-
ONEFREE
aktív tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy fagy a gép? De ha lehúzom az aksit akkor nem csinálja. Ha az aksi bedugva van akkor a csatlakozó környéke melegszik nekem. Ötlete valakinek? AW 17 R2
-
ONEFREE
aktív tag
Tudtok segíteni? Nem töltődik az akkumulátorom.Miért? Alienware 17 R2
-
ONEFREE
aktív tag
Alig van méret különbség a két GPU között és mégis óriási teljesítmény különbség van..
980m vs Iris 5200
-
ONEFREE
aktív tag
Köszi Muerte! Jó fej vagy!
A folyékony meggyőzött!!
Ezért érdemes szétszedni a gépet.Vettem IC D 7 de csak halogattam mert azt gondoltam ez nem elég hatékony paszta..De a folyékony fém!!!
Ez nem semmi!!Amúgy óvatosságból mindig úgy kezelem a pasztákat hogy vezetőek,de erre tényleg figyelni kell a menyiségre.. És igen én is el terítem egyenletesen..Ebben hiszek..
-
-
ONEFREE
aktív tag
Utálom,hogy a CPU"4980QM" jobban melegszik mint a GPU 980m...Azért gondoltam..De lehet csak lassan pasztázni kéne..1 éves..
-
-
ONEFREE
aktív tag
Panaszom annyi lenne, hogy igazán lehetne állítani már a biosban mekkora hőfoktól induljonak a ventik..Azt meg tudnám hálálni ha valaki készítene egy ilyen biost. ..☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest