Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
1200Ft-t volt a két neon...arra utánvéttel legalább ennyi a postaköltség, ezért nem utánvéttel adtam fel...sajnos bíztam benne, hogyha már ilyen konfigja van, akkor kifizeti azt az ezrest...
(a haverjai meg a bolhapiacon ajánlgatják mindig a cuccait, hogy: vigyétek, megbízható eladó meg ilyenek...)
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Maga az ötlet jó, de mivan azokkal az újoncokkal akik jó szándékkal akarnak valamit eladni, viszont még nincs pozitív értékelésük? A helyzetük szinte reménytelen lenne. Aztán a másik véglet is itt van, amikor egy újonc (vagy akár PH! addikt, elnézést az újoncoktól) akinek szintén nincs értékelése, rossz szándékkal érkezik. Csalók mindig is lesznek, kivédeni nem lehet őket. A vatera is telivan velük, pedig ott megy ez az értékeléses rendszer.
-
Eagle16
addikt
KENNY
Múlthéten adtam fel neki egy pár neont, egyszer volt msn-en, azóta se, akkor azt állította hogy még nem kapta meg a cuccot, miközben előtte 3 napja adtam fel...és ha elírtam a címet akkor meg biztos visszaküldik...szóval átvette, és nem fizette ki utána...
(De igazából nem értem mibe tellik neki 1200Ft, igen, 1200Ft, miközben ottvan a duálkóros ilyen olyan csúcsgépe...) -
ricsi99
addikt
Le lettem b@...va mert leirtam ide valakiről a véleményem.....
Kinek nem inge ne vegye magára..... -
Gaben01
őstag
Egyrészt nat kollégának igaza van,a 3 napban benne van a 3-ik nap is,és nem látom,hogy miért ne halhatna be 3 nap múlva egy vga.
Sajnos jártam már én is úgy,hogy vettem használt vga-t (szerencsére papíros garral),1 hétig szépen ment,aztán egyik nap minden előjel nélkül megmakkant,vihettem gariztatni.Ez csak neked újdonság hogy a számítógép alkatrészek egy idő után (nem törvényszerűen,de idővel) tönkre mennek?
Innentől kezdve az off-ba tett jelződ nem igazán érthető,ha én lennék az illető valszeg rólad lennék ilyen véleménnyel.Ennyi erővel ő is beírhatna ide,hogy mekkora egy rohadék vagy,mert adtál 3 nap garit és nem állod a szavad.Szvsz csekkold le a kártyát személyesen,és ha tényleg szar,akkor illene tartani magad az adott garanciához.
[Szerkesztve] -
edipqe
senior tag
pedroasd nek eladtam egy zsír vid karit 3 napot adtam rá 3 dik napon felhív hogy nem jó elemnt neki a kép. a kártyának semmi baja nem volt. elküldtem a picsába hogy furcsa hogy 2 napig semmi baja utána meg rejtéjes módon elromlik, sztem hírtelen kellett neki a pénz vagy nem tom és képes volt a akrit elkúrni, utána meg megfenyegetett hogy elkúrja a renomémat ha nem tejelek. a vételi ár - a küler ára ami rajta van lett kifizetve mert ugye hát azt nem kúrta el.
rohadt kis buzi köcsög
jah coolmpitől vettem és ő tök korrekt volt mikor vettem, neki se volt vele évekig semmi baja.de neki hírtelen behalt.
[Szerkesztve] -
fuzik
aktív tag
Sajnos minden éremnek két oldala van.... egy ilyen lépés nagyon nagyon komoly problémákat okozhatna. Gondolj bele a szituba, hogy az eladó teljesen korrekten járt el, a vevő mégis elégedetlen. Kapjon egy feketepontot, mert a vevő elégedetlen.... vagy más. Eladsz valamit a szabid előtt, aztán elmész szabira. Bexarik a cucc, de a vevő nem ér el... kapjál egy fekete pontot, mert szabin voltál??
Sajnos ez afféle gordiuszi csomó.... de van két topik -kivel érdemes, meg -kivel érdemes vigyázni. -
siskin
tag
Szerintetek hülyeség lenne az apróhirdetések rovatban a vevők és eladóknál valahogyan megjelölni mennyire megbízható az adott egyén?Valami olyasmire gondolok mint pl a Vaterán az egyén neve mellé raknak kis jelzéseket,hogy az addigi ügyfelek mennyire tapasztalták megbízhatónak az üzleti partnert.Ha pl én veszek tőled valamit,de te átvágtál,kapsz az avatarod mellé egy minusz jelet,vagy egy piros pontot,vagy mittudom én mit.Ha jól sikerült a biznyák,akkor meg plusz jelet, vagy ződ pontot,vagy akarmit.Egy irányt mindenesetre megadna a biznisz útjának.Nem?
-
siskin
tag
CSODA!(?)
Kaptam egy privit,amelyben kér a fiatalember,hogy felejtsük el a történteket,már intézkedett is hogy a postára kerüljenek a játékok.Telefonos megkeresésben beszámolt róla az édesanya (egyébként nagyon kedvesen és megértően) hogy megbeszélte gyermekével az ügyet,megrótta tettéért,és elnézést kér.Azért csak nyugtával a napot,kíváncsian várom a postást...
Nem szeretném hinni,hogy már csak úgy ér el valamit manapság az ember,ha a törvénnyel fenyegetőzik,és semmit nem ér a józan szóval való ráhatás. -
True
aktív tag
.....valszeg figyeli a távolságot is,tőlem 170Km-re lakik.
Kellene keresni valakit, aki a környezetedből vert át mást, és megállapodni 1 kiadós csereverésben... Persze értékarányosan...Együttérzek minden átvertel, részben ugye én is az vagyok (#275hsz) Viszont én 100X is meggondolom azóta mit hogy csinálok... UP
-
siskin
tag
válasz
greatchaos #282 üzenetére
4 külön gamma eredeti Half-Life volt!Írott lemezekért nem fájna a szívem,ott esetleg a 4 lemez áráról lenne szó,(500Ft)kit érdekelne ugye,(meg hát csak az eredeti az igazi!)de a kis ''tetyv'' tudta hogy mi lenne jó neki...Pár átcseszett társammal beszélgetve kellett rájönni,hogy valszeg figyeli a távolságot is,tőlem 170Km-re lakik.
-
greatchaos
addikt
eredeti gamek voltak, vagy nem? - mert ha nem akkor nem biztos, hogy nem tom hány km-et utazgatsz, rámegy egy csomó idő, hogy visszakapj pár írott game-t - ha eredeti akkor érdekesebb a helyzet
bár, én a helyedben, már néhánnyal 20 felett, nem hagynám, hogy szar tetű kis pötsök szórakozzanak velem, és hogy azt higgyék büntetlenül megússzák
akármi legyen a végkifejlet, értesíts bennünket
remélhetőleg a rossz elnyeri büntetésétegy marha nagy pofontot
[Szerkesztve] -
siskin
tag
A cím alapján nincs egy szolgáltatónál se bejelentett telefon...Attól még titkosítva lehet.Sőt 1000% hogy van is.Levelet lehetne írni,hacsak éppen nem a kisgyerek van otthon és mielőtt a szülei hazaérnek,megeszi és azóta ki is sz@rta a levelet.
Csütörtökön szabadnapos vagyok,beballagok a rendőrségre és feljelentem mint csalót.Ennyi.(Remélem olvassa ezt)Priviben már kerestek meg hogy őket is átqrta,mindenkit bíztatok hogy tegyen hasonló képpen.
-
True
aktív tag
-
True
aktív tag
Hosszas töprengés után, csatlakoznék...
Kb 2-3 hónapja kerestem raid0-hoz egyforma Maxtor 40Gb Hdd-ket.
LéhaBéla kolléga fel is ajánlott 1-et, valójában 2DB volt neki de a másiktól már megvált.
Mivel a csere nyilvános helyen történt, nem igen volt lehetőség kipróbálni. (Örs Vezér Tere)
Hazaérkezve sajnos azt tapasztalom hogy Smart hiba (aki nem értené döglödik a vinyó, és a bios figyelmeztet hogy ha ezt tudomásul vettem nyomjak F1-et mert addig nem lép tovább.) Összességében ö azzal próbált érvelni a PM-ekre hogy a másik is ezt irja ki amit a másik sácnak adott el. Nem igazán jó dolog mindig megvárni hogy bekapcsolás után nyomhassam még az F1-et is. Mivel visszavenni nem akarta ezután csakis fenntartással merem bárkinek is ajánlani. Mert voltaképp bad sector nincs rajta meg hurcibálós vinyónak is jó (biztonsági másolatra) de amire nekem kelett volna az nem valósulhat igy meg! További okos boltot mindenkinek... Üdv.
[Szerkesztve] -
siskin
tag
NEM LÁTOK A PIPÁTÓL!TANULSÁG MINDENKINEK!
GTAMATE barátunkkal(?) egy hete kötöttem üzletet!Azaz csak kötöttem volna...Megegyeztünk,hogy kölcsönösen elküldjük egymásnak postán a privátban megbeszélt játékokat.Én a megállapodáshoz híven elküldtem a gammákat,mire egy hét elteltével közli,hogy nem küld cserébe semmit,mert tuképpen nem is a saját játékait árulja,hanem valami haverjáét,ha kell,zaklassam a haverját ezzel az üggyel.Még a saját gémemet sem hajlandó visszaküldeni.Mi a véleményetek PH tagok?Én ilyennel itt még nem találkoztam!Elmenjek hozzá a 3 bátyámmal személyesen a játékért,(persze csak hogy a postaköltséget megspóroljuk),vagy egyszerűen mint csalót jelentsem fel?
(A nevéből következtethettem volna.A GTSMATE-Grand Theft Software mate jobban illene hozzá.)
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Részemről nem óhajtok flémelni, de ezen a sztorin meghökkentem.
Tudtommal ehhez Csaba....-nak semmi köze nincs. Véleményem szerint Csaba.... semmit sem tudott a dologról, ő is csak egy újabb áldozat a többiek mellett.
Tapasztalataim szerint korrekt üzletember - nincs semmi okom rá, hogy ellene forduljak. Ismerem annyira, hogy igen csak lelkiismeretes ember, aki ilyet nem enged meg magának.
Jó párszor kötöttünk úgy üzletet, hogy Ő küldte el nekem előre az általa a részemre eladott alkatrészeket és türelmesen várt, míg fizetek átutalással. Le a kalappal előtte.
Szomorú vagyok, mert értetlenül állok az egész előtt... -
Badb0y
addikt
[link] Érdemes elolvasni a hszemet.
-
Blackhole13
senior tag
Hello
Találtam egy boltot gyanúsan olcsó /mx518-at vásárolnék/ : [link]
Van vkinek tapasztalata velük,főleg a garival kapcsolatban? -
Szabesz
őstag
válasz
Rover623 #257 üzenetére
Egy élmény veled a kommunikáció
Mostmár kíváncsi vagyok az eredeti post szerzőjének a véleményére, hogyan is gondolta.
Én tartom a véleményem, hogy egy már ''vigyázz vele'' besorolást kiérdemlő embernél a 150K az olyan összeg ami eléggé kockázatos...
''Mint ahogy a példa is mutatja, tőled sem idegen a dolog...''
Ha Vlad keresője mutatná a hsz/személyeskedés arányt, szerinted ki lenne az abszolút győztes? -
Rover623
félisten
Folytassuk a vitát, vagy megérted hogy más jelentésben van az a ''sokban van'' mint ahogy te gondolod? Felőlem.
Folytassuk...
Akkor lenne igazad, ha wwenigma mindkét termékre azt mondta volna hogy ''sokba'' van...
Így csak sima előítélet...azt nem is merem feltételezni wwenigmáról hogy ''öreg piacos szaki'' létére nincs tisztában azzal hogy mi fán terem az FB-DIMM...
De legközeléebb hagyjuk a személyeskedést, habár nem szokásod mellőzni az ilyeneket
Mint ahogy a példa is mutatja, tőled sem idegen a dolog... -
Szabesz
őstag
válasz
Rover623 #255 üzenetére
Én is lasan mondjam hogy te is megértsd?
Ha valaki link, akkor valószínűleg okkal elveszti azt az alap bizalmat ami a Prohardver piacán megvan.. ergo bizalmatlanul veszik az új hírdetését, főleg ha ennyivel a piaci ár alatt adja azokat?
Folytassuk a vitát, vagy megérted hogy más jelentésben van az a ''sokban van'' mint ahogy te gondolod? Felőlem. De legközeléebb hagyjuk a személyeskedést, habár nem szokásod mellőzni az ilyeneket -
Rover623
félisten
LASSAN MONDOM HOGY TE IS MEGÉRTSD!
Az rendben van hogy link a gyerek és erre figyelmeztetni kell mindenkit. Ha egy 20-k tétellel vágnak át, az is sok...
De!
ANNAK A CUCCNAK AZ ÁRA BŐVEN A PIACI ÁR ALATT VAN, tehát érthetetlen a fikázás...
Ezen az alapon (a te érvelési rendszered alapján) a hirdetésben szereplő 1GB-os modul is sokba van...
Tessék már szétválasztani az emberkével szembeni előítéletet és a szakmai/kereskedelmi kifogásokat... -
Rover623
félisten
izé.. mondjuk hogy csak elírta, és Infineonra gondolt..
Miért szerinted van más eshetőség is...?
Hány hamisított FBDIMM modult láttál már...?
de ha valakit mondjuk lehúz 150k-ra és nem ad érte semmit.. nos hát
Ennek meg semmi köze ahhoz hogy ''sokba'' van...
Ezt meg lehet csinálni bármivel, bármekkora értékben...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ezer éve irtam ide, szerencsére nem volt rá szükség.
csocsesz20 -2x is biztosit arról hogy kell neki egy 1500ft-os vga kártya, felhiv telefonon, hogy indul érte. Itthon várom, a nap további részéig hiába vártam...
Irtam neki egy mailt, hogy ennyi gerincesség lehetett volna benne, hogy szól, ha mégse jön.
A válasz, hogy kapott egy 16mb-osat annyiért....
Neki 1500ft többet ért az (2x is) adott szavánál, ennyit a becsületéröl...
Megadtam neki ezt a fórum elérhetöségét, ha reagálni szerente, megvan a lehetösége, habár szerintem ez a dolog önmagáért beszél... De részemröl azt hiszem, igy a tisztességes...
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Mindig elfelejtem zárni már nem egyszer volt a fejemben de nem akarok kb 80 topikot zárni.Na jó csak 75-öt kéne zárnom.Eltartana egy iedig.Amúgy meg minek irak a garis cseréről?Ez már nem a régi sz@r hanem már új tehát újfent 3 év gari van rá.Na akkor térjünk sztem vissza privibe.Kérlek irj majd.
-
apóka
aktív tag
Szerencsére nem szoktam ide írogatni, pedig már bizniszeltem néhány emberrel, de az ilyen nem szerencsés:
Egy beszámításról volt szó:
be kéne számolj egy 2 hetes asus x1300pro-t,dobozos,3 év gari van rá,256mb-s ritka darab ma voltam electro world-ben tv-t venni .... ezt tegnap kaptam
Ezt meg most találtam: [link]
Az időpontok nagyon nem stimmelnek
Nem kommentálom a dolgot.... -
greatchaos
addikt
Honda_Fire [link]
nem érkezett meg a tőle (elmondása szerint) a postai levélbe csomagolt 1k
mikor jeleztem neki, nekemesett, hogy biztosan ki akarok csalni tőle még egy mátyást
röhej
nagy nagy feketepont -
maross
nagyúr
OliverHXT nagyobb osszeg eseten hajlandosagot mutat eltunni a penzzel, telefonra smsre, msnre termeszetesen nem reagal.
-
Genius007
őstag
bikmakmuk kollégával nem érdemes üzletelni, mert nem álja a szavát !
Tegnap este megegyeztünk, hogy viszi a procimat ( AMD64 S939 3000+ ).
Erre ma reggel felhivott, hogy mégse kell mert , TALÁLT OLCSÓBBAT !
Már majdnem a buszon voltam , hogy felvigyem neki ....
Nem tudom hogy vagytok Ti vele, de velem sokszor volt,hogy tudtam volna 1-2-3K-val olcsobbat venni, de nem vettem meg , mert nem akartam ''átßa$zn1'' az ilettőt, akivel már korábban megbeszéltem valamit ...
Ujoncokkal nem érdemes üzletelni ! ( Tisztelet a kivételnek )
Nem gondoltam volna , hogy 1x fogok ide irni .... -
truba
tag
Egyre több fura figura rohangál itt a ph!-n.
Eddig csak három arccal tudtam üzletet kötni,pedig az általam kinált motyóra volt jelentkező szép számmal.De sztem ha valakinek komolyan kell valami akkor jön és viszi úgy ahogy megvan-volt beszélve. -
Hammon Serra
senior tag
Ez csak egy egyszerű szopatás.
[link]
Megigért mindent.
Aztán eltűnt.Megkárosítani nem károsított meg.
De akkor is bek@phatja.
SLAKE87 -
fasyrt
őstag
válasz
Foglalt név #232 üzenetére
Tudja a fene, hogy hozzájárul-e. A személyes adatait kitöröltem, így csak a lényeg van benne.
-
mycso
veterán
válasz
Intelligencs #202 üzenetére
Persze, mondjuk papír nem volt róla (ugye ő is, én is régi ph-s), mert hát azthittem korrekt csávó --> tehát nemnagyon tudtam hova fordulni.
Ezért másztam fel egyébként pestre, mert telefonon elkezdett hülyeségeket beszélni, aztán jött itt ezzel a ''nem adom vissza az egészet'' dumával.
Most mit csináltam volna vele, megverem????
Azzal mit érek el (bár megérdemelte volna).
Leírtam ide a nevét + az esetet, és többet a büdös életbe nem üzletelek vele, sőt PH-s ismerőseimet is arra buzdítom, hogy hanyagolják Savanyát.
kb ennyi.
Egyébként ezt nem úgyhívnám, hogy legnagyobb üzlet, hanem úgy: ''sz@rrágó tetű'' -
fasyrt
őstag
[link] adam770
Lebeszélünk mindent (ár, hely, időpont, gari), érte is mentem volna (szerdára beszéltük meg), aztán ma kérdezem, hogy mi van a monitorhoz, erre a válasz meg az volt, hogy túl sokat akarok, meg már egyébként is eladta. Na nem kérdezek rá, mi van hozzá, akkor nem is szól?Ha lefixálom vele a dolgokat, miért adja el?
-
törölt tag
válasz
YouCanCANON #228 üzenetére
11db eladó xeon PIII szerverem van, és árban 50alatt
)
Ha gondolod, látogass meg.
Üdv
Sanyi -
YouCanCANON
aktív tag
Ploteus: lebeszéltem vele az eladó szerverét 50k-ra... helyben vettem volna át... huzta halasztotta, hogy még szerver hotelben van, etc... aztán már MSN-re se lépett fel... majd itt a topicban benyögi, hogy eladta 90ért... 3hete kb. megbeszéltük fixre, hogy viszem. Szerintem nem is volt neki... de ha volt is... hülye aki annyit adott érte, nomeg... az eladó eléggé ''0''
-
Dudu67
tag
Csak hogy okuljunk [link]
-
XaraX
addikt
Ha már így kérdezed,megemlíteném.
Karácsony elött közvetlenül egy vga-t árultam.
Pénteken este többször beszéltünk telefonon,hogy neki kell,szombaton Pesten vinné.
Aki ismer,tudja,hogy hétvégén igen ritkán szoktam üzlet miatt bemenni a városba.
Abban maradtunk,hogy szombat reggel beszélünk,ha bemegyek,hívjam másfél órával elötte.
10 órakor hívtam,hogy ok,akkor megyek,12-kor tali a nyugatiban-mondta Ő-,mivel vidéki,és oda jön a vonat.
11 után kicsivel hív,hogy nincs pénze,nem tudja megvenni a kártyát mégsem,nem lesz ott.
És majd a ünnepek után lesz neki,akkor vszi.
Azóta sem hallottam felőle.
Végülis csak egy keveset autoztam aÉrdről a nyugatiig potyára,de mindegy,ez van.
Ha nem kérdezed,meg sem említettem volna. -
Hunci
senior tag
HY .
Valakinek volt valami élménye Attila_26 nevű lelkes újoncc sráccal .
Nem mintha bármi is volna csak a biztonság kedvéért . Túl sok fura alak rohangál itt a PH! falanin belül mert alacsony a kerítés -
B.Panther
csendes tag
válasz
#48351796 #222 üzenetére
Hát... van rá realitás. Egyébként most keresett meg egy 5 perce, h. feladná posstán a kari árának egy részét... A legelső reakciói télleg nem voltak túl fényesek, igaz, h. a modorán még van mit csiszolni, bár lehet, h. ez minden emberre ráfér, még rám is
Ezt a leguccsó lépését meg igazán nem tudom hova tenni, no mindegy, én már nem bosszankodom, nem izgat az eset.
Isten (v. ha így valakinek jobban az inyére va, akkor a sors formáló keze, hátha ez a megközelítés közelebb áll a szívéhez) ugyis mindenkinek megfizet nyilván
Szokták mondani, h. aki szelet vet, vihart arat....legílábbis aközmondások között van ilyen is, ez a Bibliában valahogy úgy hangzik, h. Aki a testnek vet, abból is aratánd veszedelmet. De talán találóbb a : Isten az egyeneshez egyenes, a visszáshoz visszás...
no mindegy, mondjuk, h. próbálta helyretenni...fél piros pötty... -
B.Panther
csendes tag
Sziasztok, gondoltam ide is beírom, hátha segítek/megóvok valakit, ill. belinkelem plusszba ősember linkjétamit adott, csakhogy ne legyek link
ill. Ősember hozzászólása a kivel érdemes üzletelni c. topikban 1623:
''akkor ezek szerint a srác nem csak bunko ( [link] ) de még aljas is remélem a modok majd jol rászolnak és ki is zárják''
Már elnézést kérek, h. idepiszkítok, de van itt egy bábolnai srác...
a szüleivel küldte fel pestre az S4-est,, igaz nem nagy tételról van szó, de azért bosszantó, mert egy sült chipes karit adott el. Azonnal fagy, ha 3D-re kerül a sor, 2 frame után meghal
tudom, én vagyok a júzer...v. lúzer, h. újonccal kezdtem, lényeg: igaz, h. nem beszéltünk meg próbagarit ennyi hozzá tartozi kaz igazsághoz, de egy ember, ha van gerince, akkor legalább 1 napot ad, ha nem is 3-at, no mindegy
[link]
[link]
darkarthur
mindenkinek szép napot...amúgy
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
Ja, szal vigyázzatok velem, mert ''szavahihetetlen'' vagyok, főleg akkor ha munka közben zavarnak és azt sem tom hol áll a fejem!!! És a rámenős embereket sajna nem tom leszerelni, akik mind azt szeretnék, hogy add már oda, de holnap
De szerintem, ha valaki megnézi a másik fórumot, hogy kivel érdemes üzletelni ott is megfordulok, de azért mindenki vigyázzon velem
Udv frizso -
Oliverda
félisten
Javaslom mindenkinek hogy a frizso[link] nevű taggal óvatosan üzleteljen, mert ugyan a telefonban nagyon készséges meg jófejsrác, meg megígért fűt-fát, csak aztán hajlamos gyorsan meggondolni magát, mert hisz hát ő is csak egy ember és néha ezért hibázhat.
[Szerkesztve] -
törölt tag
És végül még üzleteltünk is!
Elvittem 4ért. -
törölt tag
megbeszéltük, félreértés volt....
Korrekt tagnak tünik!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Toba nevü felhasználónak érdekes az árképzése.
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=67116
4000-ért feltett egy radeon 9200se, utána irta, hogy 3500ért is odaadná.
Msn-en felvettük a kapcsolatot, kérdeztem hogy mennyi, hirtelen megint 4000 lett....
Kérdeztem, hogy ha egyszer 3500öt irt, miért lett 4000?
Mert kitalálta, hogy licites a hirdetés, csak elfelejtette ezt feltüntetni....
Azt hiszem, jobban tarthatná magát a hirdetésében leirtakhoz... -
ricsi99
addikt
Félre rakatott egy kártyát majd 3 nap múlva lemondta pedig előtte vagy 3* ákérdeztem hogy biztos e. neve ''fps8''
Úgy látom most is több topicban tutit ígér.... -
Ganger
aktív tag
A telefonhívásról annyit,hogy délben kaptam egy sms-t hogy ingyen kapok egy kártyát, ezután írtam, hogy lemondanám. Nem tudtalak akkor felhívni. Keringhetett volna a dolog az űrben igaz két napot,de reméltem megkapod, mert nem akartam volna fél órával előtte szólni, meg is kaptam a visszaigazolást. Akkor valszeg nem két napot van az éterben az sms. Egy hívást még illett volna megereszteni, de nem tettem sajnálom, őszintén fos napom volt és a legkisebb gondom is az volt hogy még rádcsörögjek. De nem mentegetőzőm tovább elszúrtam.
Ne flamelni akartam,de ami nem tetszett,hogy olyat írtál ide, és a másik topicba is, ami nem egyezet meg 100%-ban a valósággal.
Ez legyen a legnegatívabb tapasztalatod itt a ph-n. -
rlazol
veterán
''Azt meg sem említve,hogy egyértelmű egyszer nem voltál, hogy akkor eladod a kártyát, vagy csak akkor, ha összejön a raid-es. az utolsó válaszod amibe az árat irtad abban is ''akkor, ha'' esete forgott fent.''
ez 1szerűen nem igaz, és ezt te is tudod. A korábbi privikben (17-én) ''max 1 héten belül eldől''-t írtam.18-án még valóban feltételes módban beszéltem, ahogy Te is te is. 23-án már egyértelműen jeleztem, h eladó és Te is, h vevő vagy rá.
De nem ez a lényeg, mert megállapodtunk, és én vagyok az eladó, én menjek az üzlet után, ez oké.
''Nem én kértem, hogy tedd félre a kártyát, te mondtad, hogy jegeled addig, amit köszöntem is''
mert ez (nekem) így természetes. Ha ui eladom közben másnak, akkor Te teljes joggal vagy felháborodva. Mi értelme van megbeszélni 2 napra előre egy időpontot, ha közben mindketten készek vagyunk felrúgni az egészet? Akkor mondd azt, h két hét múlva átveszem, ha még megvan és nekem is kell, délben majd hívlak.
Mintahogy nekem az is természetes, hogy ha valamiben megállapodok, akkor nem csinálok segget a számból, nem keresek más ajánlatot, és ha bele is botlok egy jobba, max verem a fejem a falba.
''Az,hogy kaptam egy jobb lehetőséget az egy dolog, jó lehet hívni kellett volna, de akkor nem volt lehetőségem telefonálni, ezért történt írásban, hogy ne fél órával előtte történjen meg a dolog, hogy mégsem kell.''
Ha jól veszem ki a szavaidból, még én legyek hálás, h egyáltalán valamilyen formában szóltál. Ezt a mondatot elolvasva egyértelmű, h felesleges tovább flamelnünk, más a hozzáállásunk a dologhoz. Én akkor is felhívom a partnert, ha 5 percet kések, SMSt csak olyat küldök, ami nem baj, ha 2 nap múlva egyáltalán nem érkezik meg. Ez szvsz gerinc kérdése.
Ez a topic nem flame-re van, hanem arra, h beírjuk az ilyen problémákat. Ezután mindenki maga eldöntheti, hogy tulajdonít-e jelentőséget ennek a (valóban csak) apróságnak, vagy fenntartások nélkül üzletel akármelyikünkel is. -
Ganger
aktív tag
Na akkor tisztázzunk pár dolgot:
A többszöri privi az volt, hogy írtam:átgondolom még, illetve utánna egy nappal kértem egy árat, te meg válaszoltál rá, x napra rá írtál, hogy akkor kell végülis, én meg közben abban a hiszemben éltem hogy írtam már, hogy valszeg kell, de nem. Azt meg sem említve,hogy egyértelmű egyszer nem voltál, hogy akkor eladod a kártyát, vagy csak akkor, ha összejön a raid-es. az utolsó válaszod amibe az árat irtad abban is ''akkor, ha'' esete forgott fent.
nem kellett többször privikkel bombázni, egy rákérdezés volt kell-e avagy sem.
Az,hogy kaptam egy jobb lehetőséget az egy dolog, jó lehet hívni kellett volna, de akkor nem volt lehetőségem telefonálni, ezért történt írásban, hogy ne fél órával előtte történjen meg a dolog, hogy mégsem kell.
másik:
Nem én kértem, hogy tedd félre a kártyát, te mondtad, hogy jegeled addig, amit köszöntem is.
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
negatív tapasztalat:
Ganger: többszöri privire reagált csak, félretette velem a cuccot majd két napra (ami alatt én kedvezőbb ajánlatokat utasítottam vissza rá hivatkozva), majd 3 órával a tali előtt lemondta, mert hogy jobb ajánlatot kapott. Mindezt egy SMS-ben meg egy priviben, felhívni nem volt képes. -
dybu
tag
Halo!
Következő a gondom: keresgetek a ph-n, abit nf7... á ez jó! megbeszélem a sráccal...
Gyorsan kellett felvettem msn-re ürgét, mondom neki 10K póstát en fizetem. Húzta a száját de gondolkodik rajta. Jó belement szét dicsérte a lapot meg hogy ő vizzel hűti, meg nagyon fasza a lap biztos nem fog tönkremenni merthogy ő vigyázott rá, meg hogy ő mekkora modder mer a vizhűtést is ő csinálta ( küldött képeket a gépéről PIROS házban volt csórikám azt is valami teddy hengerrel gúritotta le sztem ) mondom jo nekem csak a lap kell mert ugye a cpu-t is rám akarta sózni minden áron. Elkezdett habogni amikor még nála volt a lap hogy én nem-e vagyok olyan hogy lekérem és nem fizetem ki.Én olyan vagyok igen... No matter... Megjött a lap kibontom, a legutolsó pci slotban az érintkezők el voltak ferdülve, az első és a második pci slot között pedig a nyomtatott áramkör el van ÉGVE!!! Vissza msn-re ahogy belépek már irt is a gyüki hogy '' megkaptad a csomit? '' nem irtam neki semmit lefotóztam az elégett részt küldöm neki és megkérdeztem hogy ez mi. Jött a hülye szöveg: mit kell nézni?. mondtam neki visszaküldöm a cumot kifizeti el vagyunk felejtve. Hebegett habogott merthogy az ő családja tudja hogy az működik, mondtam is neki hogy ha nem mult még 18 éves szoljon faternak muternak hogy izzitsák az autót mert Baja messze van Nyíregyházától és még fogunk találkozni. sztem letiltott msn-en ami nem is túl nagy kár mert nem kell hallgatnom a butaságait. Nem tudom hogy gondolta hogy megszivat 1 olyan embert aki számítogépeken nőtt fel, és most is számítástechnikában dolgozik és nap mint nap dolgozik ilyen cuccokkal.
Kis családom biztatására nem hagyom ennyiben, nem a 10K zavar hanem az hogy faternak szerettem volna ezt a lapot és nem volt egy élmény nézni ahogy csalódik hogy nem lesz gyorsabb gépe
nickje: master(én)
E-mail cime, neve és lakhelyének cime is megvan, csak gondolom azt nem szabad ide beirniPedig beirnám mindegyik topicba legszivesebben
[Szerkesztve] -
deter
aktív tag
Velem vigyázni kell mert mindíg elkések.
De többnyire fizetek kötbért
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
YouCanCANON #204 üzenetére
Őőő, ilyen tag nincs is!
Amúgy téged nem BAN-oltak nemrég, vagy rossz a memóriám? -
törölt tag
válasz
YouCanCANON #204 üzenetére
látod, ezért vegyél tölem tft monitort
-
YouCanCANON
aktív tag
mbanano... a kis csira, jó átvert
előre átutaltatta pénzt, hogy akkor igy nem kell postaköltséget fizetni, csak a TFT monitor árára dobjak még rá 1500at... igy is történt, jön a csomag... 2800Ft postaköltséggel, és nem küldhetem vissza nyilván... mert előre kifizettem, ilyen csicskát... ennyi pénze legyen egész életében, amennyivel levett! -
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest