- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyanban segíteni hogy szükségem lenne egy olyan Mockupra amin 7db könyv van és csak a gerincük látszódik és egymás mellé vannak rakva a könyvek mint egy könyvespolcon. Keresek de sehol sem találok iylet sajnos. -
X Factor
addikt
Sziasztok,
Egy kollégámnak lenne problémája, mivel nem vagyok grafikus, de illene a problémát elhárítani, gondoltam rákérdek, hátha valaki tapasztalat már hasonlót.
Wacom Cintiq 27QHD Touch + CS6 lenne az alany, "photoshopban beállítok egy ecsetet, ami finom, vékony vonalalat húz, nyomásérzékenyen, egy darabig működik is, de időnként "elromlik" az ecset..és egy teli, 100%os nyomásérzéketlen kört fest., sajnos nagyon gyakran, ( kb minden 10-20.ik érintésre) "
Driver teljes reinstall volt, PS is újra lett rakva. Mivel a wacom-hoz kapott express key remote már most lehalt 1 hét után, így lehet hardveres probléma lesz, bár lehet nem, ezért jó lenne ha szűkÍteni tudnánk a probléma forrását.
-
ViZion
félisten
Benézek, ejj, pörög a töpik!
-
törölt tag
Simán lehetne már egy "Photoshop Works" szerű topikot nyitni, mint egy hasonló fórumon van. Vagy mint redditen a /r/photoshopbattles.
Néha valaki bedob egy képet, azt elszórakozgatunk vele.
-
törölt tag
válasz
BonFire #22180 üzenetére
Persze, a nagy részével egyetértek. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet rögtön leírni normális hangnemben a kérdezőnek az első két pontodban összeszedett dolgokat. Nem biztos, hogy mindenki vevő az ilyen (egyébként tényleg rendkívül kreatív...) trollkodásra, illetve szívesen nézegeti az összebarmolt képeket, mire végre hajlandó segíteni neki valaki.
-
norbi0604
aktív tag
-
BonFire
veterán
válasz
#16514048 #22178 üzenetére
„Nincs a képpel semmi probléma, csak itt divat az ilyenekkel trollkodni.”
Ez nem így van!
Egyfelől, ha szépen megkér, végül mindig meg szokta kapni az illető a képét valamelyikünktől, ez csak afféle fricska, a miheztartás végett, három okból is.
1. Ha tényleg egy apró, pár kattintásos műveletről van szó, akkor arra szeretnénk rászorítani a felhasználókat, hogy csinálja meg maga, mert amit megtanulsz, azt nem vehetik el tőled, az már a tiéd. Elsősorban a fórumtopikok arra vannak, hogy segítsük azokat, akik meg szeretnék tanulni, és nem azért, hogy szívességmunkákat dobáljanak bele ide. Én csinálok naponta haveroknak kábé tíz ilyen szívességmunkát. Csak nem verem a mellem vele.
2. Ha tényleg olyan nehéz megcsinálni, hogy ahhoz Photoshop expert kell, akkor az meg nem szívesség, hanem szakmunka. Egy villanyszerelőnek egy villanykapcsolót kicserélni háromperces művelet, viszont ha én nem állok neki (mert nem értek hozzá), akkor kénytelen vagyok megfizetni. A kapcsolót, a kiszállást és a munkadíjat mindösszesen.
3. Ezzel a trollkodással picit gyakorlunk, ki tud kreatívabb ökörséget megvalósítani. Egy kis szakmai agygyakorlat.
-
norbi0604
aktív tag
-
norbi0604
aktív tag
válasz
BonFire #22175 üzenetére
Köszi bár nem pont így gondoltam (paint kivágás, bajusz stb...) így én is megtudom csinálni, valami PS megoldásra gondoltam. Vagy nemjó a .png?
Innen van a kép csak a szélét levágtam paintbe a jobb alsó felirat miatt, szoval az sem kell.
http://www.widewallpapers.net/mod/text/1920x1080/text-wide-wallpaper-1920x1080-038.jpg
-
már várom a "megoldásokat"
-
norbi0604
aktív tag
Üdv mesterek!
Valaki el tudná nekem tüntetni a lenti képről a "LIFE" alatti szöveget? 1000 köszönönet!
-
ViZion
félisten
-
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm cs6 animációs részéhez fejlesztné a gépét, Ti milyen gépet tartanátok ehhez jónak? Procinak egy i5 4440-ben gondolkodik, az abban lévő intel hd4600 integrált vga-val szerintetek elmenne? vagy mindenképpen vegyen mellé dedikált vga-t? nem a processzor a fontosabb?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Beírom ide is, hátha valakinek aktuális. Honlap arculat tervezéshez keresek alkalmi munká(k)ra grafikust. A számlaképesség előny, de nem feltétel.
A jelenlegi projekt elég sürgős lenne!Kérlek, PM-ben keressetek, valamint a kapcsolati adataim is publikusak a profilomban.
Elnézést, ha ez itt off!
-
BonFire
veterán
válasz
Ricardo128 #22162 üzenetére
Radír! A 21. században! Ó máj fákin gád!
-
pufancska
tag
válasz
Ricardo128 #22162 üzenetére
Köszi
, közben megoldottam. Én így csináltam - kijelöltem - megfordítottam - select - modify - expand - 10px - enter
-
Ricardo128
senior tag
válasz
pufancska #22161 üzenetére
Én nem vagyok egy PS zseni, de az én megoldásom az lenne, hogy kijelölöm az alakzatot (ha külön rétegen van CTRL+kattintás), megfordítom a kijelölést, aztán kijelölést módosítom, bővítem 10px-el, visszafordítom a kijelölést, és leradírozom.
Vagy zsugorítod a kijelölést, megfordítod, radír, és kész. -
pufancska
tag
Sziasztok, hogyan kell megoldani, hogy van egy alakzatom, és le akarok vágni pl. 10px a széleiből? Nem tudok rájönni
-
BonFire
veterán
válasz
Orionk #22158 üzenetére
Nem értem, miért bonyolítod túl… Írtam, hogy nem lesz egyforma átméretezésnél az eltartás. Viszont!
A TERV
• CTRL+A = Kijelölöd az egészet.
• CTRL+Shift+T = Kijelölés átméretezése. Shift+Alt lenyomva, a sarkát összenyomva középpontból kiindulva zsugorodik a kijelölés.
• EnterEzt a továbbiakban úgy cikornyázod, ahogy tetszik.
• Select–►Modify–►Smooth = Ezzel tudod kerekíteni a sarkát. Utána új rétegen körvonalazod tetszés szerint.
B TERV
• Smooth után új réteg–►kitöltés tetszőleges színnel.
• Rétegstílusok-►Stroke a videó szerint.
• Kitöltés 0%C TERV
• Alakzateszközök–►Lekerekített téglalap eszköz
• Megrajzolod a téglalapot
• Kitöltését leveszed (pirossal áthúzott fehér téglalap), körvonalat szabadon állíthatod pontozottra, folyamatosra, szaggatottra. Vastagságot, színt bármikor változtathatsz rajta. -
pikszel
addikt
válasz
Orionk #22158 üzenetére
Akkor annyit kellene tenned, hogy behúzod a vonalzókat, ezek mentén kijelölést eszközölsz, majd egy új rétegen kitöltöd azt színnel. Erre a rétegre alkalmazod az ominózus effektet. Belül vagy középen legyen, mert a külsőn lesz egy kis kerekítés. A kitöltés (fill) vedd le 0-ra, ahogy BonFire is írta, és akkor csak az effektet azaz a neked kellő keretet látod. Például.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Köszi mindkettőtöknek a fáradozást ! Rendes tőletek !
Viszont sajnos nem értettük meg egymást. Ez lehet, hogy az én hibám is !
Egy ilyen keretet szeretnék csinálni :
http://s2.postimg.org/re739y2t5/ps_kep_01.jpgTehát, hogy a kép szélei előtt van egy vékony fehér csík és azután folytatódik a kép a saját széleinek a végéig. Azt hittem, hogy ebben a hozzászólásomban : (#22152) Orionk jól leírtam :
Ezért szeretnék valahogy a kép széleitől arányosan megfelelő távolságra befelé egy kijelölést csinálni, amire tudnék csinálni egy vékony vonal keretet, ami körbefut a képen és ez a vékony csík után még valamennyi pixel szélesség megmarad a kép valódi széléig.Ezt a fenti képen úgy csináltam, hogy :
M Marquee tool -> kijelöltem kézzel egy körülbelüli téglalap kijelölést, ami a képnek mind a 4 szélétől kb. 30 pixelre lehetett vissza. Tehát nem érte el a kijelölés a 4 szélét a képnek.
Ezután Select -> Modify -> Border és a felugró ablakban megadtam, hogy 10 pixel. Ekkor megjelent két kijelölés egymás mellett 10 pixelre egymástól.
Amíg tartott ez a kijelölés, addig nyomtam egy SHIFT+F5 öt és megadtam, hogy ez a kijelölés között fehér színű legyen a keret.Viszont ezzel az én módszeremmel az a baj, hogy nem pontos. A szemközti oldalaknál nem egyenlő távolságra van szélétől. Ugyanakkor a keret sarkainál nem szögletes a szög, nem derékszög, hanem íves. Valamint a színezés is olyan halványuló és nem éles.
-
pikszel
addikt
válasz
Orionk #22154 üzenetére
„Szóval még mindig nem tudom, hogy azt a keretet hogyan csináljam meg”
Kiválasztod a réteget, amelyen a keretet szeretnéd látni, majd rányomsz a rétegpaletta alján lévő Fx gombra > Körvonal (Stroke) és beállítod a színét, vastagságát, valamint irányát (kint-bent-középen). Belsőre állítsd.
-
Orionk
senior tag
válasz
BonFire #22153 üzenetére
Igen, az igaz, hogy sokat kell tanulnom, de magát a stroke ot ismerem, csak körvonal effekt ként nem ismertem.
Nem soktam használni PS-t napi szinten. Csak amikor kell valamit csinálni valami miatt, akkor megpróbálom magamtól megcsinálni úgy, hogy ha kell keresek hozzá tutorialt. Tehát ez a baj, hogy csak bele-bele kapkodok dolgokba, amik épp akkor kellenek nekem és nem tanulom meg az alapoktól a PS-t.
---
Én most CS5öt használok.
Valóban régi az a videó.Szóval még mindig nem tudom, hogy azt a keretet hogyan csináljam meg.
Úgyhogy akkor kézzel húzom meg a kijelölést. Azt, amit írtál, hogy vonalzóval vonalakat húzzak nem tudom megcsinálni. -
BonFire
veterán
válasz
Orionk #22152 üzenetére
„Nem tudom, hogy mi az a körvonal effekt.”
Sokat kell még tanulnod, ifjú padawan… Rétegstílusok (Layer paletta alján FX gomb) –►Stroke. Beállíthatod a körvonal színét, vastagságát, és a pozícióját: kívül, középen vagy belül keretezzen. Ez a leggyorsabb.
„az 52ik másodperctől kezdődően azt csinálja, hogy a teljes tartalmat kijelöli és arra tudja használni a Modify->Contract-ot.
Na mindegy.”Nem mindegy, mert odáig már nem jutottál el, hogy beleolvass a kommentekbe. Javaslom: tedd meg! A videó 2008-as, és ránézésre a CS3-at használja, és (bár nem emlékszem rá) előfordulhat, hogy abban még működött Select Allnál a Contract. De már elég régen nem működik, az új Photoshopoknál biztosan nem. Azóta már kijött 5 fő programverizó! Ne kérdezd, miért vették ki belőle: rejtély.
Ha ilyet kell csinálnom, és nem felel meg a Stroke valami miatt, akkor én segédvonalakkal szoktam szüttyögni.
-
Orionk
senior tag
válasz
pikszel #22150 üzenetére
(#22150) pikszel :
Nem tudom, hogy mi az a körvonal effekt.
(#22151) BonFire :
Ebben a videóban : https://www.youtube.com/watch?v=e0UFgmeQ9gA
az 52ik másodperctől kezdődően azt csinálja, hogy a teljes tartalmat kijelöli és arra tudja használni a Modify->Contract-ot.
Na mindegy.Igazad van, hogy nem egyforma távolságra lenne, ha nem négyzetes a kép. Erre nem gondoltam.
Viszont nem is lenne fontos, hogy valóban egyforma távolságra legyen. Elég lenne oldalarányosan.Csupán az a fontos, hogy ha én szabad kézzel húzom meg a kijelölést, akkor az szembetűnően nem lesz szép és arányos. Ezért szeretnék valahogy a kép széleitől arányosan megfelelő távolságra befelé egy kijelölést csinálni, amire tudnék csinálni egy vékony vonal keretet, ami körbefut a képen és ez a vékony csík után még valamennyi pixel szélesség megmarad a kép valódi széléig.
Esetleg valami más megoldás lenne, mint ez a vonalzós ? köszi
-
BonFire
veterán
válasz
Orionk #22149 üzenetére
A teljes tartalom kijelölésénél nem működik a Modify–►Contract. Amúgy sem egyformán csökkentené, hanem oldalarányosan, tehát ha csak nem négyzet a képed, nem lenne egyforma a csökkentett pixelek száma. Húzzál inkább be vonalzóról pár pixel távolságra segédvonalakat, és kézzel rajzolj hozzájuk egy Marquee-t. Az biztosan egyforma távolságra lesz mindig a széléltől.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Létrehozok egy új Layert, ami majd a háttér lesz. Shift+F5-el adok neki háttérszínt.
Ezután CTRL+A-val kijelölöm az egész területet és a Select->Modify->Contract[/B] -ot szeretném kiválasztani, de nem lehet. Csak a (B)Border(/B)-t engedi itt kiválasztani.Nekem azért kellene a (B)Contract(/B), mert ott szeretném beállítani, hogy a kép szélétől mindenhol ugyanannyi pixel távolságra legyen a kijelölés.
Egy keretet szeretnék adni a háttérnek és ezért szeretném, hogy a szélétől mindenhol ugyanakkora távolságra legyen, mert csak egy vékony vonalat szeretnék keretnek, ami mindenhol ugyanannyi távolságra van a kép legszélétől.
(B)köszi szépen.(/B)
-
marilllyo
veterán
Jaja végülis logikus. Csak fura, hogy 3 progi ...3 árnyalat.
Most még 2 kérdés merült fel hirtelen. Ha a színprofiloknál átállítom, hogy Euroscale Coated v2 annak a cmyk színeivel végülis oké. Az US web sheetfed coated v2 viszont baromi tompa. Dolgozhatok én az előbbiben vagy ez a nyomtatásnál nem számottevő?!
-
*Ropi*
félisten
-
marilllyo
veterán
Srácok melyik képnézegetővel tudnék cmyk képeket nézni...nagyjából helyes színhűséggel. mspaint, windows-os képnézegető és photoshop mindhárom eltérő színeket mutat. Melyik lehet a mérvadó?
-
pikszel
addikt
válasz
BonFire #22133 üzenetére
Ricardo128:
Alfa réteg/csatorna van az állományban amivel dolgozol? Ahhoz hogy átlátszó réteged legyen, nem elég az, hogy törölsz részeket, egy alfa csatornán létre kell hoznod azt. Ctrl + bal gomb a réteg előképére > ezzel a kijelöléssel kitöltesz egy úgy alfa réteget.
Itt írnak erről -
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Van néhány kép, amin szeretnék áttetsző (Transparent) hátteret alkalmazni, csak van egy kis probléma. A fájl kiterjesztése .dds. Használok nvidia plugint, el is tudom menteni, illetve megtudom nyitni ezeket a fájl formátumokat, viszont hiába van áttetsző háttér, egyszerűen nem marad áttetsző, hanem fehér lesz. Már számos fórumot végigolvastam, de semelyik megoldás nem jó. Remélem ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
-
alok
csendes tag
válasz
tothjozsi96 #22135 üzenetére
Egy grafikus ismerősöm mondta a tablóképekre, hogy ezek kicsit "idealizáltak"
-
berzerker83
csendes tag
válasz
Sajnos sok választás nincs, Itt is ugyanazt lehet alkalmazni, mint a pattanásoknál, csak nagyobban. Patch tool, spot healing brush, maszkolás, stb. A nagyobb csillanásoknál már korlátokba ütközik az ember. Ezeknél az eseteknél értékelődik fel a rendes smink (alapozás) és a megfelelő világítás.
Lehet még azzal is játszani, hogy azon a részen visszahúzod a kontrasztot, csökkented az expót (ha van miből), de ezek még alapos maszkolás után is valszeg könnyen kiszúrhatóak, nem lesznek természetesek, bukik a fizika. Ha az orr, járomcsont, áll, stb. megcsillan, akkor a homlokon is kell hogy csillanjon a megfelelő helyen. -
törölt tag
válasz
No offense, de a retusálás elég összetett dolog, tablóképeket inkább profira bíznék, mert elég rossz vége lehet, ha nem hozzáértő csinálja. Ez nem csak annyiból áll, hogy a pattanásokat eltüntetjük, meg néhány képen csökkentjük a bőr csillogását...
Ezt a videót találtam egyébként, ami segíthet.
-
tothjozsi96
addikt
Nem vagyok ismert a témában de érdekelne egy megoldás.
Jelenleg tabló képeket retusálok, a pattanások eltüntetése megy is, de van olyan kép ahol az illetőnek a homloka csillog, szóval zsíros bőr vagy ilyesmi.
Azt is valahogy el lehet tüntetni? -
BonFire
veterán
válasz
BonFire #22130 üzenetére
Amúgy körülbelül ilyesmiről lenne szó…
Tutorial:
• Fényképezőt állványra teszed, beállítod.
•Time Lapse* fényképezési módban sorozatot fényképezel.
• Beállsz elé a papírral vagy ronggyal, feltartod.
• Nem mozdulsz, csak elengeded a papírt (vagy rongyot), hagyod, hogy a földre essen.
• (opcionális: kerge arcot vágsz)
• Az „arcos” képet a „rongyos” fölé rakod új rétegként.
• Kimaszkolod, hogy csak a fej maradjon.
• Ízlés szerint effekteled, én erre Cutout-ot és Displacementet raktam.* Ha nincs Time Lapse-képes géped, szükséged lesz egy partnerre.
-
*Ropi*
félisten
-
BonFire
veterán
válasz
jhos910 #22120 üzenetére
Hát, az elég durva lenne, ilyen nyakkal!
Szerintem meg nagyon jó (bár én tudnék így festeni!) – viszont tényleg jobban el kéne túlozni a jellegzetességeket, és néhány lényegtelen dolgot (például a törzset vagy a hajat) csak nagyjából kidolgozni. Amúgy vázlatosan. És akkor jobban átjönne, hogy karikatúra.
-
GergőBp
tag
Próbálkoztam karikatúra rajzolással
Első, ha fektetek még bele időt még valami jó is kisülhet.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Kattintottam a Hand Tool eszközre, de utána hiába kattintok másik ikonra a panelen, nem vált át, marad a fehér kesztyű.
Mivel lehet visszaállítani? -
commanDOS
senior tag
Sziasztok!
CS 5.1-et használok és most vettem észre, hogy nem tudok szöveget írni (eddig nem volt rá szükség).
Bármilyen betűtípust is állítok be, karakterek helyett, csak egy folytonos vonalat húz. -
justaview
senior tag
válasz
#16514048 #22111 üzenetére
Köszönöm, eddig jól elmentem mellette. Megtaláltam!
UI scale factor-ként létezik. Van rajta Auto, 100%, 200%. Az Auto és a 100% ugyanúgy mikro méretű, a 200% felnyomja vagy a 4x-esére. Köztes állapot nincsen, de sebaj, ez utóbbival már el leszek.
(#22112) tikshow: Köszönöm, ez lett volna a következő kísérletem, ha nem jön be más.
-
törölt tag
válasz
justaview #22110 üzenetére
Ezt nem ismerem, de a rendes PS-nél az Edit->Preferences menüben lehet ilyeneket állítgatni.
(#22107) Pityu.: ki lehet venni, de nincs rá semmilyen automatika, ami mindig szépen megoldaná. Némi hozzáértés és idő kell hozzá, a kitakart rész bonyolultságától függ, hogy pontosan mennyi. A linkelt kép még nem az a nagyon vészes kategória egy hozzáértőnek, de nem is 2 perc, ha igényesen akrja megcsinálni.
-
justaview
senior tag
Sziasztok!
Teljesen kezdőként most töltöttem le a Photoshop Elements 13 Trial-t (későbbi vásárlási szándékkal), Windows 8.1 (64bit) rendszerre.
23”-es a monitorom, van elég hely rajta, a program menüsora mégis olyan kisbetűs, hogy a szemem kiesik tőle. Próbáltam a beállításoknál állítgatni dolgokat, de mivel nem értek még hozzá, nem biztos, hogy jó helyre nyúltam, szóval nem sikerült nagyobb betűméretű menüsort kreálnom.
A windows képernyő skálázására a Photoshop nem reagál, láthatóan teljesen önálló életet él.
Tudna valaki ebben nekem segíteni? Hol lehetne nagyobbra állítani a bal felső menüsor betűméretét? (Vagy csak a Trial nem engedi…bár az ADOBE azt állítja, teljes-funkciós.)
Remélhetőleg arányosan azért látszik a különbség (csak így kivágva, abszolút mértékben nem adja vissza, milyen kicsi a PH menüje, mert a kép erősen nagyít):
-
Orionk
senior tag
válasz
#81999360 #22101 üzenetére
köszi
Itt Google fonts-nál http://www.google.com/fonts
valóban be lehet állítani a szűrést, hogy milyen fontokat mutasson.Google fontokat csak weboldalakon lehet felhasználni ? Én PS-ben szerkesztett képen szeretném és azt meg videóba tenném és azt meg YouTube-ra tölteném fel.
Google fontokat csak SkyFonts-al lehet letölteni ? Kicsit macerásnak találom, hogy külön programot telepítsek a letöltésükre, máshol pl. Dafonts oldalon ZIP ként minden nélkül tölthetőek.
köszi
-
törölt tag
válasz
Orionk #22100 üzenetére
Ez nem teljesen így megy...
Van 98 milliárd féle font az interneten, nem úgy van, hogy "tapasztalatok alapján" ezek vagy azok támogatják. Ha a font készítője belerakja az Ő betűt, akkor máris támogatja. Ha nem, akkor keresel másikat.Egyébként Google Fonts-nál be lehet állítani, hogy csak az olyat mutassa, ami támogatja a bővített latin készletet, vagy Cyrillt vagy bármit amit akarsz.
Ha mégsem találsz olyat, akkor keresel egy oldalt, ahol van valami tutorial font szerkesztésre és beleszerkeszted az ékezeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged