Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Motar

tag

Üdv!

Én [vorik] -nak szeretnék adni egy feketepontot!
    Az ok az hogy egy alaplapot szerettem volna neki eladni! 13.-án jelentkezett érte h őt érdekelné! Pár PÜ után lebeszéltük hogy akkor 15.-én (vasárnap) kora délután rámcsörög!
    Vártam, 1óra után ráírtam egy PÜt, hogy lesz-e valami az üzletből!? Nemsoká jött a válasz hogy elaludt (délután 1ig :F ), mert a valentin nap jól sikerült...! Azt írta nemsoká felhív csak magához tér. Majd közbe érdeklődtek a lap után és persze én már mondtam, h délután már jönnek érte! Erre este 8kor rám ír egy PÜt, hogy bocs de mégse kell a lap mert ő valakivel valamit elcserélt már....
    Szal: a lebeszélt üzletet visszamondta,és én vásárlótól estem el miatta ezért már kijár a fekete!
    A ráadás: mikor írtam neki h ezért bizony ám fekete pont jár, erre Ő idézem:
    "én simán le tudok menni bárki szintjére, úgyhogy a feketével is ez lesz." :F
    Vagyis azért, mert Ő átvert és Én adok neki ezért egy feketét, Ő is ad nekem 1et! Hát gratulálok, ezek után már csak nem is válaszoltam neki!
    Vagyis ha még anyagi kár nem is ért és ezért valakiben felmerül, hogy ezért nem jár a fekete (először bennem is felmerült!), a ráadásért szerintem mindenféleképp kijár!!! :o

Aktív témák