Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Igen, ezt próbálgattam és nálam is működött a xenomorf távolságának függvényében.
A dlc-s ötleted azért is jó, mert ugye ez nem egy lineáris cső fps, többször ide-oda átmegyünk ugyanazokon a helyszíneken/pályákon és nyilván lehetett volna ezt még fokozni, de ami a jó, hogy amikor másodszor mentem át valahol a játékvezetés (és nem eltévedés) miatt, akkor sem a spórolást, az olcsóságot éreztem ettől, hanem így is "ütött".Viszont amikor abban a dlc-ben, amikor egyik szereplő bőrébe bújva kell csapdát állítani az idegennek, akkor ott ugye választhatunk karaktert, bár ezt csak végigjátszásban láttam, de azt hiszem, igencsak itt lenne már az ideje, hogy megcsináljam ezt a küldit. (Persze ezzel meg az a baj, hogy rövid, de az, hogy konkrétan visszarak a játék lényegében egy az egyben a Nyolcadik utas a halál c. filmbe és ilyen atmoszférával: az mekkora már.
)Komolyan mondom, sírok, ha belegondolok, hogy hány "frencsájz" szenderült jobb létre, amit imádtam: Dead Space, AI, MechWarrior és sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)