Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Egy újabb fekete pontot kell kiosztanom!
Aki kapja, az [hadtest]!A tétel a következő: 26-án megegyeztünk, hogy ma felmegyek Pestre és megveszem Tőle a Zalman ventiszabályzót! Tegnap írtam neki egy privátot, hogy csörgessen meg, mert nem tudom a számát és akkor tudunk majd egyeztetni. Direkt írtam neki, hogy ne írjon privátot reggel 5 óra után, mert nem tudom elolvasni, hisz nem leszek net közelben. Erre mit csinál, ír egy privátot, 10 óra körül, hogy: "Nem volt nálam a cucc, ezért nem is kerestelek!" Az igen!
5 órakor keltem, hogy a megbeszélt időpontra odaérjek a Nyugatiba és ezért 180Km-t kellett utaznom! 9 órától 12:50-ig vártam a hívását és semmi! Arra se méltatott, hogy felhívjon!
Az ilyen emberek miatt született meg az aláírásom!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest