Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrystall

senior tag

válasz And #6813 üzenetére

Na, rendben van, de azért próbáljunk meg valami konklúziót mégis levonni, mert ettől most nem lettem okosabb. Tehát adott egy töltő: 1000 mA rekeszenként. Lehet csak kamu, de papíron ez van, most ragaszkodjunk ehhez. Sanyo, GP, Energizer akkukat1000 mA töltőárammal tönkrevágja vagy sem? Érdemesebb egy gyengébb töltőáramút venni inkább? Ezt most hagyjuk, hogy minden akkufajta egyedi, én átlag felhasználóként vennék részt az akkutöltésben, sem eszközparkom sem időm nincs méregetni megtesztelgetni, mi mekkora árammal meddig jó, stb., és szerintem átlag felhasználótól nem is várható el. Szóval jó az 1000-es, vagy kisebb áramú töltő kéne?

A hővel kapcsolatban meg azért írtam, amit, mert vannak töltők, amiben túlmelegedésre van ventillátor. Így gondoltam, ha az enyémen nincs, ráteszek egy ventillátort, és meg van oldva. Kérdés, hogy számít ez, vagy sem? Érdemes óvni a túlmelegedéstől az aksikat, vagy ez csak kamu, hogy az károsítja őket? Szintén Sanyo, GP, Energizer márkáról lenne szó. Ennyi konklúziót csak le tudunk vonni, gondolom én...

Új hozzászólás Aktív témák