- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
PeppErKorN #1537 üzenetére
Már olvastam a cikket régebben de kétségeim voltak. Most megpróbáltam de nem igazán vált be.Arra viszont rájöttem,hogy nem a seagate hanem a maxtor búg.De ha nincs benn a seagate akkor folytonos a búgás.Valószínű,hogy bekever a rezonanciája.
Már azon gondolkodom,(bár lehet kicsit durva) hogy kiveszem a keretet,levágok belőle 8-10mm-t így az alul-felül keletkező 4-5mm-t a széleinél kitöltöm vékony csíkban sziloplasztal.Így nem lenne semmilyen fémes érintkezése a keretnek a házhoz. A vinyókat viszont normál módon lehetne a helyükre csavarozni és így a hőátadásuk is megmaradna.
A sziló szerintem elég jól elnyelné a rezgéseket és stabil is lenne.Szerintem kis odafigyeléssel esztétikusan is kivitelezhető.Remélem érthető voltam.
Ne kövezzetek meg csak elgondolkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest