-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
BonFire #23587 üzenetére
Teljesen súlyos, hogy a kép már eleve olyan, mintha renderelt lenne, de ez a technika teljesen olyanná teszi a bőrt, mintha egy szimpla alap anyag (phong shader) lenne rajta érdesség textúrával (bump map) és csillanás textúrával (specular map). Mű mint a dög.
Egy kis off a félig off mellé.
Kíváncsi vagyok mikor lesz ps-ban 3d retus. Van az a technika ugye, miszerint a képből generál 3d hálót a szoftver (legyen az csak egy dombormű, vagy komplett 3d modell) és a z-brush technikájának fényében nem olyan elrugaszkodott ötlet. Szükségem nekem nem lenne rá, de sokaknak biztos jól jönne ilyen arc retusáló dolgoknál, hogy az ecset kvázi követi az arc geometriáját, illetve annak "topográfiai térképét" és ennek függvényében forgatja az ecsetet pl. egy pórus mintával.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Leila teszt
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest