Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252
üzenetére
azt írta hogy ő 85kg környéke
Csak 80!
Amúgy a molle öv is jó ötlet, nekem azzal van kombinálva a PC. Igaz, én csak CQB-zok, tehát tök mások az igényeim, nekem csak az övön van két tártartó vagy néha a gránát meg a tárdobó (ami nekem nagyon ritkán kell, leginkább a shoti shelleket dobálom bele) és hello, a plate-en meg most már semmi - pontosabban a hpa palack tartója van a hátára van rögzítve.Egyébként jobban belegondolva, a méreten kis alakítással simán lehet még engedni, csak nem a gyári hátsó összekötő gumit kell használni, hanem egy hosszabbat és kész (nem látható helyen van, nem lenne se ronda, se semmi).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Proxmox VE
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- talmida: My Art II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a molle öv is jó ötlet, nekem azzal van kombinálva a PC. Igaz, én csak CQB-zok, tehát tök mások az igényeim, nekem csak az övön van két tártartó vagy néha a gránát meg a tárdobó (ami nekem nagyon ritkán kell, leginkább a shoti shelleket dobálom bele) és hello, a plate-en meg most már semmi - pontosabban a hpa palack tartója van a hátára van rögzítve.