Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Köszi
Most kipróbáltam olyan beállítással, hogy press quality pdf-be exportáltam, és a Standard-nél PDF/X-3:2003-at állítottam be, mivel a PDF/X-4:2008-nál nem lehetett állítani a Transparency Flattenert, csak ennél. (max úgy tudtam volna azt állítani, hogy először Standardnek kijelölöm az X-3-at, itt beállítom High resolutionre a Flattenert, majd a Standardet átállítom X-4-re. Ekkor igaz, hogy beszürkül, azaz nem állítható a Flattener, de marad az előbb beállított High resolution. Nem tudom, h ennek van-e értelme.) És itt már nem látszik a képernyőn az előbb említett "stroke" effekt. (bár most meg a jobb szélső kép felső részénél berakott két hajszálvékony vízszintes vonalat.)

Azt le tudnád írni, hogy ha nyomdának exportálok pdf-et, akkor mik az optimális beállítások (pl standard, meg amire még figyelni kell)? (Elég kezdő vagyok még indesignban, bocs a sok láma kérdésért

Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- EAFC 26
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest