Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gretel
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szép útikalauz.

Most kéne rávennem magam, hogy összeszedjek szépen mindent, amit lehet. Vigyázni sem kell, az One Shotot már úgyis elbuktam - teszem hozzá sokadszor.
Úgy meglepődtem, hogy nem nyomtam időben escape-t. (Úgyis meglesz az a végén, még ha Amanda addig él is.
)
Rengeteg ID hiányzik még és talán ha egy Nostromo logot megtaláltam. Akad még dolgom bőven, na.
Majd ha elküldtem kirándulni az idegent, lehet, most alaposabban is körülszaglászok. Ideje lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Marathon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy meglepődtem, hogy nem nyomtam időben escape-t. (Úgyis meglesz az a végén, még ha Amanda addig él is.
)