Hirdetés
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
greatchaos #2390 üzenetére
Hogyan derithetem ki hogy hol kaptam azt a 2 jó pontomat. Kiváncsi lennék kitöl kaptam.
Jó érzés hogy értékeltek.
-
válasz
old gray #2378 üzenetére
Kedves Old gray,mint itram bármikor vissza hozhatod,a dvd-romokat arról meg sajnos nem tehetek hogy minden nap estig dolgozom,ha ezt nem tudod megérteni nagyon sajnálak!!!
Az én szavan nem 2.5-k ér megigértem ha szarok vissza hozhatod,de van egy közös barátunk vele is elküldheted volta,mindegy hivni foglak és egyeztetünk!!!
Üdv ..Laca!!! -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #2391 üzenetére
Ha tényleg nem ismernénk 1mást, akkor is így kértem volna..nem bizalmaskodunk itt kérem szépen, amikor hivatali teendőkről van szó
Láttam már eltűnt a blackpoint..köszi
-
greatchaos
addikt
Phmegbízhatósági oldal idáig frissítve!
-
Chaser
legenda
Én anno, mikor nagyon beleuntam a hazudozásaiba, törvénytisztelő állampolgár révén figyelmeztettem, hogy netán egy sarkon eleshet, nem azért mert én rúgom fejbe...akkor néztem utána, hány éves, 15-nél nem több / a módszert nem mondom el most /. Több mint 1 hónap után visszakaptam a procimat...
#2387 Speed(R) :
szerk: a nick kimaradt a # mögül
-
Speed®
titán
15 tudtommal.
Chaser
Támogatom a kérésed, akkoriban sem értettem milyen alapon osztogatottPHM
Kevésbé tartom szépnek és nem is vagyok olyan türelmesIgazából ha 18 elmúlt volna a kisember, már alaposan elbeszélgettem volna vele
magi20
Részvétem... amúgy itt hathatósabb segítségre lelsz. -
KrAt
veterán
Amúgy javítsatok ki: djtoomi tényleg 14 v 15 éves?
-
Chaser
legenda
Sejtettem, hogy fog még kavarni a kisgyerek..laci06 engem is megkeresett, elmondtam neki a sztorit, de meredeknek tartotta, és megbízott a gyerkőcben, mondtam, hogy bizonylatot másoltasson a pénz küldéséről, de Tomikánál már akkor is jöttek a kifogások
Sajnos nekem lett igazam az ügyben
Ezúton megkérném a fekete pont bíráló urat/hölgyet/asszonyt/lányt etc..hogy a nevem mellől azt az 1 szem feketét, amit persze Tomi "barátomtól" kaptam anno kis bizniszünk végén, szíveskedjék levenni...nem szolgáltam rá, íme egy újabb bizonyíték...
-
jani1973
tag
válasz
Bandeee #2376 üzenetére
BlackBox mondtam neked és a benne lévo játékot half life 2 mondtam nem azt amit te utolag álitasz .És még az üzlet elöt a telefonba már ezt letárgyaltuk szánalmas vagy már e téren mert ha én eltudom mondani a teljes igazságot te meg csak elferdited annak szerintem nem sokk az értelme .A folyamatos hazudságaidal. Én ami akkor eszembe jutot de mondom nem kell ezzen vitatkozni megbeszélünk egy idöpontot és viszacserélünk mindent
És lezártuk az ügyet ezzel . -
old gray
addikt
szmolcsi
2db dvd-romot vettem tőle, a hirdetésemben feltétel volt, hogy kezeljék probléma nélkül a DL lemezeket. Be sem olvassa egyik sem, (u.akkor lite-on és nec író ill. olvasó a "teszt" lemezeket simán olvasta), elég ócska/régi példányok, sztem bármelyik pillanatban beadhatják kulcsot.
Természetesen baszik visszavenni. Ha nagyobb összegről lenne szó, következménye lenne, de pár k-ért nem fogom elkezdeni megszervezni az arcának az átépíttetését....
Szóval kerülendő személy!
-
Bandeee
tag
válasz
jani1973 #2374 üzenetére
nincs miért hazudnom Janikám, van egy jó kátyám, az meg hogy te így változtatod hozzá állásod ehhez a lassan már viccé fajuló egész nyavajához, az meg csak téged minősít!! Nem tudom megérteni, hogy miért nem küldted MÁR el a kért belépési azonosítókat, nem a sódert kell itt most lökni, küldd el ami elmaradt, aztán hagyjuk abba!!!
-
Bandeee
tag
válasz
bullseye #2372 üzenetére
annyit mondott az eladó, hogy van itt valami half life deathmatch játék az ÉRDEKELNE-e? Vagyis kellene-e nekem, mert ha nem akkor ő megnézné, és megtartaná! Arra mondtam, hogy oksa, az nem érdekel, úgyis van ATI driverhez letölthető opcióba, Bátaszéken a benzinkút homályában örültem, hogy a vga tartozékait átnézhettem, hogy nehogy azok közül hiányozzon. Azok valahogy fontosabbak voltak akkor, haza jöttem pécsre, be cuppantottam eme pompás 3870-es kártyeszt, driver fel, NFS elő, aztán hadd szóljon a Ford GT hangja!!
Másnap néztem kicsit körül, hogy, mi is a helyzet így mellékletekben, amik jártak volna hozzá! Ekkor fedeztem fel egy érdekességet, hogy nem ám HL2 Deathmatch, francok, egész új játékcsomi van mellékelve, NO, azóta, immárom 2 hete kérem, a kártyához járó mellékletet, hamár első reagálás szerint CSAK letölti és megnézi, akkor nem értem,hogy miért nem lehetett már elküldeni???
Erre ÉN vagyok a becsületlen és hazug, basszus, JA, és még nem is emlékszem, arra, hogy a BlackBoxról OTT beszéltünk a benzinkúton, HÁT nem beszéltünk!! Csak ide a kártyát, neked másikat, lóvét, aztán szevasz, merthogy ilyenkor télen elég gyorsan változnak időjárási viszonyok!!!!üdv.
-
magi20
senior tag
jó volt az irományod,azért ez durva.
de mi a F@sz-nak üzleteltél vele akkor ennyit?
az elsőből max 2.-ból le kellett volna szűrnöd.-kérlek gyere,és írj be a 1-2 gyépésnek akik nem hiszik el hogy létezik a gainward 24 pipe-s kártya,szerintem tényleg azt hiszik majd hogy photoshoppal átszabtam a printscreent,rivatunerről,és everestről.
-
jani1973
tag
válasz
Bandeee #2371 üzenetére
Mi értelme van a hazudozásodnak [Bandeee]? Nem akkarok csunyát mondani de ne HAZUDJ! Ha ugy érzed akkor hibáztál akkor mond azt de ne hazudoz mert azzal előttem járatod le magad! Legyél összinte nem hiszem hogy enyire
nem tartod elönybe a becsületetedÉs ezt fogad ell hogy Sziveségből adnám meg de ha ez nem elfogadható akkor tárgytalan az egész
Kérlek mégegyszer emlékez visza hogy az üzlet BalckBox nélkül kötetett meg!!! Mégha utolag te ugy érzed hogy megbántad az akkori döntésed
-
bullseye
addikt
de akármennyire is bundle, azért csak ér 4-5k-t. két jó magyar embör ezért már kiírtja egymást
számomra, abszolút kibicként, eléggé egyszerű a dolog, ha Black Boxként is említésre került a bundle, vagy a tartalma egyenként pl. a HL EP 2, Team Fortress 2... és úgy egyeztek meg, hogy marad, az egyértelmű... (elkérni persze utólagos felismeréskor is lehet, de akkor már csak kérni, és a kérés persze megtagadható - csak éppen a bundle miatt az nem szép dolog. de megegyezés szerint rendben van...)
de ha csak "valami Half Life multi" programról volt szó, akkor hiába mondta, hogy nem köll, a tájékoztatás is hibás volt, (nem tudta miről dönt. ill a deathmach Pro-ra gondolhatott - az stand alone amúgy?), és járna a BB. Még ha átvétekor nem is jött rá a félreértésre (ami azért jobb lett volna klasszisokkal), akkor is - már csak a béke és a jó hírnevek megőrzése érdekében is.
ezt udvariasan, kulturáltan is el lehetett volna intézni, erre lassan becsületsértési per is lesz a dologból... szomorú
-
Bandeee
tag
válasz
jani1973 #2367 üzenetére
Nem volt Jani kihangsúlyozva egyáltalán, hogy a Black Box nálad marad!!! Csak annyi, hogy megnéziktek, és hét végé felé elküldöd!! Vagy erre is rosszul emlékszem!!! Az nem SZÍVESSÉG ha azt küldöd el ami a kártyához járt "volna"!!!! Meddig várjak még?
2 hete vettem a kártyát tőled, azóta nem beszéltél fiaddal?????Itt sántít egy picit a dolog.
Gianni is NAGYON megbízható, rendes vagy ahogy mondanád FAIR!! Vele is volt egyszer egy ilyen vitám egy 9600XT-vel!! Ott véletlenül a gari címke ragasztásánál kiesett az akkor még HL1-es koupon a kódszámmal!! Csak ő 2 nap múlva a Valve koupont postázta
Nem xarakodott rajta, hogy kell a fiának, lányának, meg az volt a megegyezésbe, hogy akkor 1k-val kevesebb!!
-
Speed®
titán
válasz
jani1973 #2367 üzenetére
Gianninál vannak papírok, a gyártói szám alapján kikeresi és intézi.
Egyszerű, kérdezz rá nála hogy a te kariddal mipálya ezügyben.Blackboxot nem tudjátok megosztva használni, 1 account 1 időben csak 1 felhasználó számára használható, legalábbis tudtommal. Megpróbálni persze meg lehet..de max priviben cserégessetek adatokat, ha nem szeretnél egy lopott account miatt keseregni..
Kedves Fika!
A lelkivilágom teljesen rendvenvan, egyszerűen csak tartom magam bizonyos elvekhez. Aki hazudik, annak kitépném a nyelvét, aki lop, annak levágnám a kezét. Te hazudtál, amikor azt állítottad tartozékaival, dobozában kapja a pénzéért meg a cuccot a vevő és meglopod azzal, hogy a tulajdonát nem juttatod el hozzá. Ergó ha egy igazságosabb világban élnénk, már néma lennél és lassabban tudnál gépelni. Arról nem is beszélve, hogy 1 kézzel lőttek a WASD+egér kombónak, FPSeknek lőttekNe mondd hogy a felgyújtás nem kegyes ajánlat ehelyett
(vicc b+
)
Ha megvan a doboz, add fel FlasH-BacKnek, 300ért elviszi a posta..
Ha meg nincs, nem kell kifogásokat nyomatni, csak elkullogni szégyenben.. -
Fikás
csendes tag
Remélem ennél nagyobb panasz sosem lesz rám (mert nem adok okot rá!)!
Zárásként:
MINDENKINEK KELENEM ÉS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! -
Fikás
csendes tag
Kedves Speed! A nem tudom milyen a lelki világod de én senkinek nem kívánnám, hogy gyújtsa fel magát! Felfogtátok min veszekszünk egy üres dobozon!!!Mert ha gari lenne vagy valami érték???Még a kártya árát sem befolyásolja, nem 60k tételekről beszélünk!!! Egyébként meg mondtam sok a dolgom, feledékeny vagyok, nincs lehetőségem elhozni mert vannak fontosabb dolgaim is ennél amiket cipelnem kell... és motmár csakazért sem hozom el!
-
jani1973
tag
Igen ugy egyeztünk meg hogy a BlackBox marad de én igy is megosztom vele e letöltést csak a kódot kell megkérdeznem a fiamtól csak sajnos mikor hazamegyek már alszik és ezért felkeltenni meg nem fogom! Föleg hogy ez csak sziveség lenne tőlem ! Ha tud még várni hogy SZIVESÉGET tegyek neki akkor semmi gond ha meg nem akkor visza az egész üzlet
Gianni még nem ismerem de papir nélkül hogy tud gariztatni
Én igazából ezzen a téren Bandit ismerem őtt merem bárkinek ajánlanni de ez nem jelenti azt hogy Gianni nem megbizható remélem vele is üzletelhetek és akkor majd őtt is fogom mindenkinek ajánlanni de addig is nekem a tapasztalatom alapján a komolyab eladók közül [Bandit] a legmegbecsületesebb eladó -
udi
őstag
Ne szítsad a tüzet tovább
Inkább postázzd el neki és mindketten boldogak lesztek.kb 1000ft-bol ott van szinte bárhol és mivel érték nincs benne igy nem tud sérülni benne semmi.
Mindig az egyszerübb utat keressétek és vegyétek fel a kesztyüt hanem a megoldást erőltessétek
Remélem nem veszed tolakodásnak a tanácsom.Hidd el segitségből mondtam -
Speed®
titán
válasz
jani1973 #2361 üzenetére
A Gianni féle gari többet ér mint jópár népszerű kiskeré..ilyen téren ne aggódj.
Ha a BlackBoxal úgy egyeztetek meg hogy nem kapja meg, nincs miről beszélni.
Boltban ~5kért beszerezhető a tartalma, de ha szemfüles az ember, használtan Orange Boxot is kaphat közel hasonló árban. Meg kell venni, ennyi.
Ellenben nem szerencsés, ha külön értékként kezelik a vidkarihoz (akármihez) kapott szoftvereket...lévén gyakorlatilag ingyen kapja a vevő..udi
Nem tud6od milyen a lelkiállapotomAmúgy 5kor kelek és még fentvagyok
Fikás
Senkit nem érdekel hogy mennyiért kapta, nem azt kapta amiért fizetett.
Nekem azzal növelnéd a karácsonyi hangulatomat ha magadat gyújtanád fel -
Fikás
csendes tag
Nos eljött ez is már megszámolni sem tudom mennyi sikeres üzletem volt itt a ph-n és mennyi elégedett vevőm, meg én is elégedett vevője másoknak!!! És akkor jön FlasH-BacK és egy rohadt doboz miatt cseszegtet! FlasH-BacK eladtam neked kb 3 hónapja egy MSi 6800gs-t AC silencer 5 hűtővel 13K-ba (ami még most is alkalmi vétel lenne) és te egy rohadt dobozzal cseszegtetsz!
Pesten tanulok, dolgozom, kollégium hökjét vezetem 1000dolgom van, ritkán járok haza (ahol a doboz pihen a szobámban) 200km-re egy szál hátizsákkal amibe örülök ha a kajám egy része belefér + 2 szatyor tele cuccal amit fontos felvinnem(szennyes kimosva...) és akkor basztatsz és bemocskolod a nevem egy vacak msi vga dobozáva!Az nem számít, hogy egy tökéletes kártyát kaptál tőlem? A kábelre meg annyi, hogy mondtam neked nem biztos, hogy adták hozzá mikor én is vettem a sráctó annak idején mert én nem néztem a dobozban mert van a tápomnak ilyen kimenete!Ennyi! Ezek után már nem is fogom hozni neked a dobozt!Sőtt az lesz az első ha hazamegyek az ünnepekre, hogy bedobom a kandallóba növelve a karácsonyi hangulatot!
ÜDv mindenkinek Dávid
-
jani1973
tag
válasz
Bandeee #2358 üzenetére
Igen de mielőt megkötötük az üzletet letiztáztuk hogy a BlackBox MARAD ! Ezt ne hazutold meg innentől teljesen mindegy hogy mit akkarsz utolag már kezd attól is elmenni a kedvem hogy a gyerektöl elkérjem ezzek után a kódját
A csomagot ott nézted velem együt átt és rendbe ment minden de utólag te mit gondolsz vagy mit szeretnél az teljesen nem érdekell senkit .Ez a termék uj de nem ugy adtam ell ahogy elő akkarod adni ha megegyeztünk az üzletbe hogy megfelel igy akkor utána mi a gond ? Én a 30.000ft kártyádra nem panaszkodok pedig 1 év garit igértél rá de nem látom sehol a gari levelet az hogy ez meg ez a felhasználon keresztül érvényes az szerintem teljesen nem ér semmit . Ne vitázunk cseréljük visza a terméket és megoldodik minden .Egyetértesz gondolom ezzel és nincs vita
És az, hogy mi fair azon egy picit tűnődj el, mert én fair voltam, TE nem adtad a 60ezres kártyához járót!
Erre csak anyit hogy az egyezségbe igy volt megegyezve akkor meg minek adtam volna oda? Amugy bele se mentem volna az üzletbe ha kellet volna neked az is .Én igy is csak minuszal száltam ki ebből
mert gari papir nélkül senki nem venné meg még 30-ért se
-
Enton
addikt
Hat nem egy hetkoznapi megveszem, elmegyek erte, kifizetem, kapom a papirt, hazaviszem, hasznalom es ha baja van akkor garival megoldom a bajt tortenet!
Remelhetoleg osszeszedi magat es jobban fog hozzaallni a jovendobeli uzletfeleihez mint hozzad!Ha meg megsem akkor az szivas! -
Bandeee
tag
válasz
jani1973 #2351 üzenetére
Csak itt van Jani néhány enyhe félreértés, néhány idézet tőled
"Hát én 61.000ft vettem a számlán is rajtavan Bontatlan csomagolásba .Persze postázom én is ugy vettem"
"Csak anyira bontotam ki a dobozát hogy megnéztem mi van benne
Banditnál vettem és Rendes garancia van hozzá bolti és most néztem hogy ehez 3 év van nem is 2Na mindegy ez gondolom nem gond neked"
Ezek után mentem bele a boltba, hogy azt írtad, hogy bontatlan a doboz, vagyis csak bele néztél! Másnap telefonba mondtad, hogy azért nem bírtál magaddal és játszottál Crysis-t rajta, erre mondtam, hogy nem baj legalább kipróbáltad, és még kérdezted, hogy van hozzá valami Half Life deathmatch vagymi, az kell-e nekem, mert te megnéznéd! Erre mondtam, hogy az engem nem érdekel, olyan van nekem is, mivel az ATI kártyákhoz az újabb meghajtókhoz van egy opcionális Steam telepítő, meg a HL2 Deathmatch! Erre most arra hivatkozol, hogy így érte meg neked, hogy nem adtad a BlackBoxot, DE azért én adtam egy hibátlan még garis (Gianni) Sapphire 1950XT-t meg 30k-t. És még én követelelőzök! Láttad Jani a Sapphire 3870-es dobozán írtakat? Bundled BlackBox, VAgyis a kártya mellé mellékelik ezek a pompás kártya gyártók a Valve csomagot! Mind addig nem voltam ideges amíg azt írtad, hogy fiad megnézi, és majd elküldöd postán!! Erre nemrég írod "
2007-12-12 13:28:36jani1973
(lelkes újonc)Ezt már megtaláltam key SR62G-8GSIJ-JZ7VI-K2PVL-WYM3W "
Hogy NA ittvan a kód,DE ez már nem jó semmire se, vagy azért küldted?????
Ha egyszer aktiválva lett már nem használható semmire!!!
Azért kérem tőled a regisztrált felhasználónevet és jelszavat amelyikkel aktiválva lett, mert engem is érdekel NAGYON a Half Life 2 Episode 2, Day of Defeat Source, Team Fortress 2, Portal játékok!!! Letölteném őket hamár a Sapphire kártyához kaptam "volna"!!!!
És az, hogy mi fair azon egy picit tűnődj el, mert én fair voltam, TE nem adtad a 60ezres kártyához járót!
JA, és még nem lett mellékelve a 3Dmark 2006, pedig az is jár a HD 3870-es kártyához Janikám!!üdv.
-
Speed®
titán
Egy név, egy arc, egy jelenség (
). Egy gyerek, akit tehetős felmenőkkel és felelősségmentes élettel áldott meg a sors. Egy gyerek, aki megbízhatatlan, hazudozik összevissza és valószínűleg jókat röhög a megkárosítottakon. Legyen a kár anyagi (zsé), szellemi (idegbaj) vagy átvitt értelmű (elb@szott idő), mindegy.
Egy gyerek, akit egy éve ismertem meg egy X800GTO kapcsán. Akkor kellett volna megszüntetni a kapcsolatunkat, amikor kiderült hogy nem lehet vele telón kommunikálni és gödöllői lakos lévén nem tudja hol van a városközpont
Az 550/650esnek hírdetett kártya 550/1100on bírta végülis...lépjünk tovább.
Következő áldozat roPHka, akinek Tomi barátunktól egy MSI lapot kézbesítettem, mint utólag kiderült, full tartozékos dobozos terméket zacskóban OEMként, ráadásnak proci-hűtőkeret nélkül. Persze mindez 40km vonatozás után a vevőnél derült ki. Volt öröm's bódottáLépjünk tovább.
MP3 lejátszó, FMesnek hírdetve. Átvételkor kiderül, FM a kanyarban, ráadásul hiányos a pakk egy USBhosszabbítóval. Lehet hajolgatni serényen a gép s3ggéhez ha kell vmi rá. Remek. Ja, persze ez volt vagy ~fél éve, azóta sem lett pótolva a filléres elmaradás. Lépjünk tovább..
3DAurora házikó. Megyegyezés árban, hiánytalan cuccos beígérve, személyes átvétel cserebere, egyéb nyalánkságok. Többszörös időpontvariálás után (ha nem mondtam volna, eddig, ez kivétel nélkül minden alkalomra érvényes, állandóan ment a kavarás) helyszíni szemle, aholis észrevételezés: megvagdalt merevítők, hiányos 3.5" rögzítőkészlet. Előbbin túltettem magam, utóbbin nem, 3 hónap után néhány napja rendeződött az ügy, leírjam miként? Nincs kedvem, de a lényeg: elrontott KPbefizu (aha..), aztán felajánlott tali és kárpótlásként CM hűtő, többszöri kavarás és ~10 perc felesleges telefonon pofázás után erőteljes felszólítás a s3gg megmozdítására. Ez is megvolt, -> tovább.
Chaser el lefolyt procis mizériájára bárki rákereshet, itt nem részletezem, de az sem volt egy egyszerű story...és én még védtemAztán ahol már kezdődtek a komolyabb bajok:
laci06 egy üzletünk során rákérdez, tudok-e segíteni egy gödöllői ügy intézésében? azonnal visszakérdezek, hát persze hogy djtoomi az a bizonyos gödöllői...
laci06al megegyeztek egy MSI GTS320 vételében, mivel lóvéja Tominak nem volt elég, 40kt kellett előre utalnia és megegyezés alapján a hátralékot az akkori 1650XTje eladásakor. A problémák ott kezdődtek, hogy az utalt pénz sosem érkezett meg Laci számlájára és bizonylatot sem látott senki, pedig lett volna lehetősége ifjú Jedinknek a bemutatásra többször is. Gondolom evidens miért nem ejtette meg a dolgot..node haladjunk. Szóval Laci azért keresett meg engem, mert Tomi kifogásolta az MSI kari állapotát, mindennemű magas hőmérsékletekre hivatkozva és cserekártyát kért, egy olcsóbb Inno GTS320 "személyében". Mivel Laci és Tomi között a postai téma már az MSInél is sz0pás volt (Tomi napokig nem vette át, állítása szerint nem kapta meg..hozzám Gödöllő mellé mucsaröcsögére 1 nap alatt jöttek meg Lacitól a cuccok..), ezért Laci megkért, hogy a hozzám elpostázott Innoval találkozzak Tomival és cseréljük el az MSIre, de kizárólag azzal a feltétellel, hogy helyben KPban kifizeti az Innot. Ugyanis addig sem látott egyetlen Ftot még Laci, pedig már a 2. GTSt postázta önköltségen...vicces, mí? Szóval mindezen tények ismeretében felkerestem Tomit és beszélgetéseink (10-20 percek huss..) végén arra jutott, hogy márpedig csak akkor kell neki az Inno, ha Laci mégis beszámolja az 1650XTjét (amit persze hetek alatt nem tudott eladni, mert sokra tartotta..). Laci ebbe is belement, Tomi kapott egy elfogadható ajánlatot, persze neki az nem volt jó. Innentől fogva a két GTS320 nálam maradt, Tomi meg maradt ahol volt, közben használt egy OC GTSt, szóval nem is olyan hülye?
Laci GTSeit 2 napon belül BPn eladtam és az árukat elutaltam neki, az egyéb köztünk folyó üzleti lóvéval együtt. Persze még anni hozzátartozik a sztori ezen részéhez, hogy az MSI OC GTSt a Tomitól való visszavétel után itthon szétkaptam (én kaptam rá megbízást Lacitól, Tomitól kifejezetten kérte, hogy ne piszkálja, ha gariztatni szeretné, mégis megbontotta..) és ez fogadott. Gondolom evidens hogy egy tubusnyi paszta mire képes hővezetés terénMiután egy csomag zsepit ellőttem és újrakentem normálisan (filmréteg), a kártya 650/1750/2000MHzre húzva is teljesen frankó hőmérsékleteken üzemelt (<75'C). Bár nem ide tartozik, de az Inno is hozta ugyanezt a tuningot, gyári pasztázással bő 6-7 fokkal melegebben.
Visszatérve a fő nyomvonalra, Tomi ezután a kis GTSes affér után Pegazus kollégát vette célba egy HD2900Pro ügyében, ott is eljátszotta a KPt utaltam->küldheted a karit effektet, csak Pegát már Laci jóvoltából felkészültebben érte az ügy és 2 hét várakozás után elküldte a búsba TomitEztán egy GTS640ben lelte meg a következő célpontját, de arról nem tudok (nem is akarok) semmit.
Ezután mindennemű üzleti kapcsolatot megszakítottam Tomival (a tartozásától eltekintve, amiről írtam, hogy úgyahogy de 3 hónap után rendeződött).
Az utolsó csepp ami miatt leírtam mindezt, a tegnapi megsz0patásom volt, egy filléres neoncsere ügyében, visszább már jeleztem nemtetszésemet, ide meg már minek írjam..van itt minden, mint a vásárbandjtoomi újult erővel, önbizalommal teltem (a saját igazát mantraként írogatva) belevetette magát ma a piacba és az állítólagos bratyója (ezt most nem fejtem ki, már hosszúúú) ill. az apja támogatásával "bazáros" lett, persze nem fizetettként, a Ph!val üzleti kapcsolatban állva, csak amolyan kismagyar mutyistyleban ingyé..egy bármikor eldobható telefonszám és nick mögé bújva.
Előreláthatólag az első rendeléseket követő 2-3 héten belül elözönlik majd a síkideg vevők a topikot, élvezettel fogom olvasgatni
Mazók, birkatürelmű és sok felesleges idővel/pénzzel rendelkező vevők, hajrá!Köszönöm ha volt valaki aki végigolvasta és levonta a megfelelő következtetést.
-
Speed®
titán
válasz
Hammon Serra #2353 üzenetére
Szegény te, szegény mi, szegény akárkik is
Veszélyes, tényleg. áááá
A legjobb lesz ha szépen leírom az elejétől a végéig az egészet, aztán legalább lesz min csámcsogni pár óráig a topikban..neki is látok. -
Speed®
titán
válasz
djtoomi #2346 üzenetére
Ez milyen szöveg már? Hagyd már abba, tiszta szánalom vagy.
Nem írtál SMSt, én hívtalak 15:37kor és miután kinyomtad, írtam, hogy mihelyzet? Aztán visszaírtad hogy nem "tudsz" jönni és aztán hívtalak. Aztán meguntam a mekegésed és elhajtottalak a bús picsába, hogy legyek tényszerű.De még mindig nem érted, ugye? Nem csak erről az esetről beszélek, hanem az összes veled megszenvedettről. Egy büdös 5Ftost nem bíznék rád, nemhogy tizenezreket meg bazároskodást. Fogalmad sincs mifelé menetelsz.
-
jani1973
tag
válasz
-Nemtom- #2350 üzenetére
Nem nekem lett véve hanem a fiamnak és nyitot a ház oldala 95% volt idáig a legtöbb crysis 10 perc játék után és el is kezded akadozni mikor enyire felmelegedet
De ez az én bajom ezért nem panaszkodokDe hozzászolást várnék ahhoz hogy ha megegyezik valaki valamibe Pl
nem kell neki a black box csak cseréljük ell a kártyákat) és utána a másik fél mégis meggondolná magát akkor már mikor az üzlet megtörtént és nem történt átverés mert előte meg lett minden beszélve mert nekem igy érte meg akkor ha a black box marad a fiamnak és ő bele is egyezet akkor miért követelözik megkérhet és én jószándékal megoldom hogy neki is meglegyen erre még ő háborodik fel
Akkár dvd-re is kiirom neki de az se jó
És most közbe hátbatámad itt alamuszi modon ez feketepont neki igy!
Szerencsére vannak olyanok akik szólnak ha ilyen előfordulÉs lenne még egy kérdésem mi hátrányal jár ha megadok minden adatot neki pl a Black Box-ról lenne szó?
Mert nem szeretném hogy ez miat a fiam ne tudna a neten fent játszani vele
Remélem tisztázuk ezt e taggal [Bandeee]
Mert ez igy fer ha tudjuk a teljes igazságot -
törölt tag
válasz
greatchaos #2327 üzenetére
idézet az eredeti szövegből " A kipróbálásnak semmi akadálya nem lett volna, nem igényelted, máskor ne vegyél semmit tesz nélkül'
-
jani1973
tag
válasz
Bandeee #2342 üzenetére
Ponositsunk mikor megveted a kártyát megegyeztünk hogy a marad nálam és te utána meggondoltad magad
Én jószándékból mondtam hogy megszerzem a felhasználo nevet meg a jelszot de sokk a munkám és sajna mikor hazaérek már alszik a család
de miért követelözöl amikor egyszer megegyeztünk és a BlackBox nem volt szó csak te meggondoltad magad akkor cseréljünk visza mindent és nincs ebből gond mert ami kártyát adtál cserábe 90 fokon üzemel és én nem panaszkotam ez miatt csak megemlitetem amire a válasz hogy ez természetes ezeknél a kártyáknál
(1950XT) Ezzek után akkár nem is kénne foglalkoznák veled de én azért kicsit máskébb fogom fel a dolgot
erről a tagról van szó (#2342) Bandeee És telefonba mikor megkötötük az üzletet akkor aztmondtad hogy megvan a hl2 is téged nem érdekell utána meg gyorsan meggondoltad magad
Ha már egyszer valamibe megegyeztünk akkor miért döntesz ugy hogy jogod van megváltoztatni az üzletfeltételeit. De mint mondtam ahogy megtudom én csak jószándékból DE NEM azért mert járt volna hozzá mert az nem volt benne a cserébe!!!
-
jani1973
tag
válasz
Bandeee #2342 üzenetére
Bandeee privát üzenete jani1973 számáraÚj Válasz Email Törlés 2007-12-14 13:35:53
Bandeee
(lelkes újonc)Szia Jani
Nem kell kiírni lemezre, majd letöltöm én is csak kell a felhasználónév és jelszó! A leírt kódszám, hamár érvényesítve lett, akkor már mégegyszer nem használható!!
Nem haragudj ha követelőzésnek érted amit kérek, csak én meg úgy gondolom, hogy a pompás 3870-es kártyához jár ez a játékcsomag. Nem néztem meg, hogy milyen játékokat tartalmaz magába, amikor rá mondtam, hogy nem fontos, hogy elhozd azt is! De miután kártyát beüzemeltem, és pompásan megy (NFS-t játszom elég sokat), akkor olvastam el a doboz oldalán, hogy mit tartalmaz ez az úgynev. BlackBox. Akkor esett le, hogy ezt én nem is ismerem, se a HL2-tőt, sem a Team Fortress-t! Azért kérem ezeket tőled, mert úgy gondolom, hogyha a fiad megnézte őket, és letöltötte, akkor én is megnézném!!!
Mit lett a pompás 8800GT-vel? Eladtad? Nemjó?
üdv. -
djtoomi
addikt
Jó én is reménykedtem benne,majdnem 100%-ig biztos voltam benne,de mikor elöször telón beszéltünk mondtam hogy enm biztos,aztán végülis nem jött össze,mert nem voltam itthon,egyébként írtam sms-t 15:55kor,és utána hívtál.
Mondjuk az is igaz,hogy elfelejtetettem reggel szólni,meg én is elfelejtettem,és késő volt mikor eszembejutott,és fél 6-ig nem értem volna vissza.
-
Speed®
titán
válasz
djtoomi #2339 üzenetére
2 sor, 3 hazugság. Romlik az átlagod kisfiam, húzzá bele
Péntek este úgy köszöntünk el, hogy viszlát holnap. Privik +vannak
Szombat/tegnap nem írtál semmiféle SMSt, és én hívtalak du. 3kor.
Mikoris közölted, hogy elfelejtetted/késő van/lusta f@sz vagy.
Oké, utóbbit nem te mondtad, azt én gondoltam.De ez az eset csak az utolsó csepp volt, tudod nagyon jól hány esetben fordult már elő, hogy a töketlenkedésed időmbe/pénzembe/mérgembe került.
Arról nem beszélve, hogy nem egy esetben közvetítőként is álltam a sz@rt.
Jó lenne ha visszábbvennél az arcodból és az üzletelgetésekkel addig, amíg be nem nő a fejed lágya, mert előbb-utóbb valaki csúnyán helybenhagy. -
greatchaos
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #2328 üzenetére
átsiklottam azon, hogy 1,5 hónap után szólt... ezt nem láttam... akkor tárgytalan, és a vevő a málé... visszaszívom mindennemű kijelentésemet az eladóval szemben... - ha másfél hónap után szól valaki, akkor tényleg el kell hajtani...
-
FlasH-BacK
senior tag
Rossz tapasztalatom van [Fikás] nicknéven szereplő fórumtársunkkal. Noha a Geforce 6800gs, amit vettem tőle, jól működik, a tartozékokat nem kaptam meg hozzá, minden igérgetése ellenére sem. Bezzeg az sürgős volt neki, hogy megvegyem a kártyáját, de aztán kb 3 hónapja igérgeti hogy odaadja a dobozát és a tartozékait. Persze tápátalakítót nem adott hozzá, és nem is fog, mint utólag kiderült. Amikor eladás előtt kérdeztem hogy meg vannak-e a tartozékai akkor büszkén állította hogy megvannak...
-
Bandeee
tag
Igaz engem nem ennyire etettek meg csak kicsit, vettem egy Sapphire 3870-est jani1973 kollégától, tallálkoztunk, átadta kártyát ami BandiT kollégától származik, a kártya hál' istennek pompásan megy CSAK a bizonyos Valve BlackBox-ot azóta is várom NagyoN. Azt mondta megnézi pici fia, aztán postázza! Hát ennek már 2 hete, most azt írja, hogy nem ér rá!! Pedig csak el kellene küldeni az érvényesített kódhoz tartozó felhasználónevet és jelszavat!! A kártya miatt nem nem tartottam, mert BandiT kollégáról eddig csak jót olvastam mindenhol, DE azt nyavajás Black Box-ot miért nem lehet elküldeni, nem értem!! Sokadszorri unszolásra elküldte a felhasznált kódot!! Az meg aztán aktiválás után francot se ér!! Ki is írta. hogy Invalid code!! Szal, csak ennyi az én bosszúságom!!!
üdv.
András -
KrAt
veterán
válasz
Dr. Romano #2338 üzenetére
Tán asszem Asus, de nemtuti
-
batmab
senior tag
válasz
most vettünk a kollégámmal nemrég egy 8800gts-t.helyszini teszt megvolt.srác használja 2 hete,minden faxa.otthon is teszt,minden állat.tegnaptol szar a kari(valszeg)....58k-s kari is elromolhat magátol....
-
Speed®
titán
Sokadszorra, de utoljára. Megbízhatatlan, hazudozó, felelőtlen tizenéves pöcs.
Úgy vevőként, mint eladóként egy nagy rakás szerencsétlenség, garantált szívás.C4mp3r
A story nagyon hosszú, le kéne üljek egy órára hogy mindent bele tudjak írni...
Halasztgatott találkozók, pénz nélkül berendelt-használt-visszaküldött cuccok, rendezetlen tartozások, hazugságok utalásokkal kapcsolatban több ízben, stb.. -
KrAt
veterán
Ide is beírom, jobb több helyen mint 1en se:
"Igaz, nem lett kár, de azért leírom Quiksilver-el lett majdnem üzletet...
Megbeszéltük, hogy neki van egy félig rossz 5200-ás telója, amit cserélne moddingcuccokra. Nekem meg van moddingcuccom.
Lebeszéltünk, hogy csere az én cuccaimra, és postázni kéne. Ok, megbeszéltük, hogy feladjuk. 11-én volt ez. 12-én megkérdeztem, hogy áll a csomag. Aztmondta, még nem tudta feladni, mert az anyja nem szerzett neki csomagolópapírt. Rendben, vártam 14-éig, megkérdeztem megint, hogy áll a csomi, erre az üzenetemre nem válaszolt azóta se. Még szerencse, hogy megvártam, míg aztmondja, h feladta, de nem.. Így kár nemért, de akkoris.. " -
gban
veterán
válasz
great, másfél hónap után? Sanyi2007-tel értek egyet, nálam is járt vevő, nem volt hajlandó feljönni megnézni a 2800+ Bartont amikor elvitte, azt mondta hívő ember, elhiszi hogy jó, pedig ott futott rajta 3 órája az Orthos. Megmondtam neki, meg úgy is hirdettem, hogy küszöbgar, viszont addig és úgy tesztelhető ahogy akarja a vevő. Nem panaszkodott, de mit csinálok (és te mit csinálnál) ha másfél hónap múlva szólna hogy nem jó?
A másik, hogy ha eladsz pár terméket, és minden vevőd hozzád jár "terméktámogatásért", nem biztos hogy belefér az idődbe, meg igazából így többszörösen megdolgozol a pénzedért.
Én is segítek ha tudok mindenkinek, még annak is aki nem tőlem vett valamit, de azért némi mérlegelésre is szükség van az esetek megítélésekor.
A másfél hónap igen soknak tűnik, de ettől függetlenül segítenék ha tudnék, és szükséges. A garoztatáshoz viszont szerintem nem szükséges. -
Mz/ts250@300
tag
A tesztett a az eladónál mindenképp elkelett volna végezni,Ha ott nem ,akkor othon vagy akárhol 3 D-s alkalmazások alatt.
Akkor ha hibázik jogos lenne a panaszod .
Ez olyan dolog ő mondhatja ,hogy tesztelte ,hibátlan te meg modhatod,hogy 1,5 honapig nem használtad itt igazságott nehéz lessz tenni.
Ha jol tudom személyes tali volt akkor nem értem az eladót sem hissz az ő érdeke is , a leendő tulaj jelenlétében lefutatott teszt,hissz utolag már nem jöhet a vásárló azzal,hogy szar volt már nálad is .Valamint elkerüli vele a szerelési ,szálitási ,buherálasi,stb hibákatPersze lehett,hogy a kártya csak ugy bedobta a kulcsot az ujj kollégánál .
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
RoyalFlush #2329 üzenetére
Aham értem érdekes beszerzési sorend.
Akormeg főképp nem értem miért utasitotta vissza a kiprobálási.illetve tesztelési lehetőségett,valamint akinél késöbb kiprobálta miért nem tette előbb..hissz tudta,hogy hetekig honapokig nem lessz gépe amibe tesztelni tudja.
Enyire megbizott volna egy 1xx napja reggelt ujoncban ráadásul amikor ilyan nagy összegről van szó?A héten adtam el egy 3,2 es northwood procit azért eléggé felennék háborodva ha 1,5 vagy 2 honap mulva irná a vevő,hogy szar mert letörött egy lába,vagy nem indul ,vagy stb
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Nem azért volt ez a 1,5 hónapos késedelem, mert a srác deszka+cpu helyett előbb VGA-t vett ?
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
De másfél honapjára mondta,hogy szar nem napokon belül.
Az meg elég hihetettlen,hogy egy 63e ft-os cucott 1,5 honap után teszteli is le valaki.
Ráadásul Aki enyiért vessz vgá-t az játszik is a géppel .Én "csak" eggy 7600Gt-t vettem a napokba de 2 nap alatt vagy 20 játék futott rajt.
Ha 1,5 honap mulva romlik el akkor nem ugy megyek az eladóhoz ,hogy szart attál el.
Meghogy" szerencséd,hogy nincs külsérelmi nyoma mert ideges lenneék
Meg biztos megakartad biherálni a biost azért hibás.
Ne is mond hogy nálad müködött rendesen mert még idegesebb lesszek"Hát ilyen privik után érthető az eladó felháborodása
-
greatchaos
addikt
válasz
#48351796 #2326 üzenetére
én azt marasztalom el, hogy ha veszek egy terméket tőled (én nincs módunk kipróbálni - úgy tom nem személyes tali volt), akkor megérkezik a cumó, és sz@r, akkor az a minimuim, hogy a garit intézze az eladó, nem az, hogy intézd bamme, mert megvetted... (így sántít nekem, hogy eredetileg nem volt-e már rossz)
-
törölt tag
válasz
greatchaos #2325 üzenetére
ha Te, mint eladó szólsz a vevönek, hogy próbálja ki, mert próbagari van, és a vevö nem teszi meg, utána kezd el reklamálni, ezt ugye nem éreznéd jogosnak, mert Te teret adtál volna a próbának.
És utána ezt rossz hozzáállásnak minösitenék, és rossz ponttal jutalmaznák, korrektnek tartanád-e???
Nem inkább annak jár, aki nem élt a lehetöséggel, és ezért feszültséget okozott a két ember között?Üdv
Sanyi -
greatchaos
addikt
válasz
Szabi2121 #2315 üzenetére
azért néhány konkrétum is kellene... pontos hibaleírás...
mert egyikőtök azt mondja, hogy jó, a másik nem, igazold hogy hibás... a másik fél természetesen elmarasztalható, nem korrekt eladói hozzáállás, hogy megvetted intézd el. az meg hogy gyári hibás esetlegesen, akkor az az ő igazmondásának a megcáfolása, vagy a hozzáértése erésen megkérdőjelezhető
szvsz, ha nem a biznisz tárgy miatt, de a hozzáállása mindenképpen érdemel egy rosszpontot, mert nem ez a helyes hozzáállás
-
RoyalFlush
őstag
Egyébként egyre több a csaló és problémás eset, főleg az utóbbi időben alaposan megszaporodtak
Személy szerint leginkább olyan tagokkal fogok bizniszelni, akikkel már volt személyes pozitív tapasztalatom. Tanulópénzhez szegény vagyok
-
Atmo
senior tag
A lényeg itt van: [link]
-
törölt tag
válasz
Szabi, ha tényleg adott rá lehetöséget, hogy kipróbáld, és nem vállalt garanciát, akkor azt gondolom, hogy a Te lazaságot miatt van ez a feszült helyzet. Mármint, ha tényleg igy történt. Ha veszek valamit, és megadják a lehetőséget hogy leteszteljem, és nem élek vele, nincs arcom visszamenni, hogy bocsi, mégsem jó. Miért az ö baja legyen??? Legyünk már kicsit következetesebbek szerintem!
Üdv
Sanyi -
Atmo
senior tag
válasz
Eredeti szöveg:
[I]SZia
REmélem még emlékszel még rám! Én vettem meg az egyik HD2900PRO kártyádat!!
Szóval ugy ahogy van szar a kártya amit eldtál!! Gondolom rá akartál tenni egy XT bios-t vagy tul huztad vagy valaimt csináltál vele mert fagy a gép bármelyik ami be belerakjuk! Nem futnak a játékok normálisan!!!!
Szerencséd, hogy nincs külsérelmi nyoma mert akkor nagyon ideges volnék!!!
Így elviszem én legariztatni!Légszíves ne írj vissza olyat hogy nálad nem volt semmi baja mert akkor még idegesebb leszek!!!!
Így is sajnos ha látom, hogy valamit árulsz akkor fogok írni, hogy vigyázzanak veled mert nem vagy hiteles!!!!!
Szart adtál el!!!Ezért tart ott ez az egész ország ahol tart az ilyen emberek miatt az ilyenek teszik tönkre az ilyen oldalakat!!
Ha még sem és nincs igazam akor vedd ezt a levelet tárgytalannak!! De ha igazam van akkor inkább szállj magdba mielQtt vissza írnál valami egetrengetQ védekezQ levelet!!!!
Mégegyszer ha nincs igazam akkor bocs, de ha nem akkor gondolkodj el!!!![/I]
Sziasztok!
Nálam semmi baja nem volt a kártyának (játékok rendesen mentek, nem fagyott le a gép EGYSZER SEM!!! és csak egy fél napot használtam tesztelés gyanánt 3DMark06 is szépen elment), nem volt tuningolva sem! Pár nappal előtted vettem meg egy kollégától és jó boltot csináltam vele. Ha baja lett, ott a garlevél, intézd el, nekem semmi közöm nincs már a kártyához azóta, hogy eladtam. Elképzelhető, hogy gyári hibás, de ez sem az én felelőségem, nem én gyártom a kártyákat, én csak KERESKEDEK vele mint egy kereskedő! Ezt előbb gondold végig alaposan!
Ha fenyegetni akarsz leszarom, nincs miért aggódnom, mert mindig tissztességes kereskedő voltam/vagyok/leszek! Megvetted a kártyát a felelőség onnantól a Tied. A kipróbálásnak semmi akadálya nem lett volna, nem igényelted, máskor ne vegyél semmit tesz nélkül, bár ezt egy boltban nem tehenéd meg.Többen is alátámasztották már eddig, hogy érdemes velem üzletet kötni (topikban), ha valami nem működik és problémája akad vele, akkor ugye nem úgy megy oda senki a kereskedőhöz, hogy "csövikém átbasztál, rossz cuccot adtál el, csak mert rosszat akartál nekem és mert direkt át akartál baszni"
Előfordul, hogy egy termék hibás.
Az meg már kifejezetten mocsok húzás, hogy rágalmakkal dobálóznak felém, mert a Te kártyádat az én nálam töltött idő alatt NEM BUHERÁLTA SENKI, és nekem miért kéne nagyítóval vizsgálgatnom minden hozzám érkező terméket. Továbbá miért másfél hónap után jut eszedbe a rágalmazás!!!!
Tudod mit öcsém, innentől azt csinálsz amit akarsz, nem fogom az időmet a hülyeségeiddel tölteni!
Ja, és 62k volt ;)Üdv mindenkinek!
-
haxy27
aktív tag
Egyszer énis eladtam egy alaplapot. Nem írom hogy kinek. kiderült hogy a lap nemvolt jó. De mivel a szemem látára próbálta ki az illető úgy félóra múlva észrevettem hogy a baromarcuja a távtartó nélkül rakta a gépházba és a forszemek elérték a gépház vaslemezét!
. Persze egyszer el indult aztán soha többet, holott én tudom hogy mikor otthon ki szereltem a gépből még tökéletesen működött. Na persze meggyőzni már nem tudtam hogy ő volt a hülye, és gyakorlatilag elbaszta az alaplapot.
na mindegy de rendes voltam nem kértem tőle a pénzt attól függetlenül, hogy ő vágta gajra.
-
Dr. Romano
veterán
Eddig akivel én is bizniszeltem mind korrekt volt.
Csak azért tűnik úgy hogy sok a csaló, mert itt ebben a topicban ez a téma
Ha átmész a kivel érdemes üzletelnibe, akkor láthatod az sokkal jobban "pörög" (több hsz kerül oda mint ide, szvsz a tisztességes emberek vannak többen!)
-
PHM
addikt
Azért őszintén remélem, hogy a becsületes emberek vannak többségben.
Eleddig (lekopogom) csupa korrekt üzletféllel hozott itt össze a sors.
A topic olvasása közben egy kicsit azért félni kezdtem.
Sajnos úgy tűnik, a csalók elleni küzdelem jószerével szélmalomharc. -
beteg
őstag
-Dev- nek elpostáztam két hete egy telefont, amit 32 ezerért "vett" meg, de azóta csak hiteget és nem utalja az árát. asszem hétfőn feljelentem.
-
Szabi2121
tag
Sziasztok engem is átvertek!!!
Egy HD2900PRO val, szar lefagy a gép, meg egyéb hibák! Buherálva is volt!!!
Mindezt a CENTAURIUM kolléga intézte!!!!! 63K-m bánja!!!! Ki raktam egy uj hirdetéseb akit érdekel az elolvashatja! SZÉLHÁMOS VAN KÖZTÜNK a topik neve!!
-
Picco
addikt
Tenyleg egyre furvabb dolgok tortennek itt a PH!-n, kellene egy vatera/e-bay szeru rendszer ide is...vagy az iment emlitett akciocsoport
-
batmab
senior tag
Pest megyei "akcio"csoportba belépnék én is...szép vagyok,okos és nem szőke....
-
Oliverda
félisten
Az imént hívott rsx kolléga, megkapta az ominózus Turion ML-37 -es procit, állítása szerint ezidáig tökéletesen üzemel.
-
kisscsaba
csendes tag
válasz
juliabrilke #2309 üzenetére
igaz,de akkor lehet picit kiplasztikázom pofikáját
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Steam topic
- Gran Turismo
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Autós topik
- PlayStation 5
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest