Hirdetés
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#56573440 #31457 üzenetére
Nekem a tusos pont azért jön be, mert egy kézzel kell felhúzni és könnyebb irányban tartani.
Folyosót fedezni kiváló, 6 lövés után az első adandó alkalommal taktikai tárcsere, ha esetleg az ellen számolná a lövéseket.Volt, hogy szülőfalumban játszottam, az egyik tanár szervezett játékot a gimnazistáknak. Mindenkinél AEG (JG G36, Cyma Ak), nálam az M3 shoti és egy KWC G18C GBB.
Pisztolyra nem volt tilos a sorozatlövés épületben, egy mezőgazdasági épület volt a játéktér: egy nagy csarnok és hozzá külön L-alakú folyosón irodák, étkező, vizes blokkok.
Shotival szépen végigmentünt a folyosó helyiségein, a 3 ellent legyűrtük, majd jött a csarnok a maradék 4 ellenféllel. Letettem a shotit, pisztolyt sorozatra állítom és mellmagasságban benyúlva az ajtón átlépek az ajtó másik oldalára. 4-ből 3, nem is rossz. Igaz, bő fél tárral.
Szegények akkor hallottak GBB-t először, azt hitték, springes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest