- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Na, rendben van, de azért próbáljunk meg valami konklúziót mégis levonni, mert ettől most nem lettem okosabb. Tehát adott egy töltő: 1000 mA rekeszenként. Lehet csak kamu, de papíron ez van, most ragaszkodjunk ehhez. Sanyo, GP, Energizer akkukat1000 mA töltőárammal tönkrevágja vagy sem? Érdemesebb egy gyengébb töltőáramút venni inkább? Ezt most hagyjuk, hogy minden akkufajta egyedi, én átlag felhasználóként vennék részt az akkutöltésben, sem eszközparkom sem időm nincs méregetni megtesztelgetni, mi mekkora árammal meddig jó, stb., és szerintem átlag felhasználótól nem is várható el. Szóval jó az 1000-es, vagy kisebb áramú töltő kéne?
A hővel kapcsolatban meg azért írtam, amit, mert vannak töltők, amiben túlmelegedésre van ventillátor. Így gondoltam, ha az enyémen nincs, ráteszek egy ventillátort, és meg van oldva. Kérdés, hogy számít ez, vagy sem? Érdemes óvni a túlmelegedéstől az aksikat, vagy ez csak kamu, hogy az károsítja őket? Szintén Sanyo, GP, Energizer márkáról lenne szó. Ennyi konklúziót csak le tudunk vonni, gondolom én...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest