Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak

(#25401) lakisoft válasza lakisoft (#25400) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Majd akkor fogok D3-azni ha lesz rá idő. most jelenleg nincs :D.

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#25402) lakisoft válasza lakisoft (#25401) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Na léptem aludni. Jó éjt. Helll.

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#25403) Str8 sk8r válasza lakisoft (#25402) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...ahhoz képest hamarabb keltél, mint én... :DDD ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#25404) lakisoft válasza Str8 sk8r (#25403) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Állandóan ébren vagyok :DDD.

(#25405) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

...nézegettem a sapphire 7770-eket, és a fapadostól a Vapor-X-es OC-s variáns között cirka 20% a különbség árba (e-boltba találtam, ott 42/50 volt)... :)) ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#25406) pohár válasza Str8 sk8r (#25405) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vegyél 6850-et, simán leveri a 7770-eket :U

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#25407) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

:D én meg most erre csattogtatom :DDD

IBM Lenovo T500 6 hónap garanciával!Szép állapot!

[ Szerkesztve ]

(#25408) buherka válasza Str8 sk8r (#25405) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Én még most is a 8800GT-vel nyomom. Nagyon nem érzem hogy cserélnem kéne VGA-t. :B

Nem is olyan rég toltam végig a RAGE-t...Full-ban nem esett 60fps alá. Olyan grafikája volt hogy besza-behu. Nagyon tetszett.

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#25409) buherka válasza lakisoft (#25407) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Na kiv. leszek, hogy meddig tart az öröm...mondtam ha kell, segítek. ;)

(#25410) Dr.Én válasza buherka (#25408) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Én GTX 560TI-vel :P :D
Azt be kell hogy valljam a 8800GT azt nagyon eltalálták :K

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#25411) buherka válasza Dr.Én (#25410) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Cső Doki...

Én is már annyiszor nekiálltam, hogy lecserélem, de egyszerűen a HD (1360) felbontáshoz, amit a 82-es TV-m tud, nem kell több. Meg ugye, ha vennék egy ilyen VGA-t, mint neked van, akkor cserélnem kéne konfigot is. Ez a 2 magos E8200, kb, a felét tekerné ki egy ilyen izom VGA-nak. :D

(#25412) lakisoft válasza buherka (#25409) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:DDD Ááááá rágerjedtem a cuccra.

(#25413) Dr.Én válasza buherka (#25411) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

hát igen én is I5 760-as proci és 4gb DDR3 1600mhz-es rammal kísérem, ezzel még úgy vélem legalább 1-1,5 év mig rá érek cserélni :)

Nekem is van egy szép 82 cm-es tevém, szintén HD-s
pöpec Samsung

[ Szerkesztve ]

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#25414) lakisoft válasza Dr.Én (#25413) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Jó ramot adtam mi? már másodjára gariztatom :DDD

(#25415) Dr.Én válasza lakisoft (#25414) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Jaja :D Tényleg mi van velük?

Félórára most eltűnök, utána leszek :R

[ Szerkesztve ]

(#25416) lakisoft válasza Dr.Én (#25415) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ma lett beadva a szervízbe. Ennyi történt. Pénzt persze nem adnak vissza :DDD. Qrv@ É Letbe ennyi.

(#25417) Dr.Én válasza lakisoft (#25416) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

de ne tartson 3 hónapig légy szíves :D
:R

(#25418) buherka válasza lakisoft (#25412) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Soha nem lesz olyanod.
Te Laki...olyan vagy, mint a Dagobert bácsi. Fürdesz a pénzben...de baszod elkölteni. :D

(#25419) buherka válasza Dr.Én (#25413) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Még ráérek váltani. Ahogy nézem, a játékok grafikája nagyon nem használja ki a mai vasakat.
Meg hát ugye itt a notim is...ezt használom 90%-ban. :B

(#25420) buherka válasza Dr.Én (#25417) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

3 hónap...???
Én olyankor már asztalt borogatok, és vonóhorogra akasztom a parasztot. ;]

Laki...miket árulsz te???

(#25421) Dr.Én válasza buherka (#25419) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

ebben igazad van...várom már a Far Cry 3-at, Max payne-t ;] ..teszem hozzá én is játszok olyan játékokkal ami 8-10-éve jelent meg, igaz azok közül van ami ne akart el indulni a Win 7 miatt :B

(#25422) Dr.Én válasza buherka (#25420) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

elég sokáig tartott az biztos :DDD
Laki Bácsinak vissza küldtem, aztán majdnem minden nap írogattam neki hogy mi van már a ramokkal :DDD

(#25423) lakisoft válasza buherka (#25418) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Előző életemben metéltetni akartam, de csak most sikerült :DDD.

(#25424) lakisoft válasza buherka (#25419) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Neked nem Notid van hanem T500-asod :Y :R

(#25425) buherka válasza Dr.Én (#25421) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Szerintem még ezek is el fognak menni a 8800GT-n...majd kiv leszek.
Mondjuk nyáron nem fogok játszogatni. Inkább irány a nagyvilág. :C

(#25426) buherka válasza Dr.Én (#25421) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Ha meg valami nem megy Win7 alatt, és az XP-t szereti, akkor...klikk az alkalmazás indító ikonjára...Tulajdonságok, majd beállítod a kompatibilitási módot XP-re...ennyi. ;)

(#25427) buherka válasza Dr.Én (#25422) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Az szép...minden nap írogattál. Laki bácsi meg addig forgatta a pénzed. ;]

Látod hogy miket irkál. Metéltetni akar, meg ilyenek. Zsidó gyerek ez, hallod. :D

(#25424) lakisoft ...neked is lehetne, csak ne lennél ekkora Dagobert bácsi. :D Tömöd a kispárnádat a pénzzel, közben meg hallgatod a szutyok-butyok N200-as visító hangját. :D

[ Szerkesztve ]

(#25428) Dr.Én válasza buherka (#25426) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

van ami XP módban se futót :( de azért 90%-a még elfutkorászik rajta :K

Hát igen Laki bácsi pénz éhes egy ember, de meg tudom érteni.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#25429) lakisoft válasza Dr.Én (#25422) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Erősen az agyamra mentél de bírom :DDD.

(#25430) Dr.Én válasza lakisoft (#25429) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

igen, azt sejtettem, de bevallom ez volt a célom :DD
de gondolom már edzésben van a a család mellett :)

(#25431) Str8 sk8r válasza pohár (#25406) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...és másfél annyit fogyaszt...nekem egy csendes kari kell 80watt körüli fogyival, aránylag nagy teljesítőképességgel...ez a HD7770... :K ...

...igazából az FSP zen 400-as táp mellé lenne, ami egy core i5-750-es procit hajt 2x4 giga DDR3-1600-as ram mellett, és az egyetlen mozgó alkatész egy alpenföhn brocken ~1 kiló súlyú hőcsöves brutál hűtő ventije 650 körüli fordulaton...nah meg ugye a VGA hűtője... :B ...

[ Szerkesztve ]

(#25432) Str8 sk8r válasza buherka (#25408) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...látod papi, te mindig tudsz újat mutatni nekem...erről a progiról még nem hallottam, de tetszik...el sem hinnéd, hogy én még mindig a dragon age-t tolom (origins+awakening), meg a NFS run ami még fut a gémer gépen...más nincs is fent... :DDD ...

(#25433) lakisoft válasza Dr.Én (#25430) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:Y :R :C :DD :DDD

(#25434) buherka válasza Str8 sk8r (#25432) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Tetszeni fog. Lehet benne lőszert készíteni, meg fegyvert tuningolni.
A grafika, meg bexarás. :C

(#25435) lakisoft válasza buherka (#25434) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

T500 ... :DDD

(#25436) tomyoy

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó estét kockák:D

Astra F 1.6i

(#25437) buherka válasza lakisoft (#25435) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Azt a játékot asztalin toltam végig, oda a T500 elég karcsú lett volna. :B

(#25438) tomyoy válasza buherka (#25437) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt csekkold:D imádom a hülyeségeit:D

Astra F 1.6i

(#25439) lakisoft válasza buherka (#25437) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

WoW-hoz elég :DDD.

(#25440) Dr.Én válasza tomyoy (#25438) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Hát igen ez krapek nem semmi.. :DD ...rengeteg hülyeségét láttam már :K :C :C :C

(#25441) lakisoft válasza tomyoy (#25438) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ez jóóó :DDD

(#25442) Str8 sk8r válasza tomyoy (#25438) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...én ezen is elröhögtem magam, de nálam a "best of" a kengurus... :DDD ...

(#25443) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Jó estét. Ébren vagytok?

(#25444) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

A dark metál után jól jön egy kis lazítás: Tomorrowland 2011 | official after movie

(#25445) lakisoft válasza lakisoft (#25444) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Vagy a másik: TomorrowLand - 2012 - Official Song (The Way We See The World)

(#25446) pohár válasza lakisoft (#25444) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

VÉGRE EGY ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁS :C :DDD

nagy álmom kijutni Belgiumba a bulira, majd egyszer... talán :U

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#25447) tomyoy válasza pohár (#25446) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

nagy álmom hogy egy nap józan legyek xd :DDD bakker xd

Astra F 1.6i

(#25448) lakisoft válasza pohár (#25446) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Te kis ilyen-olyan. :DDD

(#25449) lakisoft válasza tomyoy (#25447) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Mi történt? :DD

(#25450) lakisoft válasza buherka (#25437) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

eztet láttad már: [link]

(#25451) tomyoy válasza lakisoft (#25449) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

kilóméter hiányom volt és meg is szomjaztam:)

Astra F 1.6i

(#25452) buherka válasza lakisoft (#25450) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Láttam... de nagy marketing videó ez semmi más.
Úgy is megnéznék egy ilyen vidit, hogy nincs megvágva és a kami folyamatosan követi a notit. Szerintem nagy turpisságok derülnének ki.
Egy ekkora becsapódástól úgy be kéne törnie a kijelzőnek, mint a szar! :o

(#25453) lakisoft válasza tomyoy (#25451) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:O :DDD :Y :R

(#25454) lakisoft válasza buherka (#25452) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Valószínűleg ... :R

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.