- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Itt tudnak segíteni, ha nincs meg egy topik.
-
espeke
tag
válasz
DrojDtroll #3 üzenetére
Okés, átrakom oda, nem találtam megfelelőt és azért indítottam. Thx
-
DrojDtroll
veterán
Legközelebb keresd meg a megfelelő topikot!
-
espeke
tag
Oks, szóval annyival előbbre vagyok -köszi a googlenek-, hogy az alaplap jelzése a videokari behelyezése után:
4-2-3-3 Extended Block Move
Lövésem sincs, hogy ez mi lehet. Azonkívül, hogy az alaplapi videokarival ütközhet. BIOSba a Primaryt Autora és PEG-re téve, alaplapit Autora és disablere téve kombóval is ez van
Ez mit jelenthet szerintetek?
http://www.bioscentral.com/beepcodes/phoenixbeep.htm -jó kis oldal, le vannak írva a jelzések biosonként. De innen hová tovább?
-
espeke
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy tök új videokártyát (ASUS r7 240) a gépembe. A konfigot majd alul leírom
Videokari PCI-E slotba berakása után proci hűtő pörög ezerrel ÉS _sipolni kezd_. Kép nincs meg semmi.
A sipolás valami ilyesmi: 4 - 2 - 3 - 3 sipolás és se kép se hang. Ezek nem hosszu sípolások, mint emlekszem regen volt vganal (1hosszu 2 rövid).
Nemtom mi lehet a baj, mert előtte volt benne egy amd 6450, amit egy hete tettem bele és azt simán beraktam, jó volt. Semmi bios, minden ok. Elég régi gépecske, proci frissitettem benne és amelle akartam egy jobb karít.
Ez 1 Fujitsu Esprimo 5720 gép. A lap típusa FUJITSU SIEMENS D2594-A1, ha ezt mond valamit.
RAMokat megigazgattam, semmi. A táp 250w-os, de gondolom ez nem okozhat gondot, hisz a kari is kis fogyasztású, a gép se fogyaszt sok áramot -szerintem.A BIOSba (Phoenix 6.00 R1.18.2594.A1) túl sok dolgot oem géphez híven, nem lehet állítani. Vki írta, hogy keressek Legacy supportot, de nem találtam. A primary vga-t meg a PEG-re (pciexpress) állítva és disablezva az integrálat, se változik semmi
Szóval PLS Help, láttam másoknak is voltak "csipogós" problémái, örülnek végre jó lenne a kari, mert sikerült piciket talalni
Help!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged