- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ne aggódj nekem se lesz meg az ultimate badass kampány ott. Pedig van olyan új fegyó ami ha csak azzal mész nem is kell más semmi. Egy sehol se látott gránátvető, durvább mint az RPG és akkor is pontos ha ugrálva lősz. Egyedüli hátránya ha eléd ugrálnak a dögök, vagy a kedves kolega beáll eléd akkor jön a quickload
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Isolationban nightmare-n meg úgy mentem át a legutóbbi tolásnál a reaktoron hogy mindenhol ahová csak lehetett belestem megdöglés nélkül... ennyit számít ha normálisan össze van rakva valami. Persze így sem lett tele a batyu a végére, de azért minden dobálhatóból megvolt a 3db

Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Játékfejlesztés
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)