Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
PeppErKorN #1537 üzenetére
Már olvastam a cikket régebben de kétségeim voltak. Most megpróbáltam de nem igazán vált be.Arra viszont rájöttem,hogy nem a seagate hanem a maxtor búg.De ha nincs benn a seagate akkor folytonos a búgás.Valószínű,hogy bekever a rezonanciája.
Már azon gondolkodom,(bár lehet kicsit durva) hogy kiveszem a keretet,levágok belőle 8-10mm-t így az alul-felül keletkező 4-5mm-t a széleinél kitöltöm vékony csíkban sziloplasztal.Így nem lenne semmilyen fémes érintkezése a keretnek a házhoz. A vinyókat viszont normál módon lehetne a helyükre csavarozni és így a hőátadásuk is megmaradna.
A sziló szerintem elég jól elnyelné a rezgéseket és stabil is lenne.Szerintem kis odafigyeléssel esztétikusan is kivitelezhető.Remélem érthető voltam.
Ne kövezzetek meg csak elgondolkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged