Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Igen, ezt próbálgattam és nálam is működött a xenomorf távolságának függvényében.
A dlc-s ötleted azért is jó, mert ugye ez nem egy lineáris cső fps, többször ide-oda átmegyünk ugyanazokon a helyszíneken/pályákon és nyilván lehetett volna ezt még fokozni, de ami a jó, hogy amikor másodszor mentem át valahol a játékvezetés (és nem eltévedés) miatt, akkor sem a spórolást, az olcsóságot éreztem ettől, hanem így is "ütött".Viszont amikor abban a dlc-ben, amikor egyik szereplő bőrébe bújva kell csapdát állítani az idegennek, akkor ott ugye választhatunk karaktert, bár ezt csak végigjátszásban láttam, de azt hiszem, igencsak itt lenne már az ideje, hogy megcsináljam ezt a küldit. (Persze ezzel meg az a baj, hogy rövid, de az, hogy konkrétan visszarak a játék lényegében egy az egyben a Nyolcadik utas a halál c. filmbe és ilyen atmoszférával: az mekkora már.
)Komolyan mondom, sírok, ha belegondolok, hogy hány "frencsájz" szenderült jobb létre, amit imádtam: Dead Space, AI, MechWarrior és sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)